Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

atleiskit labai, buvau i kauna islekusi... as cia ir labai noriu sudalyvauti uzsakyme rolleyes.gif
Atsakyti
Butybe, šaunuolė, ypač man patiko pirmas šalikiukas.
Ačiū visoms, kurios suprato, kad piešiau našlaites, bijojau, kad nelabai panašiai gavosi...
Atsakyti
Ksena7 - Siauliai.
Atsakyti
VILNIUS:
Tavi

SIAULIAI:
Mardo -
Zydryne
Ksena7

TELŠIAI
efauto

PALANGA_KLAIPEDA:
gitaja
upytele

KAUNAS:
W@idaw
Atsakyti
Nepatikesit,bet tik pries pusvalandi baigiau daryt uzsakyma doh.gif unsure.gif .Jetau,koks bjaurus puslapis unsure.gif .Nieko neina rast,o ir pirkiniu krepsi kiekviena karta atgal reik atverst,kad vel ka idet doh.gif . Dar kas idomu,kad pvz.konturu lygintuviniams dazams rso,kad visa kruva turi,o uzsakyt neleidzia doh.gif !
O uzsakymai tai visu tokie panasus buvo,kad net galvojau,kad viena ir ta pati uzsakineju lotuliukas.gif ir vis tikrinausi doh.gif lotuliukas.gif .
Gerai,dabar lauksim 4u.gif
Atsakyti
Aha ten tikrai labai nepatogus puslapis, bet užtat pigiau thumbup.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Oho kiek šį kartą norinčių biggrin.gif susirinko.
Būtybe nugi kaip gražu wub.gif wub.gif O labiausiai pirmasis. Toks net nežinau kaip parašyti g.gif Švelnus , subtilus ....... ai gražus jis man labai -vat thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Butybe,puikus salikeliai,atrodo tokie lengvuciai kaip pukeliai... wub.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano pažaidimas
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikutes, Niliuko naslaites kaip gyvos, Tavi salis labai grazus. Labai graziai tie blizgus taskeliai atrodo. As su sifonu pamegau darbuotis ir vis svarstau kaip su tais konturais daryti. Daugiausia naudoju bespalvi, nes labai nenoriu apkrauti medziagytes, bet is kitos puses tie blizgus ant sifono labai gerai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 26 birželio 2009 - 12:33
Tavi joninių darbus jau gyriau, labai gražu, ir spalvos tokios sodrios bet ramios thumbup.gif
Nuliuko našlaitės labai netgi nešlaitškos, ir subtilios 4u.gif

pasirodau savo pirmąjį šalikėlį... pirminis sumanymas buvo kitoks, bet nepavyko, tad teko taisyt kaip sugebėjau blush2.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Norėčiau gyvai pamatyti tavo šalį
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2009 06 26, 20:51)
Norėčiau gyvai pamatyti tavo šalį

gerai, prigriebsiu, kai atvažiuosiu su knygom mirksiukas.gif šiaip rytoj važiuosiu į centrą... ax.gif
Atsakyti