atleiskit labai, buvau i kauna islekusi... as cia ir labai noriu sudalyvauti uzsakyme

VILNIUS:
Tavi
SIAULIAI:
Mardo -
Zydryne
Ksena7
TELŠIAI
efauto
PALANGA_KLAIPEDA:
gitaja
upytele
KAUNAS:
W@idaw
Tavi
SIAULIAI:
Mardo -
Zydryne
Ksena7
TELŠIAI
efauto
PALANGA_KLAIPEDA:
gitaja
upytele
KAUNAS:
W@idaw
Nepatikesit,bet tik pries pusvalandi baigiau daryt uzsakyma
.Jetau,koks bjaurus puslapis
.Nieko neina rast,o ir pirkiniu krepsi kiekviena karta atgal reik atverst,kad vel ka idet
. Dar kas idomu,kad pvz.konturu lygintuviniams dazams rso,kad visa kruva turi,o uzsakyt neleidzia
!
O uzsakymai tai visu tokie panasus buvo,kad net galvojau,kad viena ir ta pati uzsakineju
ir vis tikrinausi
.
Gerai,dabar lauksim

O uzsakymai tai visu tokie panasus buvo,kad net galvojau,kad viena ir ta pati uzsakineju

Gerai,dabar lauksim

Aha ten tikrai labai nepatogus puslapis, bet užtat pigiau
Oho kiek šį kartą norinčių
susirinko.
Būtybe nugi kaip gražu
O labiausiai pirmasis. Toks net nežinau kaip parašyti
Švelnus , subtilus ....... ai gražus jis man labai -vat

Oho kiek šį kartą norinčių

Būtybe nugi kaip gražu

Butybe,puikus salikeliai,atrodo tokie lengvuciai kaip pukeliai...

Mano pažaidimas

Sveikutes, Niliuko naslaites kaip gyvos, Tavi salis labai grazus. Labai graziai tie blizgus taskeliai atrodo. As su sifonu pamegau darbuotis ir vis svarstau kaip su tais konturais daryti. Daugiausia naudoju bespalvi, nes labai nenoriu apkrauti medziagytes, bet is kitos puses tie blizgus ant sifono labai gerai atrodo.
Tavi joninių darbus jau gyriau, labai gražu, ir spalvos tokios sodrios bet ramios
Nuliuko našlaitės labai netgi nešlaitškos, ir subtilios
pasirodau savo pirmąjį šalikėlį... pirminis sumanymas buvo kitoks, bet nepavyko, tad teko taisyt kaip sugebėjau

Nuliuko našlaitės labai netgi nešlaitškos, ir subtilios

pasirodau savo pirmąjį šalikėlį... pirminis sumanymas buvo kitoks, bet nepavyko, tad teko taisyt kaip sugebėjau

Norėčiau gyvai pamatyti tavo šalį
QUOTE(tavi @ 2009 06 26, 20:51)
Norėčiau gyvai pamatyti tavo šalį
gerai, prigriebsiu, kai atvažiuosiu su knygom