Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

Tavi- paskutinis komplektėlis labai dailus ir brandus. Taip ir laikyk.

Gal ką domins:
Vilniuje iki rugsėjo 15 dienos Pranciškonų rūmuose (Trakų 9-1) vyks klasikinės kinų tapybos ant šilko paroda. biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif

tavi, labai man patinka tas daerinys: juoda/balta/raudona wub.gif wub.gif

paskutiniai keliavimai teptuku po šilkus biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Ačiū už pagyras visom
Gosiuk, o manę žavi tavo subtilios spalvos ir plastiškumas.
Atsakyti
O gal galit pasakyti kaip jums taip gražiai išeina nulieti foną, be nubėgimų g.gif
Atsakyti
Gosiuk,man tavo sitas rinkinukas neapsakomai grazus wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,kazkaip cia tylu pas jus...nieks nieko nerodo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 07 25, 08:58)
Sveikos mergaites,kazkaip cia tylu pas jus...nieks nieko nerodo... g.gif

Ir as vis uzmetu aki, garzus darbeliai gosiuko, Tavi ir kitu, tik matyt metas nelabai kurybingas kad dauguma taip uztile smile.gif Vat man tai reikia skubiai siokius tokius remontus pasidaryt, pinigu visiskai nera, tai suku galva kaip cia virtuvele isirengus. Ieskau kas padovanotu ar nebrangiai parduotu panaudotus baldukus, bandyciau kaip nors dekoruot ir pritaikyt. Cia aisku ne sios temeles diskusija, bet jei kartais turit kokiu ideju ar pasiulymu rasykit i az, busiu dekinga biggrin.gif taigi esu priversta silkines idejas atideti kiek velesniam laikui verysad.gif
Atsakyti
ai nutapiau bijūnus ir nepatenkinta jais. Čia kol šlapias, kai išdžiubo ryškūmo neliko. Vien žo nepatenkinta
user posted image
Atsakyti
Tavi,labai grazus tavo bijunai ir tas spalvu perejimas labai grazus. biggrin.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Grazus bijunai, as gal dar siek tiek vietomis paryskinciau pirmo plano geles ir lapelius truputi kitais atspalviais, kad labiau nuo fono issiskirtu, o siaip tai grazu, kad i toli jie nusvieseja, perspektyva atsiranda.
Atsakyti
As tai jau pasisakiau apie Tavi bijunukus kitoje temoje 4u.gif .Labai grazu wub.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės. Tik manau ketvirti jau bus panašiau į tai ko noriu aš.
Atsakyti