Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

Sveikutės smile.gif
Tylu čia rolleyes.gif

Ateinu su šalikėliu smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Labai nebarkit už kaip visada tragiškas foto biggrin.gif
Atsakyti
Velniop foto, šalikas superinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Liucija- @ 2009 07 29, 19:02)
Sveikutės smile.gif
Tylu čia  rolleyes.gif

Ateinu su šalikėliu smile.gif

Labai nebarkit už kaip visada tragiškas foto biggrin.gif

thumbup.gif Man labai gražus wub.gif
Atsakyti
Sakes,koks grazus salikelis wub.gif thumbup.gif . Aisku,ant balto pagrindo visas grozis dar labiau matytusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažkada, kažką panašaus dariau anto šio šalio
user posted image
Atsakyti
Tik ne toks grožis gavos
Atsakyti
Geras! O tai cia pirma spalva lieta,o po to konturais isvedziota g.gif ?
Atsakyti
SeRi. taip kontūras detas ant šlapio ir jam keista truputuka išsilietį. Tik ne ant labai šlapio,ne jei medžiaga labai šlapia kontūras visai išteka. O man reikėjo linijų tik nelabai ryškiu.
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif

Nesikuklink, Tavi wink.gif Be galo graži spalva, man ji tokia Karališka wub.gif Būtų įdomu visą pamatyti, bet matyt jau nebeturi rolleyes.gif
Atsakyti
Normaliai nufotkinto ir neturiu, o šalio jau seniai nėr. Maždaug prieš metus darytas
Atsakyti
Labukas visoms, Jusu darbeliai fantastiniai 4u.gif Noreciau prisijungti prie jusu burio... Jau Upytele pazistu. Kai pamaciau jos darbus, buvau pribloksta tokio grozio... Dar iki siol negaliu pamirsti paveikslo trys damas su skrybelemis... Noreciau taip ismokti tapyti...
Turiu keleta darbeliu... Gausa nepasizymiu, nes viena su maziukais sudetinga kazka papiesti smile.gif
Bet ikeliu viena darbeli... Cia as piesiau skarele, bet gavosi paveikslas.
user posted image

Beje, kaunietes pigesniu prekiu silko piesimui gali isigyti Dailininku parduotuveje, Zemenhofo gatveje. As ten visada perkuosi. Ten galima isigyti Marabu, Javanos ir dar kazkokios rusiskos firmos dazu. Man apskritai patinka ta parduotuvele smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kikutis: 31 liepos 2009 - 16:44
Fantastiškos gėlės wub.gif Tikrai tikrai, be reikalo negiriu tongue.gif Tokios stilizuotos, su šešėliukais thumbup.gif Mhmmm, labai patiko smile.gif
Atsakyti