violetine spalva,tai vien del spalvos galima istirpti...
~Migla...Miglelė~ ,labai grazu ir kiek daug darbo ideta...
,as labai megztu
Pasakiškas šalikėlis, Migla
Fonas labai gerai pavyko...
Ir aš nesugebu tolygiai liet...popierius - laisvai, šilkas...neee....bet tikiuosi dar išmokti, kada nors
Ir aš nesugebu tolygiai liet...popierius - laisvai, šilkas...neee....bet tikiuosi dar išmokti, kada nors
~Migla...Miglelė~, pasakykit, kaip jus ten fona padarete
?
Zydryne ,koks idomus tavo darbas,pradzioj pasirode,kad tai medvilnes audinys
ispiestas,labai originalus
ispiestas,labai originalus
Žydryne, labai įdomus darbas.
O Miglos man nerodo kažkodėl
O Miglos man nerodo kažkodėl
Svajūne, ačiū
tas fonas labai parastai nulietas, užsimaišiau kelių atspalvių violetinės spalvos ir lieju su teptuku , tepu, skubu, užberiu cukraus, paimu kito atspalvio violetines, sulieju su ankstesne spalva, paberiu cukraus, ir taip visa laiką kol baigiu, reikia truputi skubėti nes kitaip negražiai sudžiūna dažai nubėgimai gaunasi..būtent druska ir cukrus padeda juos paslėpti
o šiaip ir man nevisad pavyksta gražiai vientisai fona nulieti.. 
PACIOS, labai ačiū
-Liucija-, ačiū
Kikutis, jau parašiau ats.
Tavi, net nežinau kodėl nerodo...
įdedu nuorodą į tą šalikėlį http://migle.migla.g...-full;init:.jpg
PACIOS, labai ačiū
-Liucija-, ačiū
Kikutis, jau parašiau ats.
Tavi, net nežinau kodėl nerodo...
QUOTE(~Migla...Miglelė~ @ 2009 08 06, 10:27)
Svajūne, ačiū
tas fonas labai parastai nulietas, užsimaišiau kelių atspalvių violetinės spalvos ir lieju su teptuku , tepu, skubu, užberiu cukraus, paimu kito atspalvio violetines, sulieju su ankstesne spalva, paberiu cukraus, ir taip visa laiką kol baigiu, reikia truputi skubėti nes kitaip negražiai sudžiūna dažai nubėgimai gaunasi..būtent druska ir cukrus padeda juos paslėpti
o šiaip ir man nevisad pavyksta gražiai vientisai fona nulieti.. 
O kuo skiriasi cukrus ir druska? Ar jie kažkaip skirtingai dažus išskirsto, ar panašiai? Iki šiol naudojau tik druską
Labai graziu darbeliu ,merginos,pridejot
! Saunuoles,kad temuke priziurit
.
As jau kelinta dena ruosiuosi prieit prie silko,bet dar kazkaip negaliu(dvasine busena neleidzia
).
Naudojancioms druska,galiu patarti nusipirkti indaplovems skirta,nes ji stambi ,nebrangi ir labai tinka tapybai ant silko
As jau kelinta dena ruosiuosi prieit prie silko,bet dar kazkaip negaliu(dvasine busena neleidzia
Naudojancioms druska,galiu patarti nusipirkti indaplovems skirta,nes ji stambi ,nebrangi ir labai tinka tapybai ant silko
Zydryne, labai orginaliai atrodo. Gražu
O ten kraštai apsiūti juostele?
Druskos nesu bandžiusi naudot, o cukrų išbandžiau ir nelabai kas gavos. Tai iškilo klausimas, kokį cukrų naudot? Stambų ar smulkų? Man kažkaip ištirpo dalis cukraus ir jokio efekto nesigavo, išskyrus cukraus sirupą ant audinio
Nors audinį tikrai buvau pradžiovinusi..
Druskos nesu bandžiusi naudot, o cukrų išbandžiau ir nelabai kas gavos. Tai iškilo klausimas, kokį cukrų naudot? Stambų ar smulkų? Man kažkaip ištirpo dalis cukraus ir jokio efekto nesigavo, išskyrus cukraus sirupą ant audinio
As_nematoma, čia su cukrum

čia druska

čia taip pat su druska

čia druska

čia taip pat su druska