Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

~Migla...Miglelė~ ,labai grazu ir kiek daug darbo ideta... thumbup.gif ,as labai megztu
violetine spalva,tai vien del spalvos galima istirpti... biggrin.gif
Atsakyti
Pasakiškas šalikėlis, Migla wub.gif Fonas labai gerai pavyko...

Ir aš nesugebu tolygiai liet...popierius - laisvai, šilkas...neee....bet tikiuosi dar išmokti, kada nors mirksiukas.gif
Atsakyti
~Migla...Miglelė~, pasakykit, kaip jus ten fona padarete blush2.gif ?
Atsakyti
Sveiki, norėčiau ir aš pasirodyti su savuoju darbeliu. Tapiau ant šilko pirmą kartą smile.gif Kaip baisu buvo išplauti biggrin.gif Atrodė, kad dažai nutekės. Labai norėčiau išbandyti marmuravimą ant šilko, bet priemonių neturiu verysad.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Zydryne ,koks idomus tavo darbas,pradzioj pasirode,kad tai medvilnes audinys
ispiestas,labai originalus thumbup.gif
Atsakyti
Žydryne, labai įdomus darbas.
O Miglos man nerodo kažkodėl g.gif
Atsakyti
Svajūne, ačiū smile.gif tas fonas labai parastai nulietas, užsimaišiau kelių atspalvių violetinės spalvos ir lieju su teptuku , tepu, skubu, užberiu cukraus, paimu kito atspalvio violetines, sulieju su ankstesne spalva, paberiu cukraus, ir taip visa laiką kol baigiu, reikia truputi skubėti nes kitaip negražiai sudžiūna dažai nubėgimai gaunasi..būtent druska ir cukrus padeda juos paslėpti smile.gif o šiaip ir man nevisad pavyksta gražiai vientisai fona nulieti.. smile.gif

PACIOS, labai ačiū mirksiukas.gif

-Liucija-, ačiū smile.gif

Kikutis, jau parašiau ats. mirksiukas.gif
Tavi, net nežinau kodėl nerodo... unsure.gif įdedu nuorodą į tą šalikėlį http://migle.migla.g...-full;init:.jpg mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Migla...Miglelė~ @ 2009 08 06, 10:27)
Svajūne, ačiū smile.gif tas fonas labai parastai nulietas, užsimaišiau kelių atspalvių violetinės spalvos ir lieju su teptuku , tepu, skubu, užberiu cukraus, paimu kito atspalvio violetines, sulieju su ankstesne spalva, paberiu cukraus, ir taip visa laiką kol baigiu, reikia truputi skubėti nes kitaip negražiai sudžiūna dažai nubėgimai gaunasi..būtent druska ir cukrus padeda juos paslėpti smile.gif o šiaip ir man nevisad pavyksta gražiai vientisai fona nulieti.. smile.gif

O kuo skiriasi cukrus ir druska? Ar jie kažkaip skirtingai dažus išskirsto, ar panašiai? Iki šiol naudojau tik druską blush2.gif
Atsakyti
Labai graziu darbeliu ,merginos,pridejot thumbup.gif ! Saunuoles,kad temuke priziurit drinks_cheers.gif .

As jau kelinta dena ruosiuosi prieit prie silko,bet dar kazkaip negaliu(dvasine busena neleidzia unsure.gif ).

Naudojancioms druska,galiu patarti nusipirkti indaplovems skirta,nes ji stambi ,nebrangi ir labai tinka tapybai ant silko mirksiukas.gif
Atsakyti
Zydryne, labai orginaliai atrodo. Gražu bigsmile.gif O ten kraštai apsiūti juostele?

Druskos nesu bandžiusi naudot, o cukrų išbandžiau ir nelabai kas gavos. Tai iškilo klausimas, kokį cukrų naudot? Stambų ar smulkų? Man kažkaip ištirpo dalis cukraus ir jokio efekto nesigavo, išskyrus cukraus sirupą ant audinio blush2.gif Nors audinį tikrai buvau pradžiovinusi..
Atsakyti
As_nematoma, čia su cukrum
user posted image
čia druska
user posted image
čia taip pat su druska
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 06 rugpjūčio 2009 - 12:20
Cia su specialia druska,skirta tapybai ant silko:
user posted image

Spirale