Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

QUOTE(tavi @ 2009 08 08, 05:49)
SeRi, katinai stilizuotį, o šunelius reikėjo atpžįstamus pieštį. Tai man jau ne nuotaika rūpėjo, o kaip nupieštį doh.gif

Bet labai gerai atpazistami gavosi mirksiukas.gif .Tikri tokie sunyciai thumbup.gif

Nepatikesit,bet vakar ,grizusi is sodo,labai gerai jauciausi ir netgi viena sali nuterlinau bigsmile.gif . Kadaise MB sesuo buvo uzsiprasiusi,nes tik skara is manes buvo gavusi ir nemoka jos graziai uzsiristi ax.gif . Imesiu veliau pardodyt,nes dabar fotiko baterija nusedusi,reik pakraut unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SeRi: 08 rugpjūčio 2009 - 12:20
Oho bigsmile.gif Tavi, Tavi nustebinai su šunyčiais smile.gif Neįsivaizduoju, kaip taip įmanoma, jie tobuli smile.gif
Atsakyti
Oi SeRi, kokia tu šaunuolė.
Svajūnė, nu nežinau, man visą laik rodo.
-Liucija-, oi daugiau jokių gyvūnų nepiešiu. Eina sau kiek nervų ir laiko atima.
Atsakyti
Sveiki, grazus jusu darbeliai, bet Tavi paskutinio darbelio nerodo verysad.gif
Man kazkaip dar truksta ikvepimo pradet... jau cia norejau kazka piesti, bet sumaniau papuosala susiverti smile.gif
bet uztai sove i galva kaip pasidaryti didesnem skarom rema smile.gif ogi sakiau pabandysiu is loveliu skirtu laidams smile.gif reiks paziureti kaip tai atrodys smile.gif
Atsakyti
Bandysiu kitaip įkeltį
user posted image
Atsakyti
Jau pasikrove fotikas ax.gif . Mano buvusiajai "svogierkai" labai patiko druskiniai saliai,tai sugalvojau stai koki bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Seri, Labai gražu thumbup.gif nori pasakyt, su druska taip viską išgavai? g.gif man taip neišeina ax.gif
Atsakyti
SeRi, labai gražu. Reiks ir man padirbėt su druką kokį šalį. Tu čia naudojai druską skirtą šilkui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 08 rugpjūčio 2009 - 17:04
Aha,tik su druska,skirta silkui mirksiukas.gif . Daug dazu,daug druskos ir dar apipurskiu vandeniuku,kad dregniau butu 4u.gif

Dekui 4u.gif .Vadinasi mano draugiaska(ex svogierka) liks patenkinta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Seri, kokie efektai. As pribloksta.
Tavi, isduok paslapti, kaip ant silko galima sitokius sunioukus nusipiesti... Jie konturuoti? blush2.gif
Atsakyti
kikuti,dekui 4u.gif

Draugei parodziau nuotrauka,tai ji aimanuot is laimes pradejo lotuliukas.gif ,o dar sakiau,kad man prie sukneles labai graziai atrodys,jei jai nepatiks doh.gif ... Dabar kurpiu kayka labai ant greicio ir "ex-uosvienikei",nes paryciais isskrendu,tai reik skubintis doh.gif .Bet itariu,kad nespes isdziuti,nes jos norimas spalvas nera lengva suderinti unsure.gif
Atsakyti
Na va,mergicos,islekiu i Lt,bet parodau savo greituka pries tai 4u.gif .Tik spejau pralyginti,nufotkinau ir varau dabar i oro uosta. Iki susiraymo 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti