Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

kikutis, konturuoti.Šiandien nufotkinsiu iš arčiau.
Atsakyti
Gal daba bus aiškiau
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tavi, jei jau kančia, tai tikrai negerai schmoll.gif Bet rezultatas pritrenkiantis smile.gif

SeRi - nemėgstu rožinės, bet man pastarasis labai mielas wub.gif Laaabais gražiai susižaidė ta druska, rėmeliai... thumbup.gif
Atsakyti
-Liucija-, tiesiog tai pirmas kartas kai piešiu šunis. Gal bus kaip su aguonom 10 jau bus normalios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2009 08 09, 09:29)
Gal daba bus aiškiau

Aciu Tavi. Bet kaip sudetinga tai padaryti...
Atsakyti
Tavi, ogo kiek darbo, tie šunyčiai tokie mažiukai ir meilučiai. thumbup.gif Dukra pamatė ir atlėkė pažiūrėt šaukdama "šuo šuo" bigsmile.gif

SeRi, kaip gražu bigsmile.gif thumbup.gif Abu tiesiog super. Kilo ir man noras druską išbandyt. blush2.gif
Atsakyti
Upytėle, tik labai nebark ax.gif
Atsakyti
Vat, ką tik baigiau
user posted image
Atsakyti
Tavi,suniukai labai zaismingi,as tai net nebuciau sugalvojusi,juos nutapyti ant silko.
O Aguonu salis tiesiog nuostabus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės.
Atsakyti
Sveikutes, gryzau is kaimo. Na ir pagyvejo temele smile.gif labai smagu!
Aciu uz sveikinimus visoms as ir dziaugiuosi, tik labai keista man bigsmile.gif
Svajune ir tave sveikinu sulaukus dukrytes, girdejau jau anksciau is Tavi biggrin.gif blush2.gif
Tavi, suniukai tai liuks, pralinksmino. Labai jau netiketas posukis lotuliukas.gif ir siaip kuo toliau tuo tobuliau, aguonos irgi super!
Melynaakia, aciu uz toki netiketa pagyrima 4u.gif nu pagloste savimeile. tongue.gif Daugiau maziau pavyke, bet bent jau su dideliu ikvepimu tai dariau. Bet visgi man kuryba su kazkokia vienatve asocijuojasi. O dabar kai as 2 tai sunku susiderint biggrin.gif Be to man dabar dazai smirda lotuliukas.gif
SeRi, nu tikrai stiprybes tau, pageres viskas tikrai, pamatysi. O kad bedos po viena nevaiksto tai tiesa, nepaluzk. Bus liudna gali i az parasyt. Linkiu gerai pailset pajury. O su druska labai sauniai tau gaunasi. Nebandziau tos specialios druskos, bet manau verta.
Atsakyti
QUOTE(-Liucija- @ 2009 08 09, 08:57)
SeRi - nemėgstu rožinės, bet man pastarasis labai mielas  wub.gif  Laaabais gražiai susižaidė ta druska, rėmeliai...  thumbup.gif

4u.gif Dekui. Zinok,ten ne rozine,ten avietines du atspalviai ir alyvine,tik apvadelyje sien tiek rausvos.Labai sunku suderinti tokias spalvas,bet tokiu uzsiprase rolleyes.gif . Cia ir ne mano spalvos,man tas pirmasis paciai labiau prie sirdies ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajūnė @ 2009 08 09, 09:39)
SeRi, kaip gražu  bigsmile.gif  thumbup.gif Abu tiesiog super. Kilo ir man noras druską išbandyt.  blush2.gif

Aisku,kad isbandyk.Labai fainu rezultatu galima sulaukti,o ir dirbti nesudetinga.Tik ilgokai dziusta mirksiukas.gif . Dekui 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(butybe @ 2009 08 09, 20:52)

SeRi, nu tikrai stiprybes tau, pageres viskas tikrai, pamatysi.

Dekui 4u.gif .Ryt lekiam deginti dupyciu tongue.gif . O siandien taip fainai su ivairiais autobusasi per puse LT pervaziavau thumbup.gif .Sakes,kokie seni geri vaikzstes prisiminimai uzpludo wub.gif .Net Kryzkalnyje islipus 5min.pertraukai,nulekiau cebureko pirkti,kaip vaikzsteje su mama cool.gif .Ir pardavejai papasakojau,kaip stovedavom del cebureku po puse valandos eileje biggrin.gif .Buvo nuostabi,nors ir varginanti diena ir sutikau daug labai sauniu zmoniu thumbup.gif . Gera wub.gif
Papildyta:
QUOTE(tavi @ 2009 08 09, 19:16)
Ačiū mergaitės.

Tavi,sitos aguonos tikrai labai labai grazios ir dar labai graziai issiraite thumbup.gif
Atsakyti