Svajūne, jei pas tavę gaunas tik ryškios - puiku. Bet jei tavau noris blenkesnių, skiesk baltais dažais arba vandeniu.
Sveikos, merginos
Jusu darbai NUOSTABUS, visa laika seku sia tema, vis laukiu nauju Jusu darbeliu- paziuriu, pasigroziu, tikrai nerealu yra tai, ka Jus sugebat ant silko parodyti... Prisiziurejusi tokiu grozybiu po truputi meginu pradeti ir as
Na ne taip sekmingai, bet norejau pasidalinti su Jumis savo pirmuoju darbeliu. Atsiduodu kritikai, tikrai be galo noriu ismokti valdyti silka ir be Jusu nuomones bei patarimu tai ipadaryti man bus daug sunkiau
Is karto atsiprasau uz nuotrauku kokybe ir pati pateikima, kitakart pasitaisysiu
http://img50.imagesh...g=dscn0806q.jpg

Is karto atsiprasau uz nuotrauku kokybe ir pati pateikima, kitakart pasitaisysiu

http://img50.imagesh...g=dscn0806q.jpg
Tiuteee, tavo darbai tikrai gražūs. Kokia grakšti linija, fantazija. Nuostabu
Laba diena. Ar priimsit į savo gausų darbštuolių būrį dar ir mane?
Labai garžūs Jūsų darbeliai, taigi noriu mokytis su Jumis kartu.
Man su nuotraukų įkėlimu čia labai sunkiai sekasi taigi įdėsiu nuorodą.
http://public.fotki....st/ilko-tapyba/
Laukiu Jūsų komentarų, kritikos.

Šaunu, kad tapytojų ant šilko gretos didėja 
Abiejų darbai įdomūs, su 'kabliukais'
Tiuteee - medis žavingas, toks neeilinis...pritariu Tavi dėl linijų grakštumo
AusraJ - sunku pasakyti, kas labiausiai patiko
Galbūt 'Žiedas' ir 'Erškėtrožė' įstrigo labiausiai

Abiejų darbai įdomūs, su 'kabliukais'
Tiuteee - medis žavingas, toks neeilinis...pritariu Tavi dėl linijų grakštumo

AusraJ - sunku pasakyti, kas labiausiai patiko

Laba diena
Trūksta praktikos, o visa kita gerai. Darbe kur raudona gėlė matosi per viršų perbėgęs dažas. Taip nutinka "karjeros" pradžioje. O kiti sakyčiau tobuli. Man labai mielas tas rudas ir vaivorykštinis.
Nepiešiu ir negaliu prisiversti.
Tiksliau piešiu, bet ne ant šilko. Pradėjau piešti akvareliniais pieštukais ir negaliu sustot.
Iki malonaus
QUOTE(AusraJ @ 2009 08 27, 19:06)
Laba diena. Ar priimsit į savo gausų darbštuolių būrį dar ir mane?

Trūksta praktikos, o visa kita gerai. Darbe kur raudona gėlė matosi per viršų perbėgęs dažas. Taip nutinka "karjeros" pradžioje. O kiti sakyčiau tobuli. Man labai mielas tas rudas ir vaivorykštinis.
Nepiešiu ir negaliu prisiversti.
Tiksliau piešiu, bet ne ant šilko. Pradėjau piešti akvareliniais pieštukais ir negaliu sustot.
Iki malonaus

O labai dėkoju už komentarus. Su raudone gėle tai buvo taip, kad ant storesnio šilko piešiau ir nepatirti padarė savo. Kontūra turbūt per plonai užliejau.
Turiu keleta klausimėlių.
kokios firmos dažais piešiate?
Ir ar jums nesišeria spalva?
Nes pas mane tai kur juodai užlieju kai užlyginus plaunu nusiplauna spalva ir gaunasi tokia kaip sunešiota? Ką galit patarti? ką darau ne taip?
Turiu keleta klausimėlių.
kokios firmos dažais piešiate?
Ir ar jums nesišeria spalva?
Nes pas mane tai kur juodai užlieju kai užlyginus plaunu nusiplauna spalva ir gaunasi tokia kaip sunešiota? Ką galit patarti? ką darau ne taip?
Sveikutes, retai dabar uzsuku, bet visgi savo trigrasi iterpsiu. Sveikutes prisijungusios Tiuteee, AusraJ labai grazus darbelis. Tiutee, man tos mergeles labai prie dusios. AusraJ, saunus darbukai
Rodos Kikuti, ir tau nieko nesu parasius irgi labai puikiai darbuojiesi!
Nusiplauna greiciausiai del to, kad per mazai prilygini. Yra ir man taip buve, bet kai lygintuva gerai palaikai, tai ir nebesitrina.
Dazus tai cia dauguma tikriausiai Javana naudoja, o man tai prie sirdies labiausiai Pabeo

Nusiplauna greiciausiai del to, kad per mazai prilygini. Yra ir man taip buve, bet kai lygintuva gerai palaikai, tai ir nebesitrina.
Dazus tai cia dauguma tikriausiai Javana naudoja, o man tai prie sirdies labiausiai Pabeo
AusraJ, tai gali būt,tokios priežastys:
a) juoda spalva aplamai sunkiai fiksuojasi, reiškia per trumpai fiksavai
lygintuvas buvo per vėsus
c) dažu neskiedei vandeniu ir jie pasiliko daugiau medžiagos paviršiuj, o ne į audinį įsiskverbė ir todėl nusiplovė.
O darbai gražūs.Šaunuolė
a) juoda spalva aplamai sunkiai fiksuojasi, reiškia per trumpai fiksavai

c) dažu neskiedei vandeniu ir jie pasiliko daugiau medžiagos paviršiuj, o ne į audinį įsiskverbė ir todėl nusiplovė.
O darbai gražūs.Šaunuolė
Dėkoju.
Turbūt bus visos priežastys. Naudoju javana aš bet jau gvildenu mintį išmėginti truputi kitokį metodą juodai spalvai išgauti. Bandysiu merkti. Tik dar nežinau į kokius dažus, eisiu šiandien i akropolį šilkiuko užsipirkti tai ir apie dažus pasidomėsiu.
O jūs juoda skiedžiat?kiek sluoksniu dedat, kad juoda būtų ir lygi spalva? koks javanos dažų numeriukas?
aš kaip ir visada su krūva neaiškumų.
Turbūt bus visos priežastys. Naudoju javana aš bet jau gvildenu mintį išmėginti truputi kitokį metodą juodai spalvai išgauti. Bandysiu merkti. Tik dar nežinau į kokius dažus, eisiu šiandien i akropolį šilkiuko užsipirkti tai ir apie dažus pasidomėsiu.
O jūs juoda skiedžiat?kiek sluoksniu dedat, kad juoda būtų ir lygi spalva? koks javanos dažų numeriukas?
aš kaip ir visada su krūva neaiškumų.

Aš naudoju dažiukus L&B, nes ten jau būna dozuotojas, man taip paprasčau, nei su pipetytėm pilstytis
Nebandžiau Javanos, bet nemanau, kad kuo nors geresni, o kaina skiriasi
Dėl juodos spalvos, tai manau nereikia skiest, o tepti pamatysi, kiek
Esu dariusi juodą foną, tai skiedžiau ir prisižaidžiau darbo
3-4 kartus teko perliet

Dėl juodos spalvos, tai manau nereikia skiest, o tepti pamatysi, kiek

Kaip faina,kad musu burelis plateja
!
Tavi,tavo lapai labai graziai rudeniskai krenta
,bet saules sviesa juos vis dar sildo
.Labai faina su tuo geltonu remu gavosi
.
Tiuteee,labai idomi,miela kompozicija
.Ir cia tavo pirmasis darbelis
? Tai kas bus toliau
...
AusraJ, o kodel tiek laiko paisei slapstydamasi
.Jau daug ivairiu budu isbandei ir tik dabar prisiruosei isijungti i musu gretas
. Graziai derini spalvas ir nebijai bandymu! Saunuole
Enija,gaila,kad silkiuka apleidai,bet jei sirdis linksta prie ko kito,tai reik jos klausytis
. Gal galima kur pamatyti tavo naujuosius darbelius
?
O dazus naudoju JAVANA ir MARABU. Jei del juodos spalvos,tai yra SCHWARZ(juoda) it TIEFSCHWARZ(giliai juoda).Gali buti,kad naudoji pirmaja ir tas juodumas ne toks ryskus gaunasi.

Tavi,tavo lapai labai graziai rudeniskai krenta

Tiuteee,labai idomi,miela kompozicija

AusraJ, o kodel tiek laiko paisei slapstydamasi

Enija,gaila,kad silkiuka apleidai,bet jei sirdis linksta prie ko kito,tai reik jos klausytis

O dazus naudoju JAVANA ir MARABU. Jei del juodos spalvos,tai yra SCHWARZ(juoda) it TIEFSCHWARZ(giliai juoda).Gali buti,kad naudoji pirmaja ir tas juodumas ne toks ryskus gaunasi.