Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

Aušra, labai gražus spalvingas darbas.
Atsakyti
labai smagus paskutinis darbelis, spalvos tokios ryškios, bet gerai sužaidžia tarpusavyje, džiugina akį thumbup.gif
Atsakyti
kusachius,Tavo irisai labai...labai... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pavyko mirksiukas.gif thumbup.gif .

O man labai grazus ir spalvingas tavo darbelis bigsmile.gif .Toks linksmas bigsmile.gif ,pakeliantis nuotaika bigsmile.gif ! Ir ko tau geda,juk kiekviena kazka bandom,darom,piesiam ir labai faina,kad visos kazka kitokio sukuriam thumbup.gif . O po to dar ir draugiskai patirtim pasidalinam group.gif .

Esu is daugelio forumieciu girdejusi,kad jos vis uzeina i musu temele pasigereti ne tik darbeliais,bet ir musu bendravimu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Koks žavus wub.gif Patiko spalvos smile.gif

ir aš ateinu su naujiena 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
O,koks grazuoliukas wub.gif .Cia toks savotiskas vasaros prisiminimas-saule ir zydrai melynas dangus thumbup.gif
Atsakyti
Jo, vasarą primena. Labai graži mėlyna spalva.
Atsakyti
Tiek daug gražių darbelių 4u.gif
O čia mano nepavykęs bandymas

user posted image

Ir gal kiek geresnis

user posted image

Atsakyti
Nuliukas, o man toks 6iltas ir smagus tas "nepavykęs bandymas " thumbup.gif
Atsakyti
Na stai,kiek visos pripieset thumbup.gif !

Nuliuk,o man tas "nepavykes" kazkuom lyg ir grazesnis uz jura blush2.gif . Abu jie tokie neiprasti,bet man vis tik pirmas labiau prie sirdies wub.gif
Atsakyti
Ačiū merginos smile.gif

o man 'nepavykęs' asocijuojasi su cirku wub.gif gerąja prasme smile.gif Žavios spalvos, gražu man tie nutekėjimai galuose, lyg užbaigia viską wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,
AusraJ labai grazus salikelis, tikrai nera ko gedytis thumbup.gif gera pradzia!
Liucija, spalvu derinys fantastiskas!
Niliuko "nevykusi" skaryte be galo puiki, manau visos sutiks smile.gif
Tai jau mielosios nesikuklinkit taip!
As pagaliau irgi pradejau nauja darbeli, tik parodyt kol kas dar nelabai yra ka smile.gif
Atsakyti