Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

QUOTE(As_nematoma @ 2009 09 02, 17:05)
Nerealiai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(SeRi @ 2009 09 02, 19:53)
Baltai pavydziu toms,kas taip graziai geles piesti moka wub.gif  wub.gif

ačiū blush2.gif gėles piešiau iš nuotraukų, kas gerokai palengvina darbą ax.gif
Atsakyti
Ech, kad taip mokėčiau pieštį
Atsakyti
Kusaciau, superinis darbelis thumbup.gif Isivaizduoju kaip apsidziaugs mama smile.gif
Cia kiaip supratau ant sifono? Is nuotraukos nelabai matau, jei ne paslaptis koki kontura naudojai, kad jo visai nesimato? Gal bespalvi?
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2009 09 03, 09:56)
Kusaciau, superinis darbelis thumbup.gif Isivaizduoju kaip apsidziaugs mama  smile.gif
Cia kiaip supratau ant sifono? Is nuotraukos nelabai matau, jei ne paslaptis koki kontura naudojai, kad jo visai nesimato? Gal bespalvi?

ačiū, mamai jau padovanojau, jai patiko smile.gif paprašė, kad ir jos sesers gimtadieniui kažką panašaus nutapyčiau smile.gif

Šis šalikėlis ant šilko tapytas, dėl šifono girdėjau, kad ant jo sunkiau tapyti, tai dar prisibijau, kol nesu įvaldžiusi technikos.
Naudojau bespalvį kontūrą gėlėms, jų kotams ir lapams apvesti, kad nesilietų į foną, o jau paskui sluoksniavau dažus, tapiau pūsdama su fenu, kad nesilietų smulkios detalės. Kai nutapiau gėles, užfiksavau, išskalbiau guttą, ir vėl apvedžiau bespalviu kontūru gėles, tik jau vidinį kraštą, ir liejau foną.
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2009 08 31, 18:12)
Mergaitės, labai reikia Jūsų pagalbos  verysad.gif . Ieškau info ne sau, o žmogui, kuris sėdi atskirtas nuo interneto. Ieško Kaune parduotuvių, kur galima nusipirkti dažų audiniui ( kaip supratot internetinės netinka  biggrin.gif ) Ir gal kas kokį motyvą skraistei gražų žino, gal kokią nuorodą turi. Skraistė bus ant baltos pramoginių šokių suknelės.
Ačiū kas pagelbės

Dar galima nusipirkti Dailinku parduotuveje Zemenhofo gatveje, Silver cityje taip pat smile.gif
Atsakyti

Šis šalikėlis ant šilko tapytas, dėl šifono girdėjau, kad ant jo sunkiau tapyti, tai dar prisibijau, kol nesu įvaldžiusi technikos.
Naudojau bespalvį kontūrą gėlėms, jų kotams ir lapams apvesti, kad nesilietų į foną, o jau paskui sluoksniavau dažus, tapiau pūsdama su fenu, kad nesilietų smulkios detalės. Kai nutapiau gėles, užfiksavau, išskalbiau guttą, ir vėl apvedžiau bespalviu kontūru gėles, tik jau vidinį kraštą, ir liejau foną.
[/quote]
Aisku, visdelto tikriausiai nera kito budo norint, kad konturo neliktu smile.gif Bet del rezultato tikrai vertejo pavargti smile.gif
Atsakyti
Butybe, tikrai verta. Jau po truputuka bandau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2009 09 03, 14:24)
Butybe, tikrai verta. Jau po truputuka bandau smile.gif

pritariu drinks_cheers.gif man labiausiai patinka, kad šilkas neapsunkinamas kontūru, lieka lengvesnis kritimas, ir pats piešinys atrodo natūraliau. Nors aišku, kartais kaip tik to kontūro reikia atsižvelgiant į piešinio idėją.
Aš tai noriu išmokti tapyti gėles panašiai kaip Leonard Thompson ax.gif

Tavi, labai lauksim rezultato wink.gif
Atsakyti
Skaiciau pamokymus L. Tomsono kaip su bespalviu dirbti. Sia technika tapiau gyvate kazkada seniau. http://public.fotki....yba/gyvate.html
Gavosi be konturu, bet medziaga pasunkejo ir sukietejo nuo didelio dazu sluoksnio. Paveikslams ar interjero deralems tinka, bet norimo lengvumo man isgaut nepavyko. Todel ir zaviuosi siuo tavo darbeliu, nes gavosi "lengvas".
Gal jau ir as si vakara po vasarines pertraukeles prisesiu prie silko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2009 09 03, 15:46)
Skaiciau pamokymus L. Tomsono kaip su bespalviu dirbti. Sia technika tapiau gyvate kazkada seniau. http://public.fotki....yba/gyvate.html
Gavosi be konturu, bet medziaga pasunkejo ir sukietejo nuo didelio dazu sluoksnio. Paveikslams ar interjero deralems tinka, bet norimo lengvumo man isgaut nepavyko. Todel ir zaviuosi siuo tavo darbeliu, nes gavosi "lengvas".
Gal jau ir as si vakara po vasarines pertraukeles prisesiu prie silko smile.gif

aš pirmus du sluoksnius liejau labai atskiestais dažais, kad gautūsi bazinė spalva, o jau ant tų dviejų sluoksnių tapiau niuansus visokius. Neskiestais dažais tapiau tik mažas detales, todėl net per 4 ar 5 sluoksnius tų dažų daug nebuvo.
Atsakyti
Butybe, man mano mokytojos ir aiškino, reik skiestais dažais tapyti ir ryškumą išgaut sluoksniuojant juos.Kai pabandžiau neskiestais pasluoksniuoti, nusiplovė, nes neįsiskverbė į medžiagą ir liko paviršiuj.
Atsakyti
Labai gražus darbelis. Tiesiog negaliu apsakyti kaip patiko man... Net saviškį gėda rodyti po tokio. 4u.gif
Bandysiu dėti foto. Jei kas ne taip, nepykit ant manęs. Pirmas kartas ax.gif user posted image

bet žiūriu, kad nepavyko
http://public.fotki....a/dsc07348.htmluser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AusraJ: 03 rugsėjo 2009 - 17:16