Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

ateinu , pasigroziu ir iseinu doh.gif . kazkur pameciau savo ikvepima unsure.gif

ir man Nuliuko nevykes bandymas labai prie sirdies wub.gif . zinau, kai vaizduote vienaip mato, o akys kitaip doh.gif . paciai reikia vertinti po kiek laiko, kai mintys bus atvesusios mirksiukas.gif
Atsakyti
Na o čia dar vienas rudens tematika
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tavi,labai grazus tavo salikelis,toks rudeniskas ir darbo daug ideta. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū,PACIOS. Labai myliu klevo lapus.
Atsakyti
Tavi, as be zodziu, super!
Atsakyti
Ačiū, butybe. O kas pas tavę naujo. Kaip mugė praėjo?
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2009 09 08, 11:18)
Ačiū, butybe. O kas pas tavę naujo. Kaip mugė praėjo?

Truputi ne i tema, bet apie mena biggrin.gif
Rugsejo 12d (sestadieni) VU Botanikos sode Zemes ir aplinkos meno paroda "Utopija" 15 val. atidarymas, atidarymo metu iejimas nemokamas.
Atsakyti
Čia Vingio parke?
Atsakyti
Ne, Kairenuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 08 rugsėjo 2009 - 10:36
Ačiū visoms, neišpeikusioms ir net pagyrusioms mano nenusisekusį bandymą. Tiesą sakant, iš pradžių padariau tokią skarelę ir man ji patiko, tada nutariau daryti šalikėlį, bet rezultatas manęs nelabai džiugina. Malonu, kad šviežiai akiai tas bandymas įdomus.

Tavi, labai gražus šalikėlis su šermukšniais. Aš prieš porą mėnesių irgi galvojau piešti šermukšnius, bet užsiknisau su sodu, taip sumanymas ir liko neįgyvendintas. Dabar jau bus lyg ir nepatogu, nors visos piešiam beveik tas pačias gėles ir pas visas jos kitaip matosi.
Dar prieš porą mėnesių pieštas kitas našlaičių variantas.

user posted image
Atsakyti
Nugis gražūs tavo visi šalikai, Nuliuk.
Atsakyti
Labas. labai reikia knygos apie tapyba ant silko. Jei kas zinote parasykite pavadinima ir kur parsiduoda
Atsakyti