Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sulieknėti po gimdymo?

QUOTE(Frosted @ 2010 08 01, 20:00)
Uzjauciu.. Man kazkaip lengvai nestumas praejo, ir kg jau beveik visi nukrito, bet pilvo odos turiu per akis, galiu pasidalinti su kuo nors biggrin.gif Ir i jokius savo rubus neitelpu dar, nors svoris veveik atsistate. Kol karsta tai dar nieko, maikes tamprios, ir sijonai keli tinka, o kai atsals nezinia ka daryti reikes biggrin.gif Tikiuosi iki to laiko bent i vienus dzinsus savo "nauja" figura

Va, mane irgi gąsdina tai, kad realiai esu grįžusi į ankstesnį svorį, bet atrodau nekaip... Tas odos perteklius taip pat yra doh.gif oda truputį sudribusi, rūbai nekaip atrodo. Bet planuoju ryžtingai imtis priemonių. Vakuminis masažas+intensyvus darbas su treniruokliais sporto klube+ žiūriu ką valgau+ nusipirkau masažinį lanką. Visa tai pradėsiu po kelių savaičių smile.gif (jei galėsiu, nes truputį sportuoti jau mėginau, bet po cezario supratau, kad dar negaliu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ricca*: 01 rugpjūčio 2010 - 20:43
QUOTE(*Ricca* @ 2010 08 01, 21:42)
Va, mane irgi gąsdina tai, kad realiai esu grįžusi į ankstesnį svorį, bet atrodau nekaip... Tas odos perteklius taip pat yra doh.gif  oda truputį sudribusi, rūbai nekaip atrodo. Bet planuoju ryžtingai imtis priemonių. Vakuminis masažas+intensyvus darbas su treniruokliais  sporto klube+ žiūriu ką valgau+ nusipirkau masažinį lanką. Visa tai pradėsiu po kelių savaičių  smile.gif (jei galėsiu, nes truputį sportuoti jau mėginau, bet po cezario supratau, kad dar negaliu)

Siaip dar labai nedaug laiko po gimdymo praejo, as ne nesitikiu, kad po 2 menesiu mano pilvas susitrauks - vaikelis buvo labai didelis + daug vandenu + didele placenta, tai vaiksciojau su toookiu arbuzu... vii aplinkui stebejosi, nes as labai smulki - pries nestuma 47kg buvo. Tai issitampe viskas klaikiai, pries nestuma sportavau, tai neliko nei preso nei nieko doh.gif Aisku dabar viskas mazeja po truputi smile.gif Siaip ant klubu tai tie papildomi cm gali likti, bent klubus turesiu, o tai nieko nebuvo biggrin.gif o liemuo ir krutine tegul grizta atgal, neitelpu i jokius rubus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 08 01, 23:57)
Siaip dar labai nedaug laiko po gimdymo praejo, as ne nesitikiu, kad po 2 menesiu mano pilvas susitrauks - vaikelis buvo labai didelis + daug vandenu + didele placenta, tai vaiksciojau su toookiu arbuzu... vii aplinkui stebejosi, nes as labai smulki - pries nestuma 47kg buvo. Tai issitampe viskas klaikiai, pries nestuma sportavau, tai neliko nei preso nei nieko  doh.gif Aisku dabar viskas mazeja po truputi smile.gif Siaip ant klubu tai tie papildomi cm gali likti, bent klubus turesiu, o tai nieko nebuvo biggrin.gif o liemuo ir krutine tegul grizta atgal, neitelpu i jokius rubus  doh.gif  biggrin.gif

o as tik savo liemens apimti noresiu atgauti blush2.gif krutine pries nestuma buvo mazute,tai dabar nors dydziu didesne turiu biggrin.gif tai tikiuosi, kad nustojus maitinti - nebus nupapusi biggrin.gif
Atsakyti
nei krutines liko, nieko. apdribus kazkokia esu. 5kg numesti yra kancia. O visokiem masazam ir t.t. nera lesu, o kai ju ir bus nemanau, kad tada tai pagelbes, nes jau ir taip esu pagimdziusi pries 5 metus.
Atsakyti
QUOTE(kristinkaa @ 2010 08 02, 10:40)
o as tik savo liemens apimti noresiu atgauti  blush2.gif  krutine pries nestuma buvo mazute,tai dabar nors dydziu didesne turiu  biggrin.gif  tai tikiuosi, kad nustojus maitinti - nebus nupapusi  biggrin.gif

Nupapusi gal ir nebus,bet tokiu, kurioms lieka didesne krutine po maitinimo kiek suprantu vienetai yra. Arba grizta i pries tai buvusi dydi, arba apmazeja unsure.gif Ir dar nukara.. blink.gif

QUOTE(Evute* @ 2010 08 03, 08:01)
nei krutines liko, nieko. apdribus kazkokia esu. 5kg numesti yra kancia. O visokiem masazam ir t.t. nera lesu, o kai ju ir bus nemanau, kad tada tai pagelbes, nes jau ir taip esu pagimdziusi pries 5 metus.

O jus nebandete su gydytoju konsultuotis? Nes as taip suprantu, kad jums medziagu apykaita sutriko, jei anksciau valget daug ir nestorejot, o dabar viskas i svori eina? Gal cia hormonai "streikuoja"?
Atsakyti
Aš dar nepagimdžiau, bet jau dabar noriu savo buvusios figūros ax.gif Papuliai padidėję vienu dydžiu (pažiūrėsim kaip po gimdymo dar bus doh.gif ), nors ir buvo 75 D, taip pat šlaunikes atgal atsistatyti (tarpo jau seniai nebėra doh.gif ), bo dabar kaip apverstos šampano bonkos atrodo biggrin.gif Nu ir tas švarcnegerio "bickas" numest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 08 03, 10:20)
Aš dar nepagimdžiau, bet jau dabar noriu savo buvusios figūros  ax.gif Papuliai padidėję vienu dydžiu (pažiūrėsim kaip po gimdymo dar bus doh.gif ), nors ir buvo 75 D, taip pat šlaunikes atgal atsistatyti (tarpo jau seniai nebėra doh.gif ), bo dabar kaip apverstos šampano bonkos atrodo  biggrin.gif Nu ir tas švarcnegerio "bickas" numest biggrin.gif

Man per karscius irgi kojos kaip patino, taip iki galo nestumo ir prasilaike tokios kalades doh.gif Kita diena po nestumo jau plonos buvo, tik ant slaunu liko, bet ten jau ne vanduo lotuliukas.gif
Atsakyti
manau cia nuo zmogaus strukturos priklauso,kaip atrodis zmogus po gimdymo
Atsakyti
QUOTE(olgab @ 2010 08 04, 23:07)
manau cia nuo zmogaus strukturos priklauso,kaip atrodis zmogus po gimdymo

Gal nuo medziagu apykaitos labiau, ir jos pokyciu pries ir po g.gif
Dabar atsalo kazkiek, tai vel i korseta ilindau, gal pilvas greiciau trauksis biggrin.gif Skaykit, o kiek laiko po gimdymo turi praeiti iki kol sportuoti galima? 4u.gif
Atsakyti
Aš per nėštumą priaugau 18 kg, savaitę po gimdymo buvo likę 10 kg. Po 5 mėn. svėriau kaip prieš nėštumą, o po 7 mėn. dar 1 kg mažiau nei prieš nėštumą. Kai vaikaui suėjo metukai ir sumažinau maitinimą maždaug per pusę, per mėnesį priaugau 2 kg, o nutraukus maitinimą dar 1 kg. Tai dabar turiu 3 papildomus kg. Aišku su mažiuku lėliuku sukdavau ir sukdavau ratus su vežimėliu po kelias val. kiekvieną dieną, plius ant rankų dažnai nešiodavau, o dabar praktišvai vietoj palakstai iš paskos, o ir ant rankų tik kartais paiimi.
Dėl sportavimo, tai po CP anksčiausiai rekomenduojama pradėt sportuot 3 mėn. po gimdymo, ir tai tik pasitarus su gine, nes kiekvienai individualiai. O šiaip maitinančioms išvis nerekomenduojama sportuot (turiu omeny aktyviai, pvz. sporto klube su treniruokliais, aerobika, šokiai ar bėgimas), nes pienelis rūgštėja ir vaikutis gali atsisakyt žįsti. Žinoma tokius atsilenkimus laisvai galima daryti namie (geriau pamaitinus), tik reikia prisiversti. O pilvuką ir aš labai norėčiau sustangrinti, nes kartais vos ne kaip 3 mėn. besilaukiančios atrodo biggrin.gif
Atsakyti
O jei ne po CP, bet buvo kaklelis siutas? g.gif As i baseina noreciau, nes nugaros skausmai neapleidzia, ypac leliuka panesiojus ant ranku (maniskis drambliukas jau apie 6 kg sveria, nors tik 1,5 menesio mums biggrin.gif).
Pries nestuma eidavau i kalanetika, tai ir dabar noreciau, man labiausiai patiko, arba i pilates ar joga g.gif
Mano kg nukrito gan sparciai - buvau 17 priaugus, po 6 d. ligonineje grizau su 4, dabar liko 2,5 ir po truputi mazeja, nors skaiciau kad maitinant turetu 2-4 papildomi kg likti. Noriu pilvo atsikratyti, nes neturesiu ko uzsideti kai atsals lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas mamytes. 4u.gif
as taip pat noriu grazaus pilvuko,bet pas mane jis visas smulkiom strijom nusetas,tai kazin jei jau as ta pilvo presa taisiklingai mankstinciau tai manau ta oda vistiek niekur nebedinktu doh.gif siaip po pirmojo nestumo atsiraco celiulitas ir daug striju,po antrojo nestumo dar biskutis striju dasidejo.aplamai pas mane be galo sausa oda,tai manau tas laibai ir itakojo tu striju atsiradima,nors po kiekvieno maudymosi be kremu ir losjonu tikrai neapsienu,kitaip net negaleciau.
labai svajoju ir as bekti i sporto kluba,nes namie kad ir galeciau mankstintis,bet nezinau kaip tai teisingai daryti.o be to sporto klube ir smagiau thumbup.gif bet celiulita kaip isnaikinti doh.gif jis man labiausiai nervus gadina.
Atsakyti