QUOTE(audrrrone @ 2010 08 06, 22:41)
na sutinku,kad kai maziukui nera nei puses metuku tai tikrai anksti noreti tu senuju savo formu,bet kad jau taip nooorisi

mano mazajai jau eina 6menuo ir dabar sveriu netgi tiek kiek pries pirmaji nestuma,tik jau figura vargu ar kada bus tokia pat,nes oda issitampius,o ji jau visai ir nebesusitrauks.bet niekis,noreciau dabar raumenukus pastiprinti ir klubus pamazinti,nu kas per velnias bet nuo ten kaip sunku pamazinti apimtis

nes mano akimis esu biskuti neproporcinga
mastau gal reikia dviratuka nusipirkti ir rytais islekti prasivazineti kokia valandele
As kai pradejau sportuoti, tai kaip tik nuo klubu numeciau kelis cm, nors visai ne to ejau i sporto kluba - norejau raumenuku priaugti, nes buvau kudena kudena, tik krutine normali (B/C) buvo, o viso kito nerasta. Po to kai metukus pasportavau truputi padidejo klubu apimtis, bet dabar man mano klubai su tais keliais papildomais cm kur kas geriau atrodo, tik tie cm kazkaip ziuriu mazeja vis po truputi... Geriau pilvas mazetu. Darper tokius karscius negaliu to dirzo deveti, nes prakaitas is karto ispila, visa slapia bunu

Tai ir vaikstau kaip 5 men. nescia
QUOTE(Butaforija @ 2010 08 07, 10:11)

deja tai ir mano amzina problema, su kojom viskas ok, o vat pilvas, vis keliolika cm didesnis negu turi buti, strijos, oda issitempus

Krutine irgi nekaip atrodo

Aciu Dievui yra nuostabios stebuklingos liemeneles
Taip, tos lemeneles geris

yra dar plastikos chirurgai, bet liemeneles keliasdesimt kartu pigesnes
As prisiskaiciau jau kitoj temoj apie krutis kaip spanielio ausys, tai pasiziurejau kainas krutu korekcijos ir didinimo... na nepigiai sakyciau

o dar ir po korekcijos laktacijos funkcija gali sutrikti..

tai nebent jau vaiku nesiruosi tureti, tada pasitaupai pinigeliu, pasikoreguoji ir vel "kaip nauja"

tik su vaikeliais tas taupymas sunkesis aisku