Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sulieknėti po gimdymo?

QUOTE(audrrrone @ 2010 08 05, 16:19)
labai svajoju ir as bekti i sporto kluba,nes namie kad ir galeciau mankstintis,bet nezinau kaip tai teisingai daryti.o be to sporto klube ir smagiau thumbup.gif  bet celiulita kaip isnaikinti doh.gif jis man labiausiai nervus gadina.

As namie neprisiversciau "nuo ir iki" prasimankstinti doh.gif Pilvo presa gal ir pamankstinciau tinkamai, bet kai darai kartu su kitais ir stebima trenerio, tai kazkaip "kokybiskiau" man gaunasi biggrin.gif juolab jei susimoki uz abonementa, tai ir sportuoti stimulas papildomas atsiranda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 08 05, 16:18)
As namie neprisiversciau "nuo ir iki" prasimankstinti  doh.gif Pilvo presa gal ir pamankstinciau tinkamai, bet kai darai kartu su kitais ir stebima trenerio, tai kazkaip "kokybiskiau" man gaunasi biggrin.gif juolab jei susimoki uz abonementa, tai ir sportuoti stimulas papildomas atsiranda  blush2.gif

as vienu metu buvau prisivertusi namuose pasportuoti,netgi drauge priverciau pas mane atvaryti kad sakau dviese bus smagiau lotuliukas.gif bet taip menesiuka pasportavom ir viskas.sporto salej tikrai daug smagiau,o dar yra kas pataria kaip ir ka daryti.nes gali sportuoti sportuoti,bet jei nezinai kaip viska teisingai atlikti tai tada tik laiko svaistymas.nebent begiotum ar dviraciu vazinetum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audrrrone @ 2010 08 06, 17:06)
as vienu metu buvau prisivertusi namuose pasportuoti,netgi drauge priverciau pas mane atvaryti kad sakau dviese bus smagiau lotuliukas.gif  bet taip menesiuka pasportavom ir viskas.sporto salej tikrai daug smagiau,o dar yra kas pataria kaip ir ka daryti.nes gali sportuoti sportuoti,bet jei nezinai kaip viska teisingai atlikti tai tada tik laiko svaistymas.nebent begiotum ar dviraciu vazinetum lotuliukas.gif

Na dviraciu vazinetis man visai patinka, aisku dabar su ta siule nedrisciau dar lipti ant dviracio biggrin.gif o vat begioti nepatinka man visai, neidomu, ir naudos nedaug, tik anarius apkrauni schmoll.gif geriau tada pasivaikscioti eiti kur nors toli smile.gif
O sporto salej tikrai geriau, kai kazkas priziuri ir pataiso ir dar priedo tinginiaut neleidzia lotuliukas.gif
Atsakyti
jus nepykite,net mamos, kuriu vaikams nera nei 6 menesiuku, per anksti darote isvadas apie savo figura, reikia truputeli daugiau laiko
Atsakyti
QUOTE(olgab @ 2010 08 06, 18:02)
jus nepykite,net mamos, kuriu vaikams nera nei 6 menesiuku, per anksti darote isvadas apie savo figura, reikia truputeli daugiau laiko

O kodel butent 6 menesiu reikia? blush2.gif Noretusi greiciau aisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 08 06, 20:56)
O kodel butent 6 menesiu reikia?  blush2.gif Noretusi greiciau aisku biggrin.gif

Hmmmm seip yra manoma kad tik po 2-ju metu moters organizamas pilnai atsistato po gimdymo, as net dabar neturiu tokios figuros kuri buvo pries gimdyma smile.gif
Atsakyti
Na jeigu pilvo nebebutu ir kelnes uzsisegtu, tai as del figuros visi nesiskusciau biggrin.gif nes dabar atsalus nezinosiu ka deveti doh.gif kojos jau plonos, o pilvas dar keliolika cm virs normos dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted: 06 rugpjūčio 2010 - 21:29
na sutinku,kad kai maziukui nera nei puses metuku tai tikrai anksti noreti tu senuju savo formu,bet kad jau taip nooorisi blush2.gif blush2.gif mano mazajai jau eina 6menuo ir dabar sveriu netgi tiek kiek pries pirmaji nestuma,tik jau figura vargu ar kada bus tokia pat,nes oda issitampius,o ji jau visai ir nebesusitrauks.bet niekis,noreciau dabar raumenukus pastiprinti ir klubus pamazinti,nu kas per velnias bet nuo ten kaip sunku pamazinti apimtis doh.gif nes mano akimis esu biskuti neproporcinga g.gif
mastau gal reikia dviratuka nusipirkti ir rytais islekti prasivazineti kokia valandele g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 08 06, 22:29)
Na jeigu pilvo nebebutu ir kelnes uzsisegtu, tai as del figuros visi nesiskusciau biggrin.gif nes dabar atsalus nezinosiu ka deveti  doh.gif kojos jau plonos, o pilvas dar keliolika cm virs normos dry.gif

doh.gif deja tai ir mano amzina problema, su kojom viskas ok, o vat pilvas, vis keliolika cm didesnis negu turi buti, strijos, oda issitempus doh.gif Krutine irgi nekaip atrodo doh.gif Aciu Dievui yra nuostabios stebuklingos liemeneles lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audrrrone @ 2010 08 06, 22:41)
na sutinku,kad kai maziukui nera nei puses metuku tai tikrai anksti noreti tu senuju savo formu,bet kad jau taip nooorisi blush2.gif  blush2.gif  mano mazajai jau eina 6menuo ir dabar sveriu netgi tiek kiek pries pirmaji nestuma,tik jau figura vargu ar kada bus tokia pat,nes oda issitampius,o ji jau visai ir nebesusitrauks.bet niekis,noreciau dabar raumenukus pastiprinti ir klubus pamazinti,nu kas per velnias bet nuo ten kaip sunku pamazinti apimtis doh.gif nes mano akimis esu  biskuti neproporcinga g.gif
mastau gal reikia dviratuka nusipirkti ir rytais islekti prasivazineti kokia valandele g.gif

As kai pradejau sportuoti, tai kaip tik nuo klubu numeciau kelis cm, nors visai ne to ejau i sporto kluba - norejau raumenuku priaugti, nes buvau kudena kudena, tik krutine normali (B/C) buvo, o viso kito nerasta. Po to kai metukus pasportavau truputi padidejo klubu apimtis, bet dabar man mano klubai su tais keliais papildomais cm kur kas geriau atrodo, tik tie cm kazkaip ziuriu mazeja vis po truputi... Geriau pilvas mazetu. Darper tokius karscius negaliu to dirzo deveti, nes prakaitas is karto ispila, visa slapia bunu doh.gif Tai ir vaikstau kaip 5 men. nescia cool.gif

QUOTE(Butaforija @ 2010 08 07, 10:11)
doh.gif  deja tai ir mano amzina problema, su kojom viskas ok, o vat pilvas, vis keliolika cm didesnis negu turi buti, strijos, oda issitempus  doh.gif  Krutine irgi nekaip atrodo  doh.gif Aciu Dievui yra nuostabios stebuklingos liemeneles  lotuliukas.gif

Taip, tos lemeneles geris biggrin.gif yra dar plastikos chirurgai, bet liemeneles keliasdesimt kartu pigesnes lotuliukas.gif
As prisiskaiciau jau kitoj temoj apie krutis kaip spanielio ausys, tai pasiziurejau kainas krutu korekcijos ir didinimo... na nepigiai sakyciau dry.gif o dar ir po korekcijos laktacijos funkcija gali sutrikti.. unsure.gif tai nebent jau vaiku nesiruosi tureti, tada pasitaupai pinigeliu, pasikoreguoji ir vel "kaip nauja" biggrin.gif tik su vaikeliais tas taupymas sunkesis aisku doh.gif
Atsakyti
Nepigiai chirurgo isikisimas kainuoja, tai man geriau liemeneles ir grazu ir sveika lotuliukas.gif krutine tai dzin bet va ka su pilvu daryt nebeisivaizduoju, nes kiek sumaziejo tiek, daugiau is vietos nejuda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Butaforija @ 2010 08 07, 17:45)
Nepigiai chirurgo isikisimas kainuoja, tai man geriau liemeneles ir grazu ir sveika lotuliukas.gif  krutine tai dzin bet va ka su pilvu daryt nebeisivaizduoju, nes kiek sumaziejo tiek, daugiau is vietos nejuda doh.gif

Kad jau yra stebuklingos liemeneles, tai ir stebuklingos kelnaites yra... biggrin.gif tie taip vadinami body shaper'iai. Su viena forumiete kazkada snekejau, sake buvo tokias pedkelnes nusipirkusi uz 80Lt, sake kojos ir uzpakaliukas kaip izimybiu nuotraukose atrode, viska "sutvarke" tos pedkelnes viska. As nebandziau, bet jei prispirs reikalas tai bandysiu biggrin.gif
Kol kas traukiasi mano pilvas, ir bamba jau zmoniskiau atrodo, nes pirmais atrode kaip krateris koks, su daug rauksliu aplinkui, o bambauskario skylutes apskritai plemais kazkokiais ismetyti buvo, dabar praeina ta pigmentacija, reikes isiverti auskara, kol neuzgijo doh.gif
Atsakyti