Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sulieknėti po gimdymo?

Pati dar tik kelios savaitės laukiuosi, bet mano sesuo pagimdzius apie pusmeti buvo stamboka, ir kojos storokos ir pilvukas, bet dar po pusmecio tik turejau galimybe ja pamatyt, tai figūra buvo tokia kaip prieš gimdyma! Sakė, daug rupesciu visokiu buvo, dar pasportavo, tai kilogramai krito ir krito, o sportas grazino buvusia figura smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitė @ 2010 08 08, 12:47)
Pati dar tik kelios savaitės laukiuosi, bet mano sesuo pagimdzius apie pusmeti buvo stamboka, ir kojos storokos ir pilvukas, bet dar po pusmecio tik turejau galimybe ja pamatyt, tai figūra buvo tokia kaip prieš gimdyma! Sakė, daug rupesciu visokiu buvo, dar pasportavo, tai kilogramai krito ir krito, o sportas grazino buvusia figura  smile.gif

Na mano drauge po keliu menesiu maitinimo krutimi buvo kaip sakaliukas, sakyciau net per plona, nors valge tikrai daug. Baigus maitinti figura tapo kaip pries nestuma 4u.gif
Atsakyti
Tai nepamirskit, kad ne visos maitina pacios ir ne visos gali sportuoti po gimdymo iskart
Atsakyti
tai baigus maitint, kaip suprantu, tik pastoret gali? doh.gif as va maitinu dar, o sulieknet ne per kur neina, vis tikiuosi baigus maitint numesiu kokius 5kg ax.gif
Atsakyti
Na as pries gimdyma sveriau 50kg,priaugau 13kg. Ligonineje isbuvau savaite,nes dare Cezari ir uzpuliavo zaizda,grizusi namo iskart nubegau ant svarstykliu biggrin.gif 49kg 4u.gif ,bet nesuprantu kas yra su pilvu,jokia oda nekaba pilvas kietas,bet pacioj apacioj net zaizdos nesimato atrodo kad uzkrites odos gabalas kazkos. g.gif Na gal dar mazai laiko praejo mums tik 5 savaite eina. O po cezario ir sportuoti negalima ilgai schmoll.gif Gaila kad pati nemaitinau,gal butu susitraukes tas pilvas.
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2010 08 09, 17:51)
tai baigus maitint, kaip suprantu, tik pastoret gali? doh.gif as va maitinu dar, o sulieknet ne per kur neina, vis tikiuosi baigus maitint numesiu kokius 5kg ax.gif

Tai kai pabaigsite maitinti, galima bus rimciau pasportuoti ir kokios dietos pasilankyti, nes maitinant nerekomenduojama nei viena nei kita, nebent su saiku ir labai nedaug wink.gif
Atsakyti
Baigus maitinti net ir nesitreniruojant tikrai galima tiketis sugrizti i forma(kilogramu prasme), bet tik prisiminus kaip valgete iki nestumo mirksiukas.gif
O vat su pilvu sunkiau - reiks sportuot butinai fitness4.gif
Atsakyti
o tai kiek turi praeiti laiko po gimdymo, kad jau galima butu uzsiimti pilvuko dailinimu?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkaa @ 2010 08 10, 09:11)
o tai kiek turi praeiti laiko po gimdymo, kad jau galima butu uzsiimti pilvuko dailinimu??  smile.gif

jei nebuvo darytas cezaris,jei nebuvo jokiu plysimu tai mano po biskuti jau galima ir po menesio laiko.bent jau as praejus menesiui pradejau po biskuti sportuoti,zinoma reikia palengva didinti kruvi ir ziureti i savijauta.
Atsakyti
As pries nestuma sportavau, o dabar pabandziau atsilenkimus daryti, ir toks jausmas, kad ten visi raumenys atrofavosi blink.gif Nei virsutiniai, nei viduriniai, nei apatiniai raumenys "neveikia" schmoll.gif Ar coi nuo to, kad pilvas milziniskas buvo, taip galejo nurtikti, issitampe jie, ar kaip? unsure.gif Nes pilvas tai tikrai buvo diiiidelis, nes ir vaikas labai didelis palyginus su mano gabaritais, ir placenta didele, ir vandenu daug buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 08 10, 11:05)
As pries nestuma sportavau, o dabar pabandziau atsilenkimus daryti, ir toks jausmas, kad ten visi raumenys atrofavosi  blink.gif Nei virsutiniai, nei viduriniai, nei apatiniai raumenys "neveikia"  schmoll.gif  Ar coi nuo to, kad pilvas milziniskas buvo, taip galejo nurtikti, issitampe jie, ar kaip?  unsure.gif Nes pilvas tai tikrai buvo diiiidelis, nes ir vaikas labai didelis palyginus su mano gabaritais, ir placenta didele, ir vandenu daug buvo  doh.gif

na tai zinoma,kad issitapo ne tik oda bet ir raumenys,kitiems jie net persiskiria pusiau.as po gimdymo net atsilenkimu tiek nebepadarau kaip seniau,bet po truputi treniruojant raumenis,jie vel bus kaip buve mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audrrrone @ 2010 08 10, 13:29)
na tai zinoma,kad issitapo ne tik oda bet ir raumenys,kitiems jie net persiskiria pusiau.as po gimdymo net atsilenkimu tiek nebepadarau kaip seniau,bet po truputi treniruojant raumenis,jie vel bus kaip buve mirksiukas.gif

Norisi tiketis, kad bus ir mano biggrin.gif o as ir galvoju (na irgi blondine aisku doh.gif umn.gif ), ko cia akusere per gimdyma sako "preso nerasta", galvoju sau tyliai "kur tau nerasta, toks visai neblogas buvo pries nestuma" cool.gif Pasirodo, tikrai neberasta to preso lotuliukas.gif
Atsakyti