Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sulieknėti po gimdymo?

QUOTE(Migdolinė @ 2011 04 16, 09:28)
o kokio amziaus vaikui jus aukle samdet? del tokio dalyko kaip sportas, tikrai tam nesiryzciau rolleyes.gif  jau geriau namie istaikau proga, kai vaikas miega ir sportuoju sau, o svetimam kudikio nepatikeciau. Palikciau tik su savo mama, vyru.

O del rysio..nu taip, gal ir nesusilpnins, bet..karta per savaite palieku savo kudiki su vyru 3valandoms. Vyras tikrai gerai priziuri vaika, bet man grizus, jis buna irzlus, visa diena nori prie kruties but. Darau isvada, kad jauciasi nesaugus be manes.

sutinku su jumis 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolinė @ 2011 04 16, 09:28)
o kokio amziaus vaikui jus aukle samdet? del tokio dalyko kaip sportas, tikrai tam nesiryzciau rolleyes.gif  jau geriau namie istaikau proga, kai vaikas miega ir sportuoju sau, o svetimam kudikio nepatikeciau. Palikciau tik su savo mama, vyru.

O del rysio..nu taip, gal ir nesusilpnins, bet..karta per savaite palieku savo kudiki su vyru 3valandoms. Vyras tikrai gerai priziuri vaika, bet man grizus, jis buna irzlus, visa diena nori prie kruties but. Darau isvada, kad jauciasi nesaugus be manes.

Nuo 9 mėn. (Kaip baisu ane? tongue.gif )Turiu superinę auklę, kuria labai pasitikiu. thumbup.gif Nei mamos, nei kitų artimų žmonių šalia nėra. Vyras dirba. Sportas, man prasiblaškymas, labai džiaugiuosi, kad padariau tokį sprendimą
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 04 16, 12:58)
Nuo 9 mėn. (Kaip baisu ane? tongue.gif )Turiu superinę auklę, kuria labai pasitikiu.  thumbup.gif Nei mamos, nei kitų artimų žmonių šalia nėra. Vyras dirba. Sportas, man prasiblaškymas, labai džiaugiuosi, kad padariau tokį sprendimą

na tau pasiseke kad tu turi superine aukle. bet sunku tokia rasti. o bil kokiai tokio kudikelio tikrai nepatikeciau 4u.gif geriau jau namie pasportuociau truputuka kaip cia jau viena mamyte minejo bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Kaip tylu cia... Matyt sportuoja visos biggrin.gif
Atsakyti
Riboti užkandžius, atsisakyti saldumynų ir aišku sportuoti sportuoti.... aš kas dieną darau 8 min abs pratimus (youtube) pilvo presui nuo rugsėjo mėn... Matos jau tas presas šioks toks, ypač viršutinis... bet apačia dar liurla... nėra ten lašinio, likus tik išsitampius oda. Atsistojus pilvas gražus, tik atsisėdu iškart oda išdrimba už kelnių... Nežinau kiek reikės sporto, kad viskas gryžtų, bet pasiduot nežadu, ypač kai matau, jog yra rezultatas.... smile.gif O strijų buvo daugybė... po nėštumo pradėjau tepliotis naturaliais drėkikliais ir jų gerokai sumažėjo... o tos kurios dar liko tapo vos akim įžiūrimos... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bombonciuke: 22 gegužės 2011 - 22:32
O kokius drekiklius naudoji, jei nepaslaptis? rolleyes.gif
Atsakyti
Aš kokosų aliejum pilvą ir šlaunis ištepu ir tokiu masažiniu šepečiu ištrinu, na dar šiltą-šaltą dušą padarau, kai netingiu... blush2.gif Yra tų strijų, bet mažėja, mažėja... Tik du mėn po gimdymo, nėr ko norėt stebuklų ax.gif Kažkaip reikia prisiverst nors kiek pasportuot, bet... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bombonciuke @ 2011 05 22, 23:31)
Riboti užkandžius, atsisakyti saldumynų ir aišku sportuoti sportuoti.... aš kas dieną darau 8 min abs pratimus (youtube) pilvo presui nuo rugsėjo mėn... Matos jau tas presas šioks toks, ypač viršutinis... bet apačia dar liurla... nėra ten lašinio, likus tik išsitampius oda. Atsistojus pilvas gražus, tik atsisėdu iškart oda išdrimba už kelnių... Nežinau kiek reikės sporto, kad viskas gryžtų, bet pasiduot nežadu, ypač kai matau, jog yra rezultatas.... smile.gif O strijų buvo daugybė... po nėštumo pradėjau tepliotis naturaliais drėkikliais ir  jų gerokai sumažėjo... o tos kurios dar liko tapo vos akim įžiūrimos... thumbup.gif

Bonbonciuke, imesk nuoroda i ta youtube abs wink.gif gal ir as prisiversciau, nes be odos dar ir lasinio atsirado po nestumo lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
pradejau riboti pakramsnojimus, ir pora kg jau per pora savaiciu nukrito, reik laikytis ir toliau taip smile.gif dar sportuot reikia pradet, bet kai toks karstis doh.gif nors gal nereik ieskoti cia pasiteisinimu, o imtis veiklos, nes dabar tikrai sau nepatinku...
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2011 06 05, 22:04)
pradejau riboti pakramsnojimus, ir pora kg jau per pora savaiciu nukrito, reik laikytis ir toliau taip smile.gif dar sportuot reikia pradet, bet kai toks karstis doh.gif nors gal nereik ieskoti cia pasiteisinimu, o imtis veiklos, nes dabar tikrai sau nepatinku...

Kramsnok agurkus arba salierus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted: 06 birželio 2011 - 10:30
as nebevalgau saldumynu,nevalgau po 18val. ,zinoma jokio alkoholio ir per menesi numeciau 6kg. Jei dar netingeciau pasportuot,tai visai gerai butu biggrin.gif

Svarbiausia reikia tureti valia ir siekt uzsibreztu tikslu!
Atsakyti