Per nėštuma buvau sukaupusi papildomo turto +17 kg
su trupučiu pastangų jų neliko
tik dar su pilvo presu reikia šiek tiek padirbėti. O šeip vartokit viską su saiku ir bus
na dar ir sporto reikia
QUOTE(Letta26 @ 2011 03 30, 23:20)
tik dar su pilvo presu reikia šiek tiek padirbėti. O šeip vartokit viską su saiku ir bus
na dar ir sporto reikia 
QUOTE(Letta26 @ 2011 03 30, 22:20)
na dar ir sporto reikia 
Taip, taip, pritariu. Reikia žiūrėti ką imi į burną
Mamytės, kiek laiko praėjus po gimdymo galima pradėti atsilenkimus daryt ir kitaip sportuot ?
QUOTE(sandruciukass @ 2011 04 07, 15:05)
Mamytės, kiek laiko praėjus po gimdymo galima pradėti atsilenkimus daryt ir kitaip sportuot ? 
Aš pradėjau po mėnesio. 6-7 kartus į savaitę sporto klube. Super jaučiausi
oi!
Po pirmo gimdymo metus laiko nekrito 12kg nors dietinausi be galo. Pirkau piliules tas neleidziamas ir tada pajudejo kg is mirties tasko. Vos tik atgavau savo vestuvini svori- pastojau vel
Sikart bijojjau moraliniu kanciu, tad po 4 men cezario isleke motina sportuot. NEs vel kilo gresme nekrist..Per 5 men atsikraciau savo 12 kg virs. O dabar tebesprortuoju toliau po 1.5 val 4x i sav. labai smarkiai ziuriu maista, daugiausia baltyminis ir ka? Talija ir kg kaip 12-oje klaseje, nors man jau oi kaip ne 18-ka
Jei jauciates geriau- jokiu bandeliu ir i sale!!!
Po pirmo gimdymo metus laiko nekrito 12kg nors dietinausi be galo. Pirkau piliules tas neleidziamas ir tada pajudejo kg is mirties tasko. Vos tik atgavau savo vestuvini svori- pastojau vel
QUOTE(faustluk @ 2011 04 15, 12:26)
Gerai, kas turi kam palikti vaiką ir turi tam laiko
Man svarbiau uzmegzti rysi su vaiku, nei parintis del keleto gal ir nereikalingu kg. O tie kg su laiku, jeigu organizmas yra sveikas ir fiziskai stiprus, nukris savaime.
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 04 15, 16:51)
Neturėjau kam palikti, pasisamdžiau auklę, kuri ateina 3 kart per savaitę po 3 val. Net pinigų tiek neturiu, bet esant dideliam norui išeina sukrapštyti.
Papildyta:
QUOTE(Raskila-vyde @ 2011 04 15, 21:38)
Man svarbiau uzmegzti rysi su vaiku, nei parintis del keleto gal ir nereikalingu kg. O tie kg su laiku, jeigu organizmas yra sveikas ir fiziskai stiprus, nukris savaime.
Nesupykit, bet kažkokią nesamonę parašėt... Kelios valandos be vaiko ryšio tikrai nesusilpnins
QUOTE(*Ricco* @ 2011 04 15, 22:32)
Nesupykit, bet kažkokią nesamonę parašėt... Kelios valandos be vaiko ryšio tikrai nesusilpnins 
as taip pat nesupratau to pasakymo
QUOTE(gabi775 @ 2011 03 29, 14:52)
man asmeniskai nelabai krenta svoris
. kiek pagimdzius nukrito ir tiek. labai labai mazai valgau, o svoris nesijudina nors ka
, sportuoti tai tingiu
. gine ramina, siulo palaukti, o paskui planuoja paskirti kontraceptikus gerti hormonams atstatyt. tik kazkaip ir vel, nelabai norisi chemijos, juolab MB svaigsta apie dar viena mazgiu... 
aš KT gėriau 9 metus be jokių pertraukų nuo 19 metų, galiausiai dar ir daktarai prigasdino, kad natūraliai nepastosim ( na buvo tam tikri dalykai iš mano pusės), o nutraukus KT nespėjom ir dorai pabandyti kaip mūsų mažius atsirado
Kas link svorio išvažiavau gimdyt pasukėjus 19 kg, grįžau namo iš ligoninės su papildomais 13 kg, dabar mažiui 5 mėn papildomi liko dar 2 kg, bet aš nedarau nieko, išskyrus tai, kad bandelių per daug valgau, jei jų nevalgyčiau gal jau ir tų 2 kg nebūtų, nors anksčiau tiek bandelių valgydama ir taip mažai judėdama tikrai būčiau pridėjus svorio, o ne numetus.
QUOTE(*Ricco* @ 2011 04 15, 22:32)
Neturėjau kam palikti, pasisamdžiau auklę, kuri ateina 3 kart per savaitę po 3 val. Net pinigų tiek neturiu, bet esant dideliam norui išeina sukrapštyti.
Visada galima rasti sprendimą, reikia tik noro. Aš irgi sakau, mamkos, į salę!! 
Papildyta:
Papildyta:
o kokio amziaus vaikui jus aukle samdet? del tokio dalyko kaip sportas, tikrai tam nesiryzciau
O del rysio..nu taip, gal ir nesusilpnins, bet..karta per savaite palieku savo kudiki su vyru 3valandoms. Vyras tikrai gerai priziuri vaika, bet man grizus, jis buna irzlus, visa diena nori prie kruties but. Darau isvada, kad jauciasi nesaugus be manes.