Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sulieknėti po gimdymo?

QUOTE(deluxe @ 2011 06 06, 12:18)
Svarbiausia reikia tureti valia ir siekt uzsibreztu tikslu!

Gal kas žinot, kur juos parduoda doh.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Bombonciuke @ 2011 05 22, 23:31)
... Nežinau kiek reikės sporto, kad viskas gryžtų, bet pasiduot nežadu, ypač kai matau, jog yra rezultatas.... smile.gif O strijų buvo daugybė... po nėštumo pradėjau tepliotis naturaliais drėkikliais ir  jų gerokai sumažėjo... o tos kurios dar liko tapo vos akim įžiūrimos... thumbup.gif

Šaunuolė! thumbup.gif Ir aš pradėjau lankyti sporto klubą, stengiuos bent tris kartus į savaitę ten nuvažiuoti, norėčiau sportuoti kiekvieną dieną, deja, nevisada galiu MB palikti mažylę.

O strijų man po nėštumo neatsirado. tongue.gif ax.gif
Atsakyti
O as vis padejuoju,kad esu stora.Aisku ne tragiskai,po gimdymo liko kokie 6kg,bet labai noriu juos nukratyti.Bet kol kas nelabai dedu pastangas,kad ju neliktu.Na tik lanka bandau sukti kiekviena vakara.O siaip vis pazadu ,kad nuo rytojaus nevalgysiu saldumynu,bet man toks didelis ju poreikis,kad negaliu.Ypatingai kai vaikai miega pietu miega,tai as ir varstau spintute ieskodama sausainiu ar sokolado.Vis pateisinu save,kad as maitinu,kad man reikia valgyti ir pan.Na bet manau kad reikia vistik kazkaip susiimti ir viena diena baigt smaliziauti,nes vietoj tu 6 papildomu kg tuoj pasidarys 10.
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2011 06 06, 12:18)
as nebevalgau saldumynu,nevalgau po 18val. ,zinoma jokio alkoholio ir per menesi numeciau 6kg. Jei dar netingeciau pasportuot,tai visai gerai butu  biggrin.gif

Svarbiausia reikia tureti valia ir siekt uzsibreztu tikslu!

Jums gerai...o as jokiu uzkandziu nevalgau, taip pat po 18 grieztai jo doh.gif kio maisto, nepersivalgau, daug vaikstau ir per menesi nei vieno kg nenumeciau!!! sad.gif
Atsakyti
As taip pat svajoju apie savo buvusias formas blush2.gif Bet niekas nepadeda schmoll.gif Ar valgau, ar nevalgau viskas stovi savo vietoje g.gif
Atsakyti
Jooooo, figura... buvo ideali!!!!!!!!!!!!!!!! Dabar...ne visai... bet nustojau valgyt daug ir man padejo, numeciau jau 11 kg. Nesioju drabuzius kuriuos nesiojau iki nestumo ir labai dziaugiuosi ir didziuojus savimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Noriu, kad mano vaikelis didziuotusi savo mama, tad stengiuos is visu jegu!!!!!!!!!!!!!!!! Ir jums to linkiu!!!!!!!
Atsakyti
Man tai iškart po gimdymo nukrito visi neštumo metu priaugti kg smile.gif Vyras tai sako jog dabar mano figūra gražesnė nei kad buvo, atseit moteriškesnė blush2.gif Bet va pilvukas tai man dar nepatinka, gal dar biškutį pasitrauks unsure.gif
Atsakyti
As labai noriu atgauti savo figura smile.gif Po nestumo liko pilvas, tai labai noriu jo atsikratyti. Pradejau maziau valgyti ir pradesiu sportuoti, palikineisu vaikuti vyrui o pati imsiuosi savo lieknejimo smile.gif
Atsakyti
sportavau su vaikeliu namie. Internete panaršykite - rasite pratimų su leliukais - tikrai smagu abiems sportuoti ir vaikui gerai ir mamai.
Mano antrasis bernužėlis net pilvo skausmų neturėjo po tokių sportų. Labai ramus mažiukas buvo 6 mėn: tik miegojo, valgė ir kakojo laugh.gif
Radau pratimus su mažyliu kažkokiame žurnale:
gal "mano vaikas", o gal "Mažylis" ar kažkas panašaus...
o gal pirmieji 6 mėn.... nebepamenu - buvo draugė davusi.
Labai gerai pilvuką sustangrinti padeda kvėpavimo pratimai - vasarą kai važinėjau leliuką lauke - kvėpuodavau - buvau patenkinta rezultatu thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
As per nestuma priaugau 30 kg doh.gif Gal ir daugiau, nes nebelipau ant svarstykliu nuo 8 men. Gimdykloj palikau 7 kg, kiti nubyrejo per 6 men. Be dideliu pastangu.
Atsakyti
as aisku gal ir per greitai noriu rezultatu... tepraejo tik du menesiai... per nestuma buvau priaugusi 20, 6 palikau gimdykloj, 8 nuejo per kelias savaites, nes albai daug tinimu buvo, tai ten dugiau ne lasinukai, o vanduo buvo... o dabar liko +5 ir viskas, daugiau nebejuda... stovi vietoje... pilvukas nelabai grazus, tai noretusi ju atsikratyti... tikiuosi artimiausiu metu geriausio smile.gif
Atsakyti
per nestuma priaugau 19kg,po gimdymo gryzus namo buvau jau praradus 9kg, o tie 10 kaip liko taip liko doh.gif reikia kazkaip rimtai susiimt,bet vis randu kazkoki pasiteisinima kodel dar vis nepradedu,nors noris kaip kazkuri mamyte sake but pati graziausia savo vaikuciui mama,o vyrui zmona rolleyes.gif
Atsakyti