Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sulieknėti po gimdymo?

QUOTE(jbs @ 2012 08 26, 13:53)
Man po abiejų labai krenta  thumbup.gif Ir ne tik hormonai "kalti". Juk maitinant krūtimi ir taip reikia daug ko saugotis: šokolado, riešutų, medaus, bet kokios rūšies kopūstų, žirnių, pupelių, lęšių, pieno produktų (bet kokių!), pomidorų, braškių, citrusinių vaisių, ridikėlių, vynuogių, mielinių produktų ir t.t. Tai galų gale nebežinai, ką valgyti. Jei sąžiningai paisyti visų "negalima", tai nereikia stebėtis, kad svoris krenta.

Tikrai taip,geriau net neprisimint to laikotarpio,kai valgiarastis apribotas iki negaliu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2012 08 28, 10:52)
Tikrai taip,geriau net neprisimint to laikotarpio,kai valgiarastis apribotas iki negaliu. doh.gif

Jokiu ribojimu schmoll.gif svoris savaime nukrito ax.gif
Atsakyti
kudiko zindymas- efektyviausia smile.gif
Atsakyti
na zinokite as irgi kudyki zindau ir pakilnoju ji ,nes jis, patikekit, nemazo ugio,taciau po 3 men man liko 5 kg ir matau, kad lipa aukstyn kg,nu ka daryyyt g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(__Adelė__ @ 2012 09 04, 14:38)
kudiko zindymas- efektyviausia  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(zilze @ 2012 09 04, 17:02)
na zinokite as irgi kudyki zindau ir pakilnoju ji ,nes jis, patikekit, nemazo ugio,taciau po 3 men man liko 5 kg ir matau, kad lipa aukstyn kg,nu ka daryyyt g.gif  doh.gif

gal maisto kieki reikia sumazinti jei kilogramai lipa aukstyn ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2012 09 04, 18:09)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:

gal maisto kieki reikia sumazinti jei kilogramai lipa aukstyn ?  biggrin.gif

taip zindymas padeda, bet ka daryti kai baigiasi pienukas ? Ir ne visada viskas nuo maisto kiekio priklauso.
O norint suliekneti reikia fizinio aktyvumo ir padirbeti su pratimukais ir mankstomis.
Pvz as mankstinuosi , sportuoju, bet deja svoris ir apimtys taip greitai nemazeja kaip noreciau.
P.S.
man daryti 2 CP ir prasiskyre pilvo raumenys - taigi ne visus pratimus galiu daryti, o ir gyd. puse metau neleido jokio sporto, isskyrus vaiksciojima - be nuo vaiksciojimo svoris man nekrinta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Giorgita @ 2012 09 03, 00:38)
Jokiu ribojimu schmoll.gif svoris savaime nukrito ax.gif

tai kad apribojimas ne del svorio metimo buvo, o del vaiko viduriu,pilvuko putimo ir pan doh.gif
Atsakyti

Nė velnio schmoll.gif buvau priaugusi per nėštumą 14 kg. Liko 8 kg. - nė iš vietos. Maitinu kas dvi valandos, naktį - kas trys, svoris nekrenta doh.gif
Baigus maitinti pirmąjį - kračiau tuos nelemtus 6 kg visus metus, panašiai įtariu bus ir šįkart verysad.gif Tiesiog, manau, skirtinga kiekvienos medžiagų apykaita.
Atsakyti
Man irgi nekrenta. pasilike 10kg ir ne is vietos. Nuo praeito nestumo dar nebuvau numetus 5kg ir pastojau,tai dabar turiu nemaza virsvori doh.gif Ko negaleciau pasakyt apie pirmaji vaikeli,nukrito per pora men,ir paskui dar gerokai i apacia,bet tada buvau jaunute,matyt amzius turi dideles reiksmes blush2.gif
Atsakyti

neeee mirksiukas.gif kol maitinau tai ir nekrito svoris iki tokio kokio norejau tik nustojau maitinti ir baba svoriuko biggrin.gif aisku as ir maitinant daug numeciau net labai,bet kol maitinau tai buvo svoris 50kg ir nekrito,o tik nustojau maitinti iskat po geros savaites "pabadavimo" jau turejau isvajota svori 47kg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astabil @ 2012 09 26, 16:30)
Man irgi nekrenta. pasilike 10kg ir ne is vietos. Nuo praeito nestumo dar nebuvau numetus 5kg ir pastojau,tai dabar turiu nemaza virsvori  doh.gif  Ko negaleciau pasakyt apie pirmaji vaikeli,nukrito per pora men,ir paskui dar gerokai i apacia,bet tada buvau jaunute,matyt amzius turi dideles reiksmes  blush2.gif

Man irgi liko 10 kg, ir ji visai nejuda, nors maitinu ir labai ziuriu maista, net ne gramo nekrenta. Per nestuma priaugau 20 kg, 10 kg nukrito ligonineje, o va dar 10 kg nekrenta kol kas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2012 09 27, 14:21)
Man irgi liko 10 kg, ir ji visai nejuda, nors maitinu ir labai ziuriu maista, net ne gramo nekrenta. Per nestuma priaugau 20 kg, 10 kg nukrito ligonineje, o va dar 10 kg nekrenta kol kas...  verysad.gif

Nereik norėti,kad per mėnesį nukristų svoris,kuris 9 mėnesius augo mirksiukas.gif Viskas palaipsniui.
Atsakyti