Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sulieknėti po gimdymo?

Per nėštumą priaugau + 11,8, iš ligoninės grįžau 74 kg t. y. - 9. dabar pogimdymo praėjo 4,5 mėn - svoris - 65 kg. Tokį pasiekiau prieš 2 mėn. manau žindymas padaro savo: vaikui reikia maisto, be to, valgau tik troškinta, virta, jokio kepto maisto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aspera: 21 balandžio 2010 - 18:00
QUOTE(kearen @ 2010 03 13, 12:02)
na, mano mazajai greit 8 men. per nestuma priaugau tik apie 10 kg. ir po gimdymo praejus 2 savaitem. jau buvo -12 kg.  bigsmile.gif
B
per menesi atsikraciau 7 kg. tik skaiciuodama kalorijas (itilpdama i 1500 kcal/diena is kuriu kelis simtus kunas dar pasiima pienuko gamybai) ir sportuodama namie  ax.gif
kuno apimtys po menesio ties liemeniu sumazejo 7cm. ir dabar jau ilendu i visus savo drabuzius!  mirksiukas.gif
vis dar maitinu, pienuko nesumazejo nei kiek, alkana nevaikstau ir plius poziuris i mityba kardinaliai pasikeite  thumbup.gif

Hmmmm,manau tikrai reiketu pradeti skaiciuoti kalorijas g.gif kiek suvalgau ir pan...nusistatyti tam tikra riba ir neperzengti g.gif Aciu,taip ir bandysiu daryti bigsmile.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
o as nusipirkau mazesnio dydzio dzinsus,tai man buvo didele paspirtis maziau valgyti ir tik iki 18h,atsisakyti saldumynu,nors ziauriai juos megstu,dar tik kelios dienos praejo bet tikrai geriau jauciuosi ir tikrai tikiu kad svoris nukris,be to dar maitinu maze.Svarbiausia tiketi ir kazka daryti o ne tik dejuoti.Visoms sekmes!
Atsakyti
maziau reikia valgyti ir rinktis ka valgai, tureti papildomu uzsiemimu, tai nebus net kartais ir kada pavalgyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atilyte @ 2010 03 17, 16:17)
O tu nemanai, kad privartojus tokių visokių tablečių paskui gali ir sveikatą prarast????
Galėtum tokių dalykų ir nereklamuot ...
P.s. čia tik mano nuomonė...

Na, esu pati isbandziusi ir zinau, kad jos sveikatos negadina, kaip kad Lido ar dar daugelis kitu preperatu. Be to jos yra istirtos, vien zoleles pagrindas. Pati juk bet ko nebuciau gerusi. ir nereikejo 2 men, netekau 10 kg. Kiekvieno apsisprendimo reikalas, juk nepersu to, uz ka nesu garantuota
Atsakyti
kam padejo arbatele figur-2?
ar yra cia tokiu mirksiukas.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif sveikutes po gimdymo buvau labai pilna
bet nesilaikant jokiu dietu svoris sugrizo koks ir buvo pries nestuma na pora kg liko+
bet del tu 2kg nesijaudinu smile.gif
Atsakyti
per nestuma priaugau 16 kg, per pirma menesi po gimdymo viskas nnukrito. iki siol maitinu MP, jau -5 kg nuo pradinio svorio, vyras duoda velniu kad jau kaulu kruva pasidariau doh.gif lotuliukas.gif o nieko nedariau tycia, tiesiog lelyte daug ant ranku budavo, ne visada pirmais menesiais spedavau pavalgyt normaliai.. dabar jau katu valgom, bet svoris kazkaip neauga ax.gif
Atsakyti
ech, kad man taip...
Atsakyti
Labuka. Gal įpūsiu nors šiek tiek vilties. Visa svorio metimo istorija atsispindi mano paraše. smile.gif Per pirmąjį nėštumą priaugau 20 kg., bet po truputį, dėl neramios mergytės sugrįžo senasis svoris liko + 3 kg dėl kurių nesijaudinau. Po 4 m. pastojau su sūneliu, va čia ir padariau klaidą viską kimšdama. blush2.gif Priaugau +22, po gimdymo atrodžiau klaikiai. (Sau laaabai net nepatikau, nesu didelio ūgio, svėriau 73.) Sūneliui dabar beveik 9 mėn. Tad nusprendžiau grįžt į patį pradinį svorį, t.y. 58 tai čia tas svoris kuris buvo po dukrytės, o 55 jau bus jaunystės laikų svoris, panašu kad jis greit ir išsipildys.
Ką dariau? Paminėsiu dar ir tai, kad vis dar maitinu vaikelį. O pradėjau po truputį. Kas vakarą mažindavau kąsnius. Taip po nedidelį kasniuką, kol supratau kad skrandis susitraukė ir man užtenka labai nedaug. Atsisakiau saldumynų, riebių patiekalų. Nebevalgiau nuo 18-19 val. Ir daug vaikščiodavau lauke su mažyliu. Aišku būdavo įvairių nusižengimų, bet bendram vaizde, per 9 mėn. grįšiu į savo mergautinius laikus ir tikrai ne be pastangų, viso bus numesta 18 kg.
Išsiplėčiau. blush2.gif
Atsakyti
mazinti porcijas(saikingai),daugiau judeti,vezimo stumdymas ir namu ruosa geriausias sportas biggrin.gif na bent jau man tiek ir tereikejo ax.gif
Atsakyti
As per nestuma leidau sau viska ir priauginau 31 :)sveriau trizenkli skaiciu :)po niestumo per 9 men. su minus 10 pagalba numeciau 31 ( is ju per 1.5 pirmo men netekau 12), dar per koki pusmety numeciau dar 12 smile.gif

Reikia tik labai sau nepatikti, tada ir valios atsiranda ir rubus lygini 2 val ne del to kad lygintum, o del to kad daugiau koloriju dega nei SM sedint smile.gif

Mane tikriausiai dar nesciai storai bunant pastumejo fraze (mociutes): " va dabar tokia stora ir liksi", as mintyse sau pasakiau, kad neliksiu... ir nelikau. db keli kilai ataugo..grizus i darba ir pradejus sedet ant kedes 8 val i diena...bet zinau: kad tokia stora nebebusiu...trizenklio skaiciaus svarstyklese tikiuosi nebepamatyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidutia: 08 gegužės 2010 - 23:23