Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė

QUOTE(dali_m @ 2008 07 13, 21:40)
mes nusiziurejom Morenoje. Mindaugo g. priesais Maxima.
dviguba. kaina ~600 lt. berods  g.gif
Papildyta:
Franke ta kriaukle.

Kažkaip nerealiai maža kaina kaip už dvigubinę "Franke". g.gif
Atsakyti
na va vakar specialiaivaziavau i ta BAUHOFT ir neradau tos pastos. gal gali parayti kur daugmaz ja matei kokiame skyriuje g.gif
Atsakyti
QUOTE(merepopins @ 2008 07 19, 22:12)
Kažkaip nerealiai maža kaina kaip už dvigubinę "Franke". g.gif

Musu apvali smeline Franke, kainavo apie 500 smile.gif Neseniai sumontavo virtuve, tai labai gerai ziurisi, o ir gili pasirode biggrin.gif MB juokiasi, kad leksciu kruva sudejus i kriaukle, nieko nesimatys biggrin.gif Norejau pasiteirauti del jos valymo, yra kokiu specialiu prieziuros priemoniu? Kaip jas priziurit? Su kuo valot?
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 07 21, 09:50)
Musu apvali smeline Franke, kainavo apie 500 smile.gif Neseniai sumontavo virtuve, tai labai gerai ziurisi, o ir gili pasirode biggrin.gif MB juokiasi, kad leksciu kruva sudejus i kriaukle, nieko nesimatys biggrin.gif Norejau pasiteirauti del jos valymo, yra kokiu specialiu prieziuros priemoniu? Kaip jas priziurit? Su kuo valot?

aš elementariai fairy ir plaunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 07 21, 10:50)

Yra speciali firmine pasta toms kriauklems valyti, bet man nelabai ji gera pasirode. As plaunu su paprastu indu plovikliu + viena ar du kartus per savaite issivalau su Domestos - visas demes puikiai isvalo.
Atsakyti
Sveikos,
norėčiau Jūsų nuomonių bdėl akmens masės kriauklių. Prekės ženklai: Franke, Blanco (tik šitų gyvai niekur nemačiau), Teka.
Lyginant šituos prekinius ženklus, kaip kokybė ir kainų lygis? Ir aišku, - kurias paprasčiau įsigyti, kad nereikėtų laukti porą mėn? 4u.gif smile.gif
Beje, jei dedamas maisto smulkintuvas - turbūt kriauklė turėtų būti dviejų dalių? ar nebūtinai?
Ačiū iš anskto... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2008 07 22, 08:59)
Sveikos,
norėčiau Jūsų nuomonių bdėl akmens masės kriauklių. Prekės ženklai: Franke, Blanco (tik šitų gyvai niekur nemačiau), Teka.
Lyginant šituos prekinius ženklus, kaip kokybė ir kainų lygis? Ir aišku, - kurias paprasčiau įsigyti, kad nereikėtų laukti porą mėn? 4u.gif  smile.gif
Beje, jei dedamas maisto smulkintuvas - turbūt kriauklė turėtų būti dviejų dalių? ar nebūtinai?
Ačiū iš anskto... smile.gif

Del akmens mases kriaukliu kiek man teko dometis, tai visos 3 is tavo isvardintu firmu kokybe yra venoda. (bent teoriskai). Dazniausiai ir labiausiai giriama (mano manymu tik del vardo) yra Franke. Pasakysiu taip jei pinigai neaktualu, tai imk franke (jei rasi tinkama modeli) zinosi jog turi ale elitine kriaukle. Jei pinigai aktualu ziurek Blanco arba Teka. As asmeniskai pasirinkau teka, nes nenorejau moketi tiek kiek praso uz franke ir norejau vokisko daikto. Kaip ji naudosis praktiskai nezinau, jis pas man dar neimontuoa guli kambary ir laukia virtuves.
Del smulkintuvo nestatau, tad nesidomejau smile.gif
Atsakyti
Vat ir man dabar rūpestis su tomis kriauklėmis.
Pas kaimynę firmos nežinau,bet jau naudojasi 5 metai ir viskas labai super,jokių nešvarumų.
O pas kitą tai ji labai murzina palikusi ir firmos nežinau,tai gal mažai prižiūri ar kokia brokuota pakliuvo. Nes tikrai pirksiu akmens masės ir buvau tikra kad Franke,nes apie jas geriausi atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2008 07 22, 14:38)
Vat ir man dabar rūpestis su tomis kriauklėmis.
Pas kaimynę firmos nežinau,bet jau naudojasi 5 metai ir viskas labai super,jokių nešvarumų.
O pas kitą tai ji labai murzina palikusi ir firmos nežinau,tai gal mažai prižiūri ar kokia brokuota pakliuvo. Nes tikrai pirksiu akmens masės ir buvau tikra kad Franke,nes apie jas geriausi atsiliepimai  4u.gif

O spalva ju abieju vienoda??? as manau kad ne, ir butent todel turetum tureti gera pvz kaip ant skirtingu spalvu atrodo nesvarumai.
Na o jei vienodos tai vadinasi kazkuri tikrai prastesne arba seimyninkele nevalo jos smile.gif
Atsakyti
aš jau pusmetį naudojuosi plados - super thumbup.gif o dėl spalvos tobulumo, tai galima ir neplaut specialiai - nesimato nešvarumų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 07 22, 14:58)
aš jau pusmetį naudojuosi plados - super thumbup.gif o dėl spalvos tobulumo, tai galima ir neplaut specialiai - nesimato nešvarumų  rolleyes.gif

o kokios spalvos?
Atsakyti
QUOTE(Povilas @ 2008 07 22, 14:06)
o kokios spalvos?

pilka, lyg taškuota, o žiūriu, ten dar filmukas įdėtas smile.gif www.denzis.com
spalva 99, pearl grey http://www.plados.it...ragranit99.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 22 liepos 2008 - 14:15