Nezinau ar nenusibruzina. Bet neisivaizduoju kam ta krana taip bruzint, kad net padengimas nueitu? Geriausiu atveju nuvalai sluoste vandens lasus ir tiek.

QUOTE(vida777 @ 2009 05 27, 13:27)
kas... akmuo
? akmens mases kriaukle toli grazu ne is akmens padaryta... ir sveciu neapgausi
. Turiu ir as tokia, tik kai po prakaitu nuo kalkiu sveiciama, tai didybes jokios nepriduoda
.m

Na, turejau minty, kad akmuo visvien natūraliau už metalą atrodo

Pas mus irgi vanduo kalkingas. Bet daugiau bėdų su šveitimu turėjau su metaline kriaukle. Akmens masės palyginus daug mažiau šveisti reikia

QUOTE(liaudija @ 2009 05 28, 09:31)
O nenusibrūžina tas krano padengimas akmens mase? Nes kažkur skaičiau, kad patys pardavėjai sako, kad nusibrūžina

Nea

QUOTE(Vidurnaktis @ 2009 05 27, 08:10)
as kompleksu neturiu, galiu ir metaline kriaukle isidet, mano autoritetas draugu rate nuo to nesumazes

bet tai tu pliusu tokiu vis tiek dideliu neradau.. ilgamze, na jo pliusas, bet reiktu palyginti kiek ji tarnauja ir kiek per ta laika pakeisi metaliniu.. O del kalkiu man baisoka, kriaukle bus dedama kur vanduo vienas kieciausiu LT, tai man reikai daikto, kuriam ne as tarnauciau, o jis man..

vida777, gal galetumet paskayti, kokios spalvos pas jus kriaukle? jei labai kalingas vanduo, pagyvenot dabar su ta akmens mases kriaukle, o ka rinktumetes dabar jei reiktu? Metaline ar akmens mases?
QUOTE(vida777 @ 2009 05 27, 18:29)
uzsidekit ant vamzdziu vandens nukalkintuva - ir plautuves sveisti nereikes ir kitus prietaisus (indaplove, arbatinuka) apsaugosit

Papildyta:
QUOTE(prunskiene @ 2009 06 04, 10:01)
as kompleksu neturiu, galiu ir metaline kriaukle isidet, mano autoritetas draugu rate nuo to nesumazes

Pas mane juoda kriauklė, nors sudėti visi įmanomi filtrai, vanduo labai kalkėtas, bet kad kalkių nuosėdos kauptusi ant kriauklės tikrai nepastebėjau, jos paviršius labai glotnus, negrublėtas, gal dėl to, bet va kranai tai kenčia.TIkrai nesigailiu dėl spalvos, atrodo puikiai, nes juodas stalviršis su vos vos mantomais taškučiais ir lygiai tokia pat kriauklė

pas mus vanduo toooks kietas, kad visi filtrai iseina saibom greit, net sakyt baisu..

reiks eit pa skaimynus ziuret

Papildyta:
QUOTE(+333+ @ 2009 06 04, 12:04)
tame ir esme.. neseniai maciau vienpoj parduotuvej akmens mases kriaukliu ispardavima, kainos manes kazkaip nenustebino..

QUOTE(gitulia @ 2009 05 27, 15:26)
vida, kaip kam patinka, mano sesuo turi juoda ir jai labai ji patinka, neverkslena del kalkiu, as isidejau beveik balta su taskiukais (derinau prie stalvirsio), ir tikrai dziaugiuosi, kad po kiekvieno indu plovimo nereikia jos blizginti, o metaline blizgindavau su sausa sluoste, kad neliktu apdziuvusiu vandens lasu.
Aš irgi labai patenkinta tokia kriaukle, irgi derinom prie stalviršių. Nereikia jokios ypatingos priežiūros ir atrodo puikiai, nors vanduo ir pas mus kalkėtas. Džiaugiuos, kad perkalbėjau mb ir nepirkom ner. plieno - jau užtenka vargo valant tokią viryklę ir šaldytuvą.

QUOTE(paryziete @ 2009 06 04, 15:19)
nors sudėti visi įmanomi filtrai, vanduo labai kalkėtas
ir sitas? http://www.ringo.lt/...danira-uab/6473
Mano ziniomis tikrai efektyvus (deja neturiu namuose, tai negaliu 100proc. tvirtint, tenka pasikliauti tu kas turi nuomone

Sveikutes
As irgi pasisakysiu uzsisakiau kriaukle i vonia is akmens mases kartu su stalvirsiu aisku sukainavo bet dabar zinau kad buvo verta labai man
oir spalva pasirinkau superine nieko nesimato
Veliau uzsisakiau ir stalvirsi i virtuve kartu su is apacios iklijuojama kriaukle taip pat akmens mases oj kaip man patinka kai aplink kriaukle nera tu sujungimu ir panasiai kad visas stalvirsis kartu su kriaukle kaip monolitas vientisa ir vaizdas
, dabar laukiu kriauklytes i kita vonia labai jau laukiu
Mano manimu buvo verta tiek dziengiu moket bent as jau labai patenkinta ir del valymo ir naudojimo.
As irgi pasisakysiu uzsisakiau kriaukle i vonia is akmens mases kartu su stalvirsiu aisku sukainavo bet dabar zinau kad buvo verta labai man

Mano manimu buvo verta tiek dziengiu moket bent as jau labai patenkinta ir del valymo ir naudojimo.
QUOTE(prunskiene @ 2009 06 04, 09:01)
vida777, gal galetumet paskayti, kokios spalvos pas jus kriaukle? jei labai kalingas vanduo, pagyvenot dabar su ta akmens mases kriaukle, o ka rinktumetes dabar jei reiktu? Metaline ar akmens mases?
pas mus juoda, bet dabar rinkciausi, o artimiausiu metu ir teks rinktis, keramikine, nes nerudijancio plieno plautuves man negrazu, dirbtinio akmens - nebenoriu, o kadangi tamsaus stalvirsio tikrai nedarysiu (jauciu pradetu akyse tavaruotis nuo to juodumo

http://www.elektroge...CFQcTzAod0lLLdQ
QUOTE(vilmusis @ 2008 09 17, 12:51)
Franke pasta su kempinėle Senukuose kainuoja 6 Lt. (prie kriauklių).
Reiktu ir man nusipirkti tokia pasta, turim Teka firmos akmens mases kriaukle (juoda). Gal sakau ilgam uzteks.
QUOTE(mamucis @ 2008 09 17, 22:39)
Aha, vakarkaiptik pirkausi. Tokia pat naudojau 2.5 metu (dar net like siek tiek ant dugno porai kartu). Taipkad kriaukle brangi, tai ant valikliu susitaupo 

mes antri metai kriaukle naudojam, ale kad spec prieziuros jin reikalautu

pas man juodos spalvos, gal del to nesimato nieko