Pica "Su viskuo"

(Iškart atsiprašau su nuotrauka, kad negražiai iškirpta ir pan. taip gavosi, o perfotografuoti dėja, nėra galimybių - Visa skarda jau suvalgyta.

)
Tešlai:
į vieną stiklinę šilto vandens įpilame pusę arbatinio šaukštelio druskos, 2 a.š. cukraus, ir vieną a.š. sausų mielių. Viską išmaišome, ir kai viskas išsimaišys pilame į indą, 2 stiklinės miltų ir maišome tešlą. kai išmaišys, įdedame į švarų dubenį, apdengiame maistine plėvele, ir laikome šiltai 1 - 2 h....
Tik, tak.
Išsiimame tešlą, matome jog ji žymiai padidėjo. Dar šiek tiek paminkome, jeigu limpa prie rankų imame miltų.
Paberiam ant stalo miltų, ir pradedam kočioti. (Tešlos tikrai pasidarys daug, todėl aš dalinau į dvi dalis, nes tik pusė tešlos iškočiotos tilpo į mano skardą.) Kai iškočiosime, skardą vos vos patepame aliejumi (su pirštais paskirstom.

) Dedam padą, ir pradedam dėti ant jo, viską kas mums skanu.
Iš pradžių aš patepiau kečiupu viską, uždėjau kumpio, pomidorų, Svogūnų, patarkavau kelias dešreles, uždėjau daaaug pipirų (whuh, aštru gavosi.

)Na, tiesiog dedat tai kas skanu ar ką turit šaldytuve.
Ir kepat orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min.
(iš pradžių kepiau apačioj, vėliau viršų įjungiau.) Kol apskrus.

Gauname štai tokį nelabai gražų tačiau labai skanų rezultatą:
Bon Appetit! 
:
P.S. Padas gavosi labai skanus, apskrudęs, kraščiukai biškį tik pasvilo.

P.P.S Pamiršau paminėti, kad dar liko tokio pat dydžio tešlos "guzas" kadangi kaip minėjau, viskas netilpo. Taigi eisiu gal dar vakare gaminti.
Gaunasi dvi didelės picos.
Pilkoji fotografija yra daug tikroviškesnė už spalvotąją, nes tikrovė yra pilka.