Varvaros kasos
Vakar taip norėjau troškintų kopūstų
Žiauriai
Turėjau šonkauliuku (pas mus Iki parduotuvėje labai geri šonkauliukai), užmarinavau su prieskoniais, po to lengvai apkepinau ant keptuvės, aliejaus tik biškuti pyliau.Sudėjau viską į puodą, pridėjau lauro lapų, svogūno pusė galvutės (po to išėmiau) , įpyliau vandens ir troškinau.Kopūstus susmulkinau,pritarkavau morkų,pabarsčiau kmynais ir kai mėsa jau beveik minkšta buvo, sudėjau kopūstus į puodą.Troškinau kol suminkštėjo morkos.Dar krapų/petražolių.Pomidoro padažo dar galima.
Turėjau šonkauliuku (pas mus Iki parduotuvėje labai geri šonkauliukai), užmarinavau su prieskoniais, po to lengvai apkepinau ant keptuvės, aliejaus tik biškuti pyliau.Sudėjau viską į puodą, pridėjau lauro lapų, svogūno pusė galvutės (po to išėmiau) , įpyliau vandens ir troškinau.Kopūstus susmulkinau,pritarkavau morkų,pabarsčiau kmynais ir kai mėsa jau beveik minkšta buvo, sudėjau kopūstus į puodą.Troškinau kol suminkštėjo morkos.Dar krapų/petražolių.Pomidoro padažo dar galima.
QUOTE(Elena @ 2009 07 02, 07:59)
Vakar taip norėjau troškintų kopūstų
Žiauriai
Turėjau šonkauliuku (pas mus Iki parduotuvėje labai geri šonkauliukai), užmarinavau su prieskoniais, po to lengvai apkepinau ant keptuvės, aliejaus tik biškuti pyliau.Sudėjau viską į puodą, pridėjau lauro lapų, svogūno pusė galvutės (po to išėmiau) , įpyliau vandens ir troškinau.Kopūstus susmulkinau,pritarkavau morkų,pabarsčiau kmynais ir kai mėsa jau beveik minkšta buvo, sudėjau kopūstus į puodą.Troškinau kol suminkštėjo morkos.Dar krapų/petražolių.Pomidoro padažo dar galima.
Turėjau šonkauliuku (pas mus Iki parduotuvėje labai geri šonkauliukai), užmarinavau su prieskoniais, po to lengvai apkepinau ant keptuvės, aliejaus tik biškuti pyliau.Sudėjau viską į puodą, pridėjau lauro lapų, svogūno pusė galvutės (po to išėmiau) , įpyliau vandens ir troškinau.Kopūstus susmulkinau,pritarkavau morkų,pabarsčiau kmynais ir kai mėsa jau beveik minkšta buvo, sudėjau kopūstus į puodą.Troškinau kol suminkštėjo morkos.Dar krapų/petražolių.Pomidoro padažo dar galima.
Nu ka as galiu pasakyti
Kaip visada tamstos patiekaliukai ir idejos SUPEINIAI
Elena, kopūstėliai pasakiškai gundančiai atrodo
paprastutis troskinukas, kai ekspromtu reikejo kazkuo pamaitinti svecius
kiaulienos kumpi supjausciau kubeliais, sukroviau i toskintuva, apiebarsciau saslyku prieskoniais, ir uzpyliaus 0.3 buleliuku alaus
troskinosi kokias 20 min, tada uzkaiciau virti ryzius. i troskinuka juostelem pripjasciau paprikos ipyliau siek tiek vandens, sauksta grietines ir dar troskinau
dar po 10 min pietus buvo baigti
kiaulienos kumpi supjausciau kubeliais, sukroviau i toskintuva, apiebarsciau saslyku prieskoniais, ir uzpyliaus 0.3 buleliuku alaus
QUOTE(indria @ 2009 07 02, 21:17)
paprastutis troskinukas, kai ekspromtu reikejo kazkuo pamaitinti svecius
kiaulienos kumpi supjausciau kubeliais, sukroviau i toskintuva, apiebarsciau saslyku prieskoniais, ir uzpyliaus 0.3 buleliuku alaus
kiaulienos kumpi supjausciau kubeliais, sukroviau i toskintuva, apiebarsciau saslyku prieskoniais, ir uzpyliaus 0.3 buleliuku alaus
QUOTE(jurguliux @ 2009 07 02, 19:30)
o jei dar turit tamsaus alaus,guineso arbe sake, kazkoks naujas tamsus lt yra tai isvis labai puiku, as dar dedu morku ir daug rozmarino
QUOTE(jurguliux @ 2009 07 02, 21:30)
nuo jo mesyte sultingesne gaunasi
QUOTE(čikuraku @ 2009 07 02, 22:03)
o jei dar turit tamsaus alaus,guineso arbe sake, kazkoks naujas tamsus lt yra tai isvis labai puiku, as dar dedu morku ir daug rozmarino
geresnis skonis toks israiskingesnis buna...
o as atvirksciai - naudoju kuo svelnesni, si karta isvis "ice" pyliau
kaip tu cepu uznorejau
QUOTE(ciku_caku @ 2009 07 03, 00:46)
man jie antra diena is galvos neiseina, bet neturiu mesmales kad ydara toki pasidaryt
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 07 01, 00:17)
Koks farsas? gaunas panasiai kaip makdonalde?
kiaulienos, bet tinka betkoks
daugau tik prieskoniu i farsa reiktu pridet, nes as tik druskos dejau









