Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Inesssija @ 2009 07 17, 14:51)
Vistienos suktinukai su morkom ir agurkais
Greitai, lengvai ir skanu  4u.gif

rolleyes.gif tikiu, kad skanu, nes atrodo tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 07 17, 16:07)
Noriu befstrogeno  verysad.gif
Skanumelis, grange  thumbup.gif



ir as noriu, super thumbup.gif
Atsakyti
as ir visad pagal si recepta darau,superinis befstrogenas gaunas,tik dar grietines dadedu,su bulviu kose ir agurkeliais marinuotais.....niam niam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 07 17, 15:02)

ačiū mammkai nurodžiusiai man.

o dariau taip:

Befstrogenas

www.radikal.ru]user posted image[/url]

Smagu dalintis skaniais receptais drinks_cheers.gif 4u.gif

LABAI SKANU 4u.gif 4u.gif


Kepiau sparnelius.Nieko ypatingo..
Sparnelius marinavau saslyku prieskoniais,truputis majonezo.Palikau nakciai.Kepiau orkaitej su sv bulvytem (su lupena).Garnyras-paprikos,pabarstytos cukrumi,druskyte ir saukstu obuoliu actu rolleyes.gif .
Neprisivilo..kazkaip foto nekaip atrodo blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 07 17, 15:02)

viskas skanu, super, bet mane domina tei ryžių "kalnai"... blush2.gif kaip jie statomi? šalti ar karšti turėtų būt ryžiai ir indukas? kiek laiko laikyt suspaudus? ką papildomai dėt (sviesto ar pan.)kad išgaut tą kibumą?
ačiū. mirksiukas.gif
Atsakyti
mammka, sparneliai thumbup.gif dar taip kokio alucio stiklinaite... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 07 17, 20:49)
viskas skanu, super, bet mane domina tei ryžių "kalnai"... blush2.gif  kaip jie statomi? šalti ar karšti turėtų būt ryžiai ir indukas? kiek laiko laikyt suspaudus? ką papildomai dėt (sviesto ar pan.)kad išgaut tą kibumą?
ačiū. mirksiukas.gif


Nesupyks gal Grange blush2.gif .As tai ir karstus ir saltus sukreciu i puodeli ar mazyti dubeneli..suspaudi taip stipriau,apverti ant lekstes.O iskrenta patys labai dailiai,nereikia niekuom tepti.
QUOTE(brashke77 @ 2009 07 17, 21:20)
mammka, sparneliai  thumbup.gif  dar taip kokio alucio stiklinaite...  blush2.gif

4u.gif alus jau salia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 07 17, 19:49)
viskas skanu, super, bet mane domina tei ryžių "kalnai"... blush2.gif  kaip jie statomi? šalti ar karšti turėtų būt ryžiai ir indukas? kiek laiko laikyt suspaudus? ką papildomai dėt (sviesto ar pan.)kad išgaut tą kibumą?
ačiū. mirksiukas.gif

jau mamka atsakė.
aš tai dedu karštus,šaltų nebandžiau, nežinau ar taip gerai kipditųsi, bet ryžius verdu ne parboiled bet tuos paprastus,maišeliuose. nes tie plykyti visada būna birūs, tai sunkiau, na jei žadu daryt tuos "boobies" kaip mb vadina biggrin.gif blush2.gif
o šiaip imu mažą kavos puodelį, na ar tokios formos dubenėlį, nesvarbu,su šaukštu suspaudžiu ir viskas. dedu ant lėkštės, pradžiai gali paimt lėkštę į ranką, ir tiesiog uždėt lėkštę ant puodelio ir tada apverst, kol įgusi, bet šiaip nesubyra. laikyt nereikia nieko, tiesiog su šaukštu suspaudi ir viskas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 17 liepos 2009 - 21:26
Sveikos mergaites, kulinares! 4u.gif
Nezinojau kur paklausti, nusprendziau cia, nes cia dazniausiai renkates blush2.gif
Man reikia skubios jusu pagalbos!!!!
Busiu labai, labai dekinga!!!
Noriu pasidaryti namines desreles. Gyvenime ju nesu dariusi! doh.gif Gal galetu kas step-by step papasakoti?
Turiu 3 kg mesos, 800g zaliu lasinuku ir dar rukytu (bet kiek zinau rukyti netinka) ir apie 10 m plonuju zarnu.
Kaip reikia atmatuoti tas zarnas, zinau, kad 10m man per daug. Ar jas reikia kaip nors ismirkyti pries tai?
Mesa reikia permalti per stambesni sieteli kartu su lasinias? O po to jau deti prieskonius. Kokie prieskoniai - pipiriukai ir druskyte, ar dedate dar kokius? O cesnakai ir svogunai gali buti, ar nuo ju desreles suges?
Na pvz.: permaliau mesa su lasinukais, idejau prieskoniu. Tada ant mesmales reikia uzmauti spec.forma? Ir ka, ta farsa dar karta varyt per mesmale? O kaip tas desreles atskirti? Ar reikia kokiu siulu perristi ar tiesiog apsukti ta zarna kelis kartus? Niu vat sito etapo niekaip nesuprantu...... verysad.gif
O poto ,jei man pavyks tas desreles pagamint, kur jas laikyti, saldytuve, saldyklyje, ar rusy pakabinti kur?
Mergaites labai prasau padekite!!!! Nes bijau, kad mesa ir zarnos suges blink.gif
Labai, laaaabai jums didziulis ACIU!!!!!!!
Is visos sirdies dekoju!!!!!!! 4u.gif wub.gif
Atsakyti

Mergaites labai prasau padekite!!!! Nes bijau, kad mesa ir zarnos suges blink.gif
Labai, laaaabai jums didziulis ACIU!!!!!!!
Is visos sirdies dekoju!!!!!!! 4u.gif wub.gif
[/quote]
labas,
bandau pagelbeti, nors tai dariau labai seniai.Mesyte sumalk arba supjaustyk smulkiai kartu su lasinukais, bet ne rukytais. Dek druskod, pipiru, cesnaku. Pilk vandenuko siek tiek ir maisyk kad mase gautusi risli, na kad mesa nebyretu gabaliukais. Zarnas reikia isplauti ir isvalyti jei nevalytos. Ant mesmales dedame spec forma uzmauname ant jos zarna ir kemsame i ja farsa. Padarom desrele ir persukam kelis kartus zarna, po to kita desrele ir vel sukam tik geriau i priesinga puse nei pirma karta sukom ir taip toliau...Kiek reikia zarnos pasakyti nedaliu. Niekada nematavau. Laikyti reikia saldytuve arba saldiklyje uzsaldyti. Tai tiek.Nezinau ar aiskiai paaiskinau.Sekmes gamyboje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audronele @ 2009 07 18, 11:56)

labas,
bandau pagelbeti, nors tai dariau labai seniai.Mesyte sumalk arba supjaustyk smulkiai kartu su lasinukais, bet ne rukytais. Dek druskod, pipiru, cesnaku. Pilk vandenuko siek tiek ir maisyk kad mase gautusi risli, na kad mesa nebyretu gabaliukais. Zarnas reikia isplauti ir isvalyti jei nevalytos. Ant mesmales dedame spec forma uzmauname ant jos zarna ir kemsame i ja farsa. Padarom desrele ir persukam kelis kartus zarna, po to kita desrele ir vel sukam tik geriau i priesinga puse nei pirma karta sukom ir taip toliau...Kiek reikia zarnos pasakyti nedaliu. Niekada nematavau. Laikyti reikia saldytuve arba saldiklyje uzsaldyti. Tai  tiek.Nezinau ar aiskiai paaiskinau.Sekmes gamyboje 4u.gif

Oi, didziulis, diiiidziulis Jums ACIU 4u.gif
O dar sakykite, kai jau kimsiu farsa i zarna, tai i mesmale dedamas tas valas, kur sukasi ir antgalis, daugiau nieko, jokiu peiliu?
Ir vat, kad vandenuko pilt, sito nezinojau bigsmile.gif
Dar karta, sirdingai jums dekoju!!!
Buckis! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2009 07 18, 10:35)
Oi, didziulis, diiiidziulis Jums ACIU  4u.gif
O dar sakykite, kai jau kimsiu farsa i zarna, tai i mesmale dedamas tas valas, kur sukasi ir antgalis, daugiau nieko, jokiu peiliu?
Ir vat, kad vandenuko pilt, sito nezinojau  bigsmile.gif
Dar karta, sirdingai jums dekoju!!!
Buckis!  wub.gif


dar jei turit dekit rozmarino, mairunu, kokiu turit zoliu ar baziliko, nesvarbu ar dziovinto ar sviezio kokio turit mirksiukas.gif galima ir ciobreliu...
Atsakyti