QUOTE(Delusion @ 2009 06 16, 11:11)
baliklį ištirpink karštam vandeny, daugiau nei 40 C, daug karštesniam, nes baliklis veikia didesnėj tempetatūroj. Jei audinys toks, kad negalima karštam vandeny, tada ta tirpala su balikliu atvesink, ar įpilk šalto vandens ir pamerk į jį audinį su dėme. LOC skirtas riebalinės kilmės dėmėms, tai pomidoro nelabai ir išvalytų.
Laba,
dar norejau paklausti, o koks kiekis turi buti baliklio ir vandens? koks santykis?

Aciu

QUOTE(aiste8 @ 2009 06 18, 16:01)
Laba,
dar norejau paklausti, o koks kiekis turi buti baliklio ir vandens? koks santykis?
Aciu

Aciu

jei dedi į skalbiankę su bačkute, tiesiog tiek, kad ištirptų

QUOTE(Delusion @ 2009 06 18, 16:03)
jeigu neturiu backutes?

dar esu skaiciusi, kad galima pasidaryti kosele... kaip ja pasidaryti? kiek ko reikia deti?

Aciu

QUOTE(aiste8 @ 2009 06 18, 16:33)
jeigu neturiu backutes?
kiek deti baliklio i skalbianke?
dar esu skaiciusi, kad galima pasidaryti kosele... kaip ja pasidaryti? kiek ko reikia deti?
Aciu

Aciu

tai arbatinį šauštelį, bet vistiek karštam vandeny tirpink ir dėk tada į kitą indelį, kurį gali dėti į būgną. O košelei greičiausiai reikia mažiau vandens.
Riebalines dėmes gerai naikina Pre-wash. Išpurški ir dedi skalbt.Dar galima mirkyti Try-zyme mirkymo milteliuose.
O LOC panos spaudžia į skalbimą dėl to, kad mikštintų vandenį, nes tas skalbimų skaičius užrašytas ant dėžučių yra apskaičiuotas kietam vandeniui ir labai nešvariems skalbiniams, jei mikštini vandenį ir skalbiniai vidutinio nešvarumo, tai tą skalbimų skaičių dauginkit iš 2

Norėjau atsiprašyti, kad suklaidinau. 90 dienų pasitenkinimo garantija suteikiama tik tam asmeniui, kuris turi licenziją, t.y. jei produktas buvo brokuotas, tai asmuo turintis licenziją ir pardavęs prekę jums, ja lengvai sutiks pakeisti, bet jei prekė jums tiesiog nepatiko, bus sunkiau. Nes tas asmuo, kuris su savo licenzija jums pardavė prekę, o jūs pareiškėt, kad jums nepatinka, tai turintis licenziją ir gražinęs prekę tik todėl, kad jam ji nepatiko daugiau tos prekės įsigyti negalės. Žodžiu, norit grąžinti prekę tik todėl kad ji jums nepatinka, įsigykit savo nuolaidų kortelę.
labas mergaites
noreciau paklausti jusu nuomones apie puodus ir peilius
ar tikrai jie geros kokybes. labai jau gundausi as jais

QUOTE(ziuzytea @ 2009 06 22, 09:27)
labas mergaites
ar tikrai jie geros kokybes. labai jau gundausi as jais 

Neturiu nei peilių nei puodų, bet čiupinėjau ir vieną ir kitą. Valgiau maistą ir iš puodų ir iš keptuvių. Jei valgei maistą iš jų, manau daugiau reklamos nereikia. Kolega sakė, kad darė varžybas tarp Zepter ir Amway puodų, iš Zepter garai išėjo, iš Amway ne, plius Amway kokybė neblogesnė, o kaina žymiai mažesnė.
aciu

Man labai patinka Amway produktai
ir zmones dirbantys joje

o sakykit, gal as kazka n etaip padariau, ar cia siaip tik nuo kazko man taip atsitiko, istraukiau maikes tamsias o jos visos plemuotos, lyg riebalai butu. bet idejau tikrai svarias be demiu

QUOTE(Delusion @ 2009 06 21, 21:37)
Norėjau atsiprašyti, kad suklaidinau. 90 dienų pasitenkinimo garantija suteikiama tik tam asmeniui, kuris turi licenziją, t.y. jei produktas buvo brokuotas, tai asmuo turintis licenziją ir pardavęs prekę jums, ja lengvai sutiks pakeisti, bet jei prekė jums tiesiog nepatiko, bus sunkiau. Nes tas asmuo, kuris su savo licenzija jums pardavė prekę, o jūs pareiškėt, kad jums nepatinka, tai turintis licenziją ir gražinęs prekę tik todėl, kad jam ji nepatiko daugiau tos prekės įsigyti negalės. Žodžiu, norit grąžinti prekę tik todėl kad ji jums nepatinka, įsigykit savo nuolaidų kortelę.
Niekaip nesuprantu tokios tvarkos