Įkraunama...
Įkraunama...

Amway

QUOTE(bambyze @ 2009 06 25, 13:57)
tiesiai į dešimtuką, LinceJ  4u.gif
man švelnus pienelis labai gerai nuvalo  mirksiukas.gif

thumbup.gif man isvale vienas produktas ne pagal paspakirti skirtas lotuliukas.gif pabandziau ,nes niekas neisvale,riebalai dingzta o tie juodumai ne.
o koki imti svelnu pieneli ar metalo sveitikli? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince J: 25 birželio 2009 - 13:03
Dėl dėmių po skalbimo. Pradėjus naudoti Amway skalbimo priemones pirmiausiai šalinami ankstesnių skalbimo priemonių likučiai. Įprasti skalbimo milteliai ar kt. skalbimo priemonės uždažo dėmes paryškindami spalvą ir pan. Tuo tarpu Amway skalbimo priemonės pirmiausiai išskalbia tuos uždažymus (išryškina dėmes) ir tik tada pradeda dėmių skalbimą. Kiek tame tiesos nežinau, tačiau šitus dalykus pasakojo patikimas žmogus. Tačiau kai pati pradėjau skalbti su Amway priemonėmis irgi sakiau, kad prastai skalbia. Visos dėmės audiniuose išlindo, o ilgainiui viskas susitvarkė ir dabar Amway skalbimo priemonių tikrai į kitas nekeisčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 06 25, 14:06)
Dėl dėmių po skalbimo. Pradėjus naudoti Amway skalbimo priemones pirmiausiai šalinami ankstesnių skalbimo priemonių likučiai. Įprasti skalbimo milteliai ar kt. skalbimo priemonės uždažo dėmes paryškindami spalvą ir pan. Tuo tarpu Amway skalbimo priemonės pirmiausiai išskalbia tuos uždažymus (išryškina dėmes) ir tik tada pradeda dėmių skalbimą. Kiek tame tiesos nežinau, tačiau šitus dalykus pasakojo patikimas žmogus. Tačiau kai pati pradėjau skalbti su Amway priemonėmis irgi sakiau, kad prastai skalbia. Visos dėmės audiniuose išlindo, o ilgainiui viskas susitvarkė ir dabar Amway skalbimo priemonių tikrai į kitas nekeisčiau  schmoll.gif

guesta, štai tau ir atsakymas turbūt g.gif Niu geras, tai vadinas jeigu jau imsiu skalbti su Amway skalbimo milteliais, tai jokiu būdu nekaitalioti su kitais? O aš kaip tik galvojau - turėsiu atsargai ir dar kitos firmos miltelių, nes bijau gerus rūbus sugadinti... smile.gif
Atsakyti
na as neperseniausiai pradejau skalbti su jais, bet va viena plovima tai skalbiau ne su amway, paskui vel su amway tai gal del to, hmm nu tai reik tada jau realizuoti tas kitas priemones, kad akiu negadintu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 06 25, 14:34)
O aš kaip tik galvojau - turėsiu atsargai ir dar kitos firmos miltelių, nes bijau gerus rūbus sugadinti... smile.gif

jei nepatinka SA8 milteliai, tai kam išvis su jais skalbiate, jei jau taip rūbus gadina?? doh.gif Niekaip nesuprantu, kam 'vargti' su tuo, kuo neesate patenkinta?
Asmeniškai aš naudoju SA8 skystą skalbiklį, neteko nusivilti. Bet jei neskalbtų, tikrai ieškočiau geresnio varianto.
Temoje anksčiau kažkuri mergaitė gerai rašė.. jei perkate priemones ir naudojate jas ne pagal rekomendacijas, nėra ko stebėtis, kad jos 'neveikia'.
Atsakyti
Dėl kaitaliojimo su kitais milteliais tai nežinau koks efektas gaunasi. Aš pradėjus skalbti su Amway nekaitaliojau schmoll.gif Dariau eksperimentą "kas bus, tas bus..."

Praeitą savaitę surinkau įsisenėjusias dėmes turinčius rūbus ir įvairiais būdais apdorojau tas dėmes su Amway priemonėmis. Rezultatas - visos dėmės dingo, rūbų išmesti nereikės, nes keletas jau buvo atidėti kelionei į šiukšlių dėžę vien dėl neiplautų dėmių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2009 06 25, 14:39)
na as neperseniausiai pradejau skalbti su jais, bet va viena plovima tai skalbiau ne su amway, paskui vel su amway tai gal del to, hmm nu tai reik tada jau realizuoti tas kitas priemones, kad akiu negadintu  lotuliukas.gif

Vą tą ir norėjau pasakyti: nekeitaliok. Pakentėk, praskalbk tuos drabužius su Amway milteliais kelis kart ir tada nebebus bėdų. Vieną: tai kalkės vėl pradeda kauptis, o SA8 vėl ja pradeda išplaudinėt. Plius kaip ir sakė, senieji milteliai - "uždažo" dėmes.
dangiuks, nekaitaliok miltelių, drabužiai atsiskalbs po kelių kartų.

LinceJ, metalo valiklis turi abrazyvinių dalelių - braižo paviršius, todėl tik labai nešvarius ir neblizgius paviršius gali juo valyt. O pienelis - veikia švelniai, nebraižo.
Atsakyti
Nuvylė mane metalo valiklis. Keptuvės dugnas (senokai valytas)- jam neįveikiama užduotis schmoll.gif Net nežinau kuo nuvalyti tą vietą g.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 06 25, 15:36)
Nuvylė mane metalo valiklis. Keptuvės dugnas (senokai valytas)- jam neįveikiama užduotis  schmoll.gif  Net nežinau kuo nuvalyti tą vietą  g.gif

keptuvė tefloninė?
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2009 06 25, 15:43)
keptuvė tefloninė?

nea schmoll.gif atrodo titano liejinio masės
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 06 25, 15:51)
nea  schmoll.gif  atrodo titano liejinio masės

friends.gif turiu ir aš tokią bėdą su su titanine keptuve. Kai atrasiu, kas valo, pasidalinsiu 4u.gif
O gal kas turit idėjų? Orkaičių valiklis irgi 'neima' g.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 06 25, 15:36)
Nuvylė mane metalo valiklis. Keptuvės dugnas (senokai valytas)- jam neįveikiama užduotis  schmoll.gif  Net nežinau kuo nuvalyti tą vietą  g.gif

QUOTE(bambyze @ 2009 06 25, 16:04)
friends.gif turiu ir aš tokią bėdą su su titanine keptuve. Kai atrasiu, kas valo, pasidalinsiu  4u.gif
O gal kas turit idėjų? Orkaičių valiklis irgi 'neima'  g.gif

Jei tą paviršių galima orkaičių valikliu, tai turėtų nusivalyt per kelis kart, nes ir labai užsinešusios orkaitės nusivalo po kelių kartų. O šveistukais nebandėt? Žinoma vienais, be jokų priemonių.
Atsakyti