Įkraunama...
Įkraunama...

Amway

QUOTE(questa @ 2009 06 09, 18:28)
tai va butent ir sakau kad daugiau nieko nedejau vien tik su tais milteliais skalbiua ir buvo specifinis kvapas , ir esu pirkus dzinsus mergaitei is vienos moters kuri taip pat naudoja amway ir jie man labai smirdejo, tai atskalbiau po 4kartu su bonux milteliais, tai susismasciau ar nebus man taip kad visi skalbiniai smirdes, o as aisku busiu pripratus prie to kvapo ir nejausiu, na ziuresiu kaip bus sekanti kart kai skalbsiu su minkstikliu  bigsmile.gif

Klausimas: tik ką išskalbtus sskalbinius iškart džiaustėt, ar palaikėt kokį pusdienį skalbyklėje? ax.gif Man vieną kartą irgi smirdėjo drabužiai. Bet žinau kodėl- išdžiausčiau gal po pusdienio. Toks surūgusių skalbinių kvapas liko (vos ne vėmalais smirdėjo). doh.gif Daugiau džiaustau iškart ir niekada nebepasikartojo tokie dalykai. ax.gif Šiaip man tie skalbimo milteliai nelabai. Pagal kainą tai tikrai neverti. Na taip, sakysit natūralesni kažkiek už Ariel ir kitus. Bet juk yra lietuviškų ūkiško muilo drožlių- už jas natūraliau nebūna biggrin.gif O skalbia tai neprasčiau. Tad manau pabaigsiu dėžę ir nebepirksiu.
Tiesa, atradau vis tik būdą kaip geriau išskalbt. Į mašiną dedu Amway priemones: kūdikių drabužėliams miltelius, 2-3 p.p. LOC, mirkymo priemonės ~šaukštelį. Na tada jau normaliau skalbia. Be mirkymo priemonės, tai murziai vaikščiotume.
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2009 06 15, 15:02)
Klausimas: tik ką išskalbtus sskalbinius iškart džiaustėt, ar palaikėt kokį pusdienį skalbyklėje?  ax.gif  Man vieną kartą irgi smirdėjo drabužiai. Bet žinau kodėl- išdžiausčiau gal po pusdienio. Toks surūgusių skalbinių kvapas liko (vos ne vėmalais smirdėjo).    doh.gif  Daugiau džiaustau iškart ir niekada nebepasikartojo tokie dalykai.  ax.gif Šiaip man tie skalbimo milteliai nelabai. Pagal kainą tai tikrai neverti. Na taip, sakysit natūralesni kažkiek už Ariel ir kitus. Bet juk yra lietuviškų ūkiško muilo drožlių- už jas natūraliau nebūna biggrin.gif  O skalbia tai neprasčiau. Tad manau pabaigsiu dėžę ir nebepirksiu.
Tiesa, atradau vis tik būdą kaip geriau išskalbt. Į mašiną dedu Amway priemones: kūdikių drabužėliams miltelius, 2-3 p.p. LOC, mirkymo priemonės ~šaukštelį. Na tada jau normaliau skalbia. Be mirkymo priemonės, tai murziai vaikščiotume.

Nu esu ne Amway skalbinius skalbiankėj palaikius kelias valandas ir kvapas buvo ne koks, taip kad čia milteliai niekuo dėti. Bet koks skuduras drėgmėj uždarytas ir palaikytas prasmirsta.
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 06 15, 15:27)
Nu esu ne Amway skalbinius skalbiankėj palaikius kelias valandas ir kvapas buvo ne koks, taip kad čia milteliai niekuo dėti. Bet koks skuduras drėgmėj uždarytas ir palaikytas prasmirsta.

aha, dėl to tai visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
o dėl to plauna ar neplauna, atvirai pasakius pavargau ginčytis. Man plauna. Ir aš džiaugiuosi, kad prisidedu prie gamtos išsaugojimo ir mano skalbimo savikaina kur kas mažesnė už įprastus skalbimus. O kam patinka ūkiško muilo drožlės, tai tegu ir plauna.

Čia kiekvieno asmeninis reikalas. Tik prašau, naudokit kaip pasakyta naudot, o ne bile kaip, nes tie kurie daro bile kaip, o paskui aiškina, kad neplauna, tai užknisa... nu tyliu...
Atsakyti
nu bet kaip įmanoma skalbt "bile kaip"??? mastau.gif
Atsakyti
SOS !!! Itariu kad mano keptuvei galas , pradejo serpetotis ax.gif Man atrodo kad ji pridege. Bandziau valyti orkaiciu valikliu , bet nepadejo, metalo valiklis taip pat nesuveike, patarkit ka daryt. su sveistuku bijau sveist . unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2009 06 15, 18:06)

ojojoi, kiek visko žmonės prigalvoja biggrin.gif Neįmanomo nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2009 06 15, 18:06)

nu Tu nepyk, aš čia ne Tau taikiau, aplamai. Kaip ir visad, pasakok detaliai kaip skalbi? O paskui skelbsim verdiktą Tavo skalbimo būdui arba milteliams. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aksome @ 2009 06 15, 18:18)
SOS !!! Itariu kad mano keptuvei galas , pradejo serpetotis  ax.gif Man atrodo kad ji pridege. Bandziau valyti orkaiciu valikliu , bet nepadejo, metalo valiklis taip pat nesuveike, patarkit ka daryt. su sveistuku bijau sveist .  unsure.gif

As tai saviske, kai pridege, sveiciau sveistuku dugna blush2.gif ir nieko baisaus nenutiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donatele @ 2009 06 15, 22:45)
As tai saviske, kai pridege, sveiciau sveistuku dugna blush2.gif  ir nieko baisaus nenutiko smile.gif

keptuves vidu ar isore?
Atsakyti
QUOTE(aksome @ 2009 06 15, 23:34)
keptuves vidu ar isore?

Isore, o tau vidus pridege? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, kiek supratau cia daug Amwey platintoju, tai va. Viena ka tik is musu isejo blink.gif Buvome uzsisake kai kokiu prekiu, atveze. As buvau uzsisakiusi indaplovei tableciu, bet neemiau, nu zinokit, nepatenkinta ziauriai ji buvo. Ir siaip, pagal ka Jus (platintojos) kainas nustatinejate? Uzsakinejome telefonu, zinomas prekes, paskui internete paziurejome kainas. Siandiena .... gerokai permokejome. doh.gif
Atsakyti