Įkraunama...
Įkraunama...

Amway

QUOTE(bambyze @ 2009 06 25, 14:40)
jei nepatinka SA8 milteliai, tai kam išvis su jais skalbiate, jei jau taip rūbus gadina??  doh.gif Niekaip nesuprantu, kam 'vargti' su tuo, kuo neesate patenkinta?
Asmeniškai aš naudoju SA8 skystą skalbiklį, neteko nusivilti. Bet jei neskalbtų, tikrai ieškočiau geresnio varianto.
Temoje anksčiau kažkuri mergaitė gerai rašė.. jei perkate priemones ir naudojate jas ne pagal rekomendacijas, nėra ko stebėtis, kad jos 'neveikia'.

ei ei ei - juk aš jų nei neturiu dar, tik domiuosi ir dedu informaciją į vieną vietą, kad žinočiau kaip naudoti ir pan. Juk taip ir rašiau blush2.gif Dėl to ir sakau - rekomendacijų šitiems milteliams tiek, kaip nei kokiai vienai kitai prekei nėra, todėl ir kaupiu, kaupiu informaciją, nes pinigėlius sutaupiau - greit turėsiu tuos miltelius.

QUOTE(Delusion @ 2009 06 25, 15:33)
dangiuks, nekaitaliok miltelių, drabužiai atsiskalbs po kelių kartų.

jau viską supratau drinks_cheers.gif Išsisaugojau ir šią informaciją prie visos kitos jau turimos apie šiuos miltelius 4u.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 06 25, 16:26)
ei ei ei

ok ok biggrin.gif
tik jau daug kartų buvom priėję išvados, kad kiekviena atrandam sau priimtiniausią skalbimo būdą ir priemonių naudojimą 4u.gif
Atsakyti
Ar kas geriat Nutrilite Nr.1? Ar jaučiat poveikį? Ar čia aš tiesiog įtikėjus, kad man veikia? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 06 26, 12:28)
Ar kas geriat Nutrilite Nr.1? Ar jaučiat poveikį? Ar čia aš tiesiog įtikėjus, kad man veikia?  doh.gif

Aš tai tik alkoholio poveikį iškart išgėręs jaučiu smile.gif
Ir išvis kas per Nr.1 ?
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 06 26, 13:00)
Aš tai tik alkoholio poveikį iškart išgėręs jaučiu smile.gif
Ir išvis kas per Nr.1 ?

smile.gif tai Nutrilite produktas, "energijos dozė" viename buteliuke. Sudėtis: B grupės vitaminai, kofeinas ir L-karnitinas. Išgeri ir po 15 minučių sumažina stresinę būseną ir miego norėjimą smile.gif Kai kavos mano skrandis netoleruoja, tai man išsigelbėjimas šis dalykas. Įdomu kaip kitiem veikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 26 birželio 2009 - 12:12
QUOTE(Delusion @ 2009 06 26, 12:28)
Ar kas geriat Nutrilite Nr.1? Ar jaučiat poveikį? Ar čia aš tiesiog įtikėjus, kad man veikia?  doh.gif

As geriu ir man labai patinka. Efektyvu, kai reikia daug dirbti...ir energijos daugiau ir miego nesinori thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(donatele @ 2009 06 26, 14:24)
As geriu ir man labai patinka. Efektyvu, kai reikia daug dirbti...ir energijos daugiau ir miego nesinori thumbup.gif

Man folis neordė, kad reikia, tai aš ir negėriau šito. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 06 26, 14:26)

Tai kad per Folį niekas jo netestuoja. Ten tstuoja vitaminus. Juk nei postrim batonelių ar Strive gėrimo gi irgi ne smile.gif
Atsakyti
O kas geriausia tinka vyno ir bjauriu akvareliniu dazu isemimui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrelija @ 2009 06 26, 15:48)
O kas geriausia tinka vyno ir bjauriu akvareliniu dazu isemimui? smile.gif

Sveika,

ant kokio paviršiaus tos dėmės?
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 06 26, 14:26)

na tikrai Folio tyrimas testuoja ir parenka tik kokius vitaminus gerti.
Atsakyti
Ant rubu (dickis su akvarele isitepe marga maike ir raudona bliuzona. Tai visos spalvos isiplauna , tik melyna ne blink.gif o as su raudonu vynu apsilaisciau sviesius britzus) . Patepiau demes su Loc,paskui skalbiau su amway universaliais milteliais ir balikliu 40 laipsniu temperaturoje -bet neatsiskalbe......
Atsakyti