Įkraunama...
Įkraunama...

Amway

QUOTE(Audrelija @ 2009 06 26, 16:04)
Ant rubu (dickis su akvarele isitepe marga maike ir raudona bliuzona. Tai visos spalvos isiplauna , tik melyna ne blink.gif  o as su raudonu vynu apsilaisciau sviesius britzus) . Patepiau demes su Loc,paskui skalbiau su amway universaliais milteliais ir balikliu 40 laipsniu temperaturoje -bet neatsiskalbe......

kaip suprantu, dėmės jau nešviežios? Aš bandyčiau baliklį ištirpinus karštam vandeny tiesiai pilti ant dėmės, palaikyti ir patrinti. Procedūrą jei reiktų pakartočiau.
Atsakyti
QUOTE(Audrelija @ 2009 06 26, 16:04)
Ant rubu (dickis su akvarele isitepe marga maike ir raudona bliuzona. Tai visos spalvos isiplauna , tik melyna ne blink.gif  o as su raudonu vynu apsilaisciau sviesius britzus) . Patepiau demes su Loc,paskui skalbiau su amway universaliais milteliais ir balikliu 40 laipsniu temperaturoje -bet neatsiskalbe......

Kartoju: LOC tik riebalinėm dėmėm, viskam kitam: PRe-wash arba baliklis. Kaip ir sakė Babyze, ištirpini baliklį karštam vandenį ir pamerki vyno dėmę arba su balikliu ištirpintu skalbi prie 40 C, nes baliklis veikia tik aukštoj temperatūroj, todėl pirma reik tirpinti ir dėti į būgną.

Man jaučiu reikės AMWAY "cheminę" valyklą atidaryt Kaune lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 26 birželio 2009 - 22:45
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Skaitau ir galvoju, kad žmonės ne visi apie naujoves informuojami ir pamatę pavadinimą NUTRILITE iš karto galvoja - vitaminai... Nutrilite Nr1 nėra vitaminas kaip ir Strive gėrimas ar Positrime ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 06 29, 12:51)
Skaitau ir galvoju, kad žmonės ne visi apie naujoves informuojami ir pamatę pavadinimą NUTRILITE iš karto galvoja - vitaminai... Nutrilite Nr1 nėra vitaminas kaip ir Strive gėrimas ar Positrime  ax.gif

nėra, todėl pažadu tą klaidą ištaisyti pioneer.gif
Atsakyti
neseniai buvau siu priemoniu pristatyme, labai sudomino... nusipirkau universalu loca kuriuo labai dziaugiuosi smile.gif super norejau paklausti gal kas pirkot krema nuo celiulito, girdejau kad labai geras ir moterys kurios isigijo labai dziaugiasi.busiu dekinga uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sannndra @ 2009 06 29, 18:47)
neseniai buvau siu priemoniu pristatyme, labai sudomino...  nusipirkau universalu loca kuriuo labai dziaugiuosi smile.gif  super norejau paklausti gal kas pirkot krema nuo celiulito, girdejau kad labai geras ir moterys kurios isigijo labai dziaugiasi.busiu dekinga uz atsakyma smile.gif

As seniau naudojau Biotherm, dabar keli menesiai naudoju artistry.Pastarasis daug geriau isigeria i oda, ir nelimpa prie kuno, plius dar kaina thumbup.gif .
Atsakyti
o kokia jo kaina jei ne paslaptis?
Atsakyti
šiandien išbandžiau Tri-zyme smile.gif esu labai patenkinta thumbup.gif
dabar galvoju, jog reiktų įsigyti ir miltelius, bet niekaip neapsisprendžiu kuriuos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dika: 30 birželio 2009 - 19:25
QUOTE(dika @ 2009 06 30, 20:25)
šiandien išbandžiau Tri-zyme  smile.gif  esu labai patenkinta  thumbup.gif
dabar galvoju, jog reiktų įsigyti ir miltelius, bet niekaip neapsisprendžiu kuriuos  g.gif

O kaip tu tuos Tri-zyme isbandei be skalbimo milteliu? g.gif Beje, as naudoju skysta skalbikli, esu juo labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linabalt: 30 birželio 2009 - 19:36
QUOTE(linabalt @ 2009 06 30, 20:35)
O kaip tu tuos Tri-zyme isbandei be skalbimo milteliu? g.gif Beje, as naudoju skysta skalbikli, esu juo labai patenkinta thumbup.gif

aš mirkiau rūbelius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 06 30, 20:35)

Tri-zyme veikia ir be miltelių. Aš kartais tik pamirkau tri-zyme, perskalauju vandeniu ir milteliais neskalbiu. Rezultatais nenuvylė nė karto mirksiukas.gif
Atsakyti