Įkraunama...
Įkraunama...

Amway

QUOTE(Delusion @ 2009 06 06, 13:49)
Tinka visur. Ypač gerai, kai būna pridūmintos patalpos, papurški ir nebėr dūmų. Rūkimui negaliu taikyt, gi dabar patalpose nerūko smile.gif Aš purškiu visur, kur man reikia gaivaus kvapo wink.gif
questa, kaip skalbti sekėsi?

na dar bandineju visaip ,bet pakolkas esu patenkinta biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(questa @ 2009 06 07, 19:39)
na dar bandineju visaip ,bet pakolkas esu patenkinta  biggrin.gif

O aš pirmą kart susidūriau, kai žmogus pagrąžino vaikiškus miltelius. Tvirtino, kad neišsiskalauja g.gif

mamytė28, Amway kosmetika įeina į geriausių pasaulyje ketvertuką, todėl verta savo kainos. Be to ji koncentruota, tepama ant drėgno veido ir pan. todėl jos kaip koncentruotos reikia labai nedidelių kiekių, ir užtenka ilgam. Mes organizuojam vakarėlius, kur galima pabandyti, pasitepti, pauostyti, pačiupinėti. Speciliu aparatu tiriama oda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 07 birželio 2009 - 19:21
super kai gali pabandyti, nors per viena vakara sunku gal issirinkti, vistiek veliau atsirenki benaunodam ilgesni laika
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2009 06 07, 16:55)
Sveiki.
Noriu paklausti,ar yra kokie vitaminai iš Amway cholesteroliui mažinti ir kokia būtų kaina?
Ačiū 4u.gif

Peržvelgiau turimą literatūrą, bet konkretaus sakinio neradau. Pakalbėsiu rytoj su medike ir paklausiu ką iš šių vitaminų ji rekomenduotų šiam atvejui.
Atsakyti
Sveiki.
Noriu paklausti,ar yra kokie vitaminai iš Amway cholesteroliui mažinti ir kokia būtų kaina?
Ačiū 4u.gif

Sveika,

siūlau pasidaryti Folio tyrimą. Tada tiksliai žinosit, kokių vitaminų reikia. Čia patariami vitaminai gali Jums tiedsiog visiškai netikti.

Jei domina Folio tyrimas Kaune, rašykite į a.ž. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.
Ačiū 4u.gif

tikrai, tik Folio tyrimas taisyklingai parinks kokius gerti vitaminus.
Atsakyti
QUOTE(vaidile @ 2009 06 08, 17:37)
tikrai, tik Folio tyrimas taisyklingai  parinks kokius  gerti  vitaminus.

ne tik folio, yra ir kitų tyrimų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2009 06 08, 17:45)
ne tik folio, yra ir kitų tyrimų cool.gif

na taip, yra, bet dauguma folistų dabar dirba su amway vitaminais
Atsakyti
Ačiū Jums labai už suteiktą info wub.gif
Atsakyti
Sveiki,
Pranešu kad kad dar kartelį pasitvirtino kad Amway kilimų ir gobelenų šampūnas tinka puikiai Kiorby valymo įrangai.
Ir keliu kitą klausimą. Pas seserį Panevėžyje labai prastas vanduo, dušo kabinos dugne nuolat atsiranda pilka dėmė ties vandens nutekėjimo anga. kaip ją šalinti?
Atsakyti
QUOTE(SandruksB @ 2009 06 09, 11:12)
Sveiki,
Pas seserį Panevėžyje labai prastas vanduo, dušo kabinos dugne nuolat atsiranda pilka dėmė ties vandens nutekėjimo anga. kaip ją šalinti?

Sveika,

su WC Pursue pabandykit.
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2009 06 09, 11:24)
Sveika,

su WC Pursue pabandykit.

Ir palaikykit mažiausiai 30 minučių wink.gif
Atsakyti