Įkraunama...
Įkraunama...

Amway

QUOTE(Lince J @ 2009 06 09, 15:58)
uzpyliau ant demiu to baliklio palaikiau ir imeciau skalbti ir taip daraiu kelis kartus galvojau kad atsiskalbs,bet deje  schmoll.gif mano draugei taip patalyne tokiom gelsvom demem nuejo spejam kad nuo to baliklio taup galejo buti, nes nebuvo tikrai daugiau nuo ko  g.gif

Lince J aš čia dėl kvapo. O dėl spalvų nežinau kodėl nutiko. Gal negalima balinti ant kelnių tokio ženklo nėra?
Kažkur buvau radus, kad skalbiniai gali pageltonuot, jei padaugini skalbimo miltelių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 09 birželio 2009 - 15:04
QUOTE(Delusion @ 2009 06 09, 16:02)
Lince J aš čia dėl kvapo. O dėl spalvų nežinau kodėl nutiko. Gal negalima balinti ant kelnių tokio ženklo nėra?
Kažkur buvau radus, kad skalbiniai gali pageltonuot, jei padaugini skalbimo miltelių  g.gif

kvapo tai nera arba bent as nejauciu schmoll.gif biggrin.gif bandysiu i ACE kisti paskutine viltis arba bus geriau arba sakes visai bus g.gif jei jau nepadeda Amway priemones doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince J: 09 birželio 2009 - 15:35
tai va butent ir sakau kad daugiau nieko nedejau vien tik su tais milteliais skalbiua ir buvo specifinis kvapas , ir esu pirkus dzinsus mergaitei is vienos moters kuri taip pat naudoja amway ir jie man labai smirdejo, tai atskalbiau po 4kartu su bonux milteliais, tai susismasciau ar nebus man taip kad visi skalbiniai smirdes, o as aisku busiu pripratus prie to kvapo ir nejausiu, na ziuresiu kaip bus sekanti kart kai skalbsiu su minkstikliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2009 06 08, 19:15)
Ačiū Jums labai už suteiktą info wub.gif

Cholesterolį mažina Omega3 ir Česnakas. Kiekis nustatomas Folio tyrimo metu.
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2009 06 09, 18:28)
tai va butent ir sakau kad daugiau nieko nedejau vien tik su tais milteliais skalbiua ir buvo specifinis kvapas , ir esu pirkus dzinsus mergaitei is vienos moters kuri taip pat naudoja amway ir jie man labai smirdejo, tai atskalbiau po 4kartu su bonux milteliais, tai susismasciau ar nebus man taip kad visi skalbiniai smirdes, o as aisku busiu pripratus prie to kvapo ir nejausiu, na ziuresiu kaip bus sekanti kart kai skalbsiu su minkstikliu  bigsmile.gif

Negąsdinkit manęs blink.gif Aš dar tik laukiu užsakytų miltelių, bet jeigu jie smirdi ir dar jeigu dėmes ant mėgstamų rūbų palieka, tai ojojoi, nenoriu aš jų blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
bet va jau isdziuvo tai nera jokio kvapo, tik ant slapiu jautesi ir tai tik ant vienos partijos i kuria dejau biski daugiau milteliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 06 10, 11:36)
Negąsdinkit manęs blink.gif  Aš dar tik laukiu užsakytų miltelių, bet jeigu jie smirdi ir dar jeigu dėmes ant mėgstamų rūbų palieka, tai ojojoi, nenoriu aš jų blink.gif  blink.gif  blink.gif

skalbimo milteliai tikrai neturi kvapo, o tuo labiau nesmirdi. O su balikliu reika žiūrėti kaip audiniai žymimi, juk ne visus audinius galima naudoti su balikliu.

Atsakyti
na turbut ikyresiu su savo klausimais blush2.gif
o minkstikli pilat pasibaigus programai ir paleidziat dar praskalauti?
pagal naudojimo instrukcija tai taip suprantu g.gif
Naudojimas: 10 ml priemonės įpilti skalaujant paskutinį kartą skalbimo mašina ar rankomis. Vengti purkšti tiesiai ant skalbinių. Saugoti nuo šalčio.
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2009 06 10, 13:28)
na turbut ikyresiu su savo klausimais  blush2.gif
o minkstikli pilat pasibaigus programai ir paleidziat dar praskalauti?
pagal naudojimo instrukcija tai taip suprantu  g.gif
Naudojimas: 10 ml priemonės įpilti skalaujant paskutinį kartą skalbimo mašina ar rankomis. Vengti purkšti tiesiai ant skalbinių. Saugoti nuo šalčio.

Klauskite klauskite ir nepavarkite klausinėti, juk mes tam ir esame, kad atsakinėtume lotuliukas.gif Aš rimtai.
Pilam įprastai, kaip ir įprastus į stalčiuką prieš visą skalbimą, o mašina pasiima pagal programą. Dar tą mažiuką kiekį stalčiuke praskiedžiam vandeniu, kad mašina "suprastų", kad ten yra "daikto", kurį reikia panaudot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2009 06 10, 12:17)
bet va jau isdziuvo tai nera jokio kvapo, tik ant slapiu jautesi ir tai tik ant vienos partijos i kuria dejau biski daugiau milteliu  biggrin.gif

Oi, vargeli, kai turėsiu, tai reikės iš pradžių vien "nurašytus" rūbus skalbti, kol išsiaiškinsiu ko kiek reikia lotuliukas.gif

QUOTE(Delusion @ 2009 06 10, 13:05)
skalbimo milteliai tikrai neturi kvapo, o tuo labiau nesmirdi. O su balikliu reika žiūrėti kaip audiniai žymimi, juk ne visus audinius galima naudoti su balikliu.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Delusion @ 2009 06 10, 13:36)
Klauskite klauskite ir nepavarkite klausinėti, juk mes tam ir esame, kad atsakinėtume  lotuliukas.gif Aš rimtai.
Pilam įprastai, kaip ir įprastus  į stalčiuką prieš visą skalbimą, o mašina pasiima pagal programą. Dar tą mažiuką kiekį stalčiuke praskiedžiam vandeniu, kad mašina "suprastų", kad ten yra "daikto", kurį reikia panaudot  lotuliukas.gif

Aha, kuo daugiau klausimų-atsakymų prisiskaitau, tuo man pačiai mažiau klausimų iškyla biggrin.gif Ir turimą informaciją pasitikrinu biggrin.gif

O dėl minkštiklio, tai anoje temoje berods kažkuri mamytė minėjo, jog būtent pasibaigus skalbimo programai įpila minkštiklio ir tuomet vėl pajungia skalavimą, būtent taip, kaip ir rašė questa blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaites pagelbekit ax.gif
nutariau panaudot pries metus pirkta gobeleno valikli blush2.gif ale neatsiminiau instrukcijos ir niekur neradau
zodziu praskiedziau 1:1, bet jis toks skystas, istryniau sofute ir kas toliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistute @ 2009 06 10, 13:59)
mergaites pagelbekit  ax.gif
nutariau panaudot pries metus pirkta gobeleno valikli  blush2.gif  ale neatsiminiau instrukcijos ir niekur neradau
zodziu praskiedziau 1:1, bet jis toks skystas, istryniau sofute ir kas toliau  blush2.gif

Naudojimas: Skieskite santykiu 1:10 su vandeniu. Prieš valydami visą daiktą, įsitikinkite nematomoje vietoje ar neblunka spalvos. Valykite tik putomis. Putas ant paviršiaus užtepkite sukdami ratais, laipsniškai. Galite valyti kilimus ir gobeleną su kempine arba šepečiu, Įpylę tirpalą į dozatorių jį suplakite, kad susidarytų putos. Putos išdžiūsta po 6 vai., palikdamos dulkes, lengvai išsiurbiamas dulkių siurbliu. Išvalytas, išdžiūvusias vietas išsiurbkite.
Šampūnas yra specializuota valymo priemonė, tinkama valyti daugumai audinių iš natūralių ir sintetinių pluoštų. Šampūnas tinka ne tik namuose, bet ir automobilio apmušalams valyti.
Atsakyti