Įkraunama...
Įkraunama...

Amway

QUOTE(Jeta @ 2009 06 07, 11:04)
kokie atsiliepimai apie kūdykių rūbeliams skirtus miltelius? Nealergizuoja kūdykio odelės? Ar galima juos naudoti nuo pat gimimo skirtiems rūbeliams skalbti?

AS ESU LABAI PATENKINTA SIAIS MILTELIAIS ,SKALBIU KUDIKIUI RUBELIUS NUO GIMIMO IR LOC 1p, ilasinu,tai minksti ir demiu jokiu nera, PATI SIA PRODUKCIJA UZSISAKAU, ESU JA PATENKINTA BE GALO..... 4u.gif as is Siauliu ,jei ka domintu kreipkites i AZ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(siuzi... @ 2009 06 09, 11:42)
AS ESU LABAI PATENKINTA SIAIS MILTELIAIS ,SKALBIU KUDIKIUI RUBELIUS NUO GIMIMO  IR LOC 1p, ilasinu,tai minksti ir demiu jokiu nera, PATI SIA PRODUKCIJA UZSISAKAU, ESU JA PATENKINTA BE GALO..... 4u.gif as is Siauliu ,jei ka domintu kreipkites i AZ ax.gif

na su LOC visigi pasitaiko žmonių alergiškų kokoso palmių aliejui. Aš per savo praktiką sutikau žmogų, kuri dėja beria nuo LOC g.gif
Atsakyti
1p. tai tas vienas kauselis kur buna universaliuose milteliuose? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2009 06 09, 13:12)

ne 1p. tai ji turėjo omeny 1 paspaudimą LOC, man atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2009 06 09, 13:12)

1p. - tai vienas pompos paspaudimas, cia ta pompa, kur Loco butelyje buna smile.gif
Atsakyti
dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Jeskau,kas uzsiima sia produkcija Klaipedoje,prasau i AZ. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kornellita @ 2009 06 09, 13:47)
Jeskau,kas uzsiima sia produkcija Klaipedoje,prasau i AZ. 4u.gif

parašiau.
Atsakyti
Nu pasiutau siandien po skalbimo savo mylimu bridziuku nerealiai doh.gif doh.gif mad.gif mad.gif buvo ant ju demele as idejau juos skalbti su baltais skalbiniais ant ju uzpyliau demiu baliklio, issitraukiau po skalbimo 10 kartu murzinesnius nuejo visi geltonai rudais plemais ir skalbiau dar kelis kartus ir niekas nepadeda schmoll.gif gal zinot kkaip galiu jas issiumti?Naudojau tik Amway miltelius kad nieko blogo apie mane nepagalvotumete lotuliukas.gif
Atsakyti
gal Menulio faze netinkama, as ir sugadinau vaiko bodziuka paty mylimiausia, bet zinau ka blogai padariau biggrin.gif

ir dar turiu klausimeli, kai isskalbiau vien tik milteliais be jokio LOC ir be baliklio ir minkstiklio, man skalbiniai turejo toki kvapa schmoll.gif ,kuris mano vyrui iskart nepatiko ,bet pagalvojau gal del to kad tik su vien milteliais skalbiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2009 06 09, 15:13)
gal Menulio faze netinkama, as ir sugadinau vaiko bodziuka paty mylimiausia, bet zinau ka blogai padariau  biggrin.gif

ir dar turiu klausimeli, kai isskalbiau vien tik milteliais be jokio LOC ir be baliklio ir minkstiklio, man skalbiniai turejo toki kvapa  schmoll.gif  ,kuris mano vyrui iskart nepatiko ,bet pagalvojau gal del to kad tik su vien milteliais skalbiau  g.gif

jei prieš tai kuo nors valei, ar purškei kokiu Pre-wash (ypač po šito) tai būna specifinis kvapas išskalbus, nes patys milteliai neturi jokio kvapo.
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 06 09, 15:51)
jei prieš tai kuo nors valei, ar purškei kokiu Pre-wash (ypač po šito) tai būna specifinis kvapas išskalbus, nes patys milteliai neturi jokio kvapo.

uzpyliau ant demiu to baliklio palaikiau ir imeciau skalbti ir taip daraiu kelis kartus galvojau kad atsiskalbs,bet deje schmoll.gif mano draugei taip patalyne tokiom gelsvom demem nuejo spejam kad nuo to baliklio taup galejo buti, nes nebuvo tikrai daugiau nuo ko g.gif
Atsakyti