Įkraunama...
Įkraunama...

Amway

QUOTE(dabej @ 2009 06 12, 00:10)
ne nepilu... o butina? kazkaip galvoju, kad jei milteliai geri, tai ir be baliklio isplaus demes, juk tie baby milteliai ir be baliklio man demes isplove, o premium - ne.
i stalciuka, ne i bugna  blush2.gif

1. Milteliai veikia aukštoje temperatūroje. Todėl bačkutėje juos ištirpini aukštoje temperatūroj daugiau nei 40 C ir dedi į būgną skalbti jau prie kokios reikia, kad ir žemesnėj nei 40 C.
2. Milteliai sunkesni ir kiekis mažas, todėl ne visos skalbimo mašinos pasiima visą reikiamą kiekį iš stalčiaus.

Pasiimk bačkutę ir pabandyk kaip parašiau, gal pasieksi kur kas geresnį rezultatą wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 12 birželio 2009 - 08:21
QUOTE(Delusion @ 2009 06 12, 09:21)
1. Milteliai veikia aukštoje temperatūroje. Todėl bačkutėje juos ištirpini aukštoje temperatūroj daugiau nei 40 C ir dedi į būgną skalbti jau prie kokios reikia, kad ir žemesnėj nei 40 C.
2. Milteliai sunkesni ir kiekis mažas, todėl ne visos skalbimo mašinos pasiima visą reikiamą kiekį iš stalčiaus.

Pasiimk bačkutę ir pabandyk kaip parašiau, gal pasieksi kur kas geresnį rezultatą wink.gif

Man tai biski nesamone tirpint, o po to det i bugna ir t.t. Na, as skalbiu ne su premium, o su colour, dedu i stalciuka, dar sauksteli baliklio imetu, 2p.p. LOC ir viskas puikiai issiskalbia, bet kaip jau minejau, as neturiu vaiku, kurie siaubingai issiterliotu. Bet jei paciai pasitaiko riebesne deme, tai pries tai ja nebent su skystu skalbikliu apdoroju ar tuo purskikliu ir dar nepasitaike, kad kas nors neissiskalbtu g.gif
Atsakyti
o kas ta backute ir kur tokia gauti? g.gif
beje, aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
kitaip vadinamas dozatoriumi, isigyti galima pas konsultantes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2009 06 13, 00:27)
kitaip vadinamas dozatoriumi, isigyti galima pas konsultantes wink.gif

niu čia šauniai questa viską paaiškino drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
eikit miegot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2009 06 13, 00:41)
eikit miegot  biggrin.gif

tai kad čia tik aš viena ir mano pablūdęs sūnus su MB biggrin.gif Niu ir visi domimės Amway biggrin.gif Nėra kada miegoti biggrin.gif
Atsakyti
gerai kad pas mane visi miega, cia tik as tokia blink.gif megaujuosi ramuma lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba, man reiketu sukalbamos Kaunietes konsultantes 4u.gif jei is silainiu ar aplink tai butu super mirksiukas.gif lauksiu i AZ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 06 15, 09:23)
Laba, man reiketu sukalbamos Kaunietes konsultantes  4u.gif  jei is silainiu ar aplink tai butu super  mirksiukas.gif  lauksiu i AZ  biggrin.gif

parašiau jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 06 15, 09:23)
Laba, man reiketu sukalbamos Kaunietes konsultantes  4u.gif  jei is silainiu ar aplink tai butu super  mirksiukas.gif  lauksiu i AZ  biggrin.gif

Aš iš šilainių 4u.gif Parašiau až.
Atsakyti
didelis dekui bigsmile.gif jau radau 4u.gif
Atsakyti