Įkraunama...
Įkraunama...

Didelis kūno plaukuotumas

QUOTE(jolie23 @ 2009 07 12, 17:04)
Na, matyt nėra tavo plaukuotumas toks didelis, kad dar gali normaliai susitvarkyt.. Kiek besitvarkyčiau, vis tiek nieko gero, vašku nupešus pabūna gerai tik kokią savaitę (bet per tą savaitę oda atsigauna, nes mano labai dirgli oda, vaškas dirgina, bet skutimas dar labiau), tai realiai galėčiau pasirodyt tik vieną dvi dienas, o po to viskas vėl pradeda lįst.. O skųsti galiu tik kokį kartą per savaitę, nes sudirgsta žiauriai... Be to, nusiskutus man jau po kelių valandų jaučiasi ežiukas..  verysad.gif

zinok ir pas mane viskas pradeda lysti jau po dvieju dienu.. kartais toks nervas paima,kad baisu.. doh.gif o ir kojas depiliuoju kazkur karta i savaite,kai silti orai buna ir vaikstau su sortukais ar bridziukais.. taciau niekur nepabegsim nuo to,reikia gal siek tiek i viska ziureti optimistiskiau,nors labai sunku... verysad.gif bet kai parasei,kad vasku nupesus tau laiko apie savaite,tai mano manymu is bedos tikrai neblogai.. mirksiukas.gif bent tas guodzia,kad ne kas diena reikia vaskuot..
Atsakyti
QUOTE(simaska @ 2009 07 12, 17:36)
zinok ir pas mane viskas pradeda lysti jau po dvieju dienu.. kartais toks nervas paima,kad baisu..  doh.gif  o ir kojas depiliuoju kazkur karta i savaite,kai silti orai buna ir vaikstau su sortukais ar bridziukais.. taciau niekur nepabegsim nuo to,reikia gal siek tiek i viska ziureti optimistiskiau,nors labai sunku...  verysad.gif  bet kai parasei,kad vasku nupesus tau laiko apie savaite,tai mano manymu is bedos tikrai neblogai..  mirksiukas.gif  bent tas guodzia,kad ne kas diena reikia vaskuot..

Bet ir neguodžia, kad kas savaitę.. Kiekvieną savaitę neprivaškuosi, be to, odos tada visai neturėčiau, gyva mėsa vaikščiočiau..
Ir vieną kartą tau per savaitę nusiskutus ar nusipešus želmeniją užtenka, kad galėtum vaikščioti šortukais?.. Išduok tada, kokias priemones naudoji... ax.gif Atleisk, gal tu ir tikrai turi problemų su plaukuotumu, bet čia kalbama apie hirsutizmą... Tikrai atsiprašau, jei ir tavo problema didelė, bet man čia labiau panašu į vieną mano draugę, kuri nuolatos kartojo, kad ir ji turi labai didelių problemų su plaukuotumu, bet niekaip nesuprato, kodėl man tai tokia didelė problema (ji man irg patarinėjo daugiau prisižiūrėt), kol neiškentusi jai pasirodžiau... Nebesakė nieko, tik trumpai tarstelėjo, kad mano vietoj ji išvis su čadra vaikščiotų...
Čia panašiai, kai kokia panelytė skundžiasi, kad jai reikia numest kokį puskilogramį ir lygina savo problemą su tos, kuriai nereikalingų kg gerokai virš 20...
Tikrai iš anksto atsiprašau, jei tu ne iš tokių.. Tiesiog kalbu apie sergančias moteris, kurioms plaukuotumas jau tokia problema, kurios taip lengvai nepaslėpsi, ir kuri reikalauja daug daugiau nei tik šiek tiek daugiau prisižiūrėjimo...
Atsakyti
QUOTE(simaska @ 2009 07 12, 16:21)
as taip pat turiu plaukuotuma.. na jis nera toks labai labai didziulis,bet tikrai didesnis nei pas kitas mano drauges,kuriu plaukuciai ploni ir svarbiausia,kad lb reti..  unsure.gif  smile.gif  na bet vis stengiuosi savo problema tvarkyti tai su epiliatoriumi,tai su skustuku.. taciau trumpus sortukus nesioju..  4u.gif  jeigu galima noriu paklausti,tai kodel tu mergyt negali ju nesioti,juk taipogi susitvarkai..  mirksiukas.gif  ar tau cia jau kaip kompleksas?

tiesiog kai tuos plaukelius pasalina lieka visokie paberimai arba kitokie pozymiai, kurie rodo, kad toje vietoje yra salinti plaukeliai. Tai del tos priezasties vistiek negaliu deveti nei normalaus maudymuko, nei sortuku.
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 07 12, 22:52)
Bet ir neguodžia, kad kas savaitę.. Kiekvieną savaitę neprivaškuosi, be to, odos tada visai neturėčiau, gyva mėsa vaikščiočiau..
Ir vieną kartą tau per savaitę nusiskutus ar nusipešus želmeniją užtenka, kad galėtum vaikščioti šortukais?.. Išduok tada, kokias priemones naudoji...  ax.gif  Atleisk, gal tu ir tikrai turi problemų su plaukuotumu, bet čia kalbama apie hirsutizmą... Tikrai atsiprašau, jei ir tavo problema didelė, bet man čia labiau panašu į vieną mano draugę, kuri nuolatos kartojo, kad ir ji turi labai didelių problemų su plaukuotumu, bet niekaip nesuprato, kodėl man tai tokia didelė problema (ji man irg patarinėjo daugiau prisižiūrėt), kol neiškentusi jai pasirodžiau... Nebesakė nieko, tik trumpai tarstelėjo, kad mano vietoj ji išvis su čadra vaikščiotų...
Čia panašiai, kai kokia panelytė skundžiasi, kad jai reikia numest kokį puskilogramį ir lygina savo problemą su tos, kuriai nereikalingų kg gerokai virš 20...
Tikrai iš anksto atsiprašau, jei tu ne iš tokių.. Tiesiog kalbu apie sergančias moteris, kurioms plaukuotumas jau tokia problema, kurios taip lengvai nepaslėpsi, ir kuri reikalauja daug daugiau nei tik šiek tiek daugiau prisižiūrėjimo...

na is sitos tavo zinutes sprendziu,kad mano plaukuotumas tikrai mazesnis.. neatsiprasinek,istikruju turbut neisivaizduoju tos labai dideles "zelmenijos",bet suprantu puikiai ka reiskia plaukai,nes galiu pasakyti,kad jie yra ant viso kuno.. pvz vasara maudymosi kostiumeliui reikia net pilva paskusti,nes nera plika ax.gif rankas taip pat skutu, o apie kojas nera nei kalbos-cia butinybe.. smile.gif na bet visa savaite su sortukais neisvaikstau,reikia pasvarinti kai kurias vietas.. 4u.gif sioj vietoj as tikrai ne is tu,kurios meta puskilogrami.. victory.gif notworthy.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(smile4theworld @ 2009 07 12, 23:29)
tiesiog kai tuos plaukelius pasalina lieka visokie paberimai arba kitokie pozymiai, kurie rodo, kad toje vietoje yra salinti plaukeliai. Tai del tos priezasties vistiek negaliu deveti nei normalaus maudymuko, nei sortuku.

patikek mieloji,pas mane irgi neidealu,kai nuskutu ar nudepiliuoju.. verysad.gif tai spuogelis,tai iauges plaukelis,o ypac bikini zonoje.. doh.gif jau reikes kazka rimciau daryti,nes maudymuko ir as nelabai deciausi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simaska: 13 liepos 2009 - 13:50
sveikos 4u.gif na ka prisijungiu ir as prie jusu (jei nesupyksit pasakysiu bezdzionyciu blush2.gif ) as save taip vadinu del plaukuoto kuno lotuliukas.gif vargstu nuo bikini iki kulnu,apie rankas nekalbu,nes i jas nekreipiu demesio,o va kojos tai visos apaugusios juodias plaukeliais.depiliacija isbandziau visokia,nuo skutimosi iki epiliatoriaus.ne viena man netinka,nuo visu beria,ypac nuo skutimo,o tarkim kremai tai ne nenukanda tu plauku verysad.gif zodziu esu is tu kuri depiliuoju epiliatorium ir laukiu mokslininku pagalbos lotuliukas.gif
neturiu kada daug skaitineti tai gal galit kuri parasyti,kaip depiliuoti cukrumi,kaip ten viska pasidaryti zodziu nuo a iki z 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 07 21, 22:42)
sveikos  4u.gif  na ka prisijungiu ir as prie jusu (jei nesupyksit  pasakysiu bezdzionyciu  blush2.gif  ) as save taip vadinu del plaukuoto kuno  lotuliukas.gif  vargstu nuo bikini iki kulnu,apie rankas nekalbu,nes i jas nekreipiu demesio,o va kojos tai visos apaugusios juodias plaukeliais.depiliacija isbandziau visokia,nuo skutimosi iki epiliatoriaus.ne viena man netinka,nuo visu beria,ypac nuo skutimo,o tarkim kremai tai ne nenukanda tu plauku  verysad.gif  zodziu esu is tu kuri depiliuoju epiliatorium ir laukiu mokslininku pagalbos  lotuliukas.gif 
neturiu kada daug skaitineti tai gal galit kuri parasyti,kaip depiliuoti cukrumi,kaip ten viska pasidaryti zodziu nuo a iki z  4u.gif

Aš pati nebandžiau, mano sesuo buvo salone, tai sakė, kad skirtumo realiai nėra... Tai ir patart nieko negaliu.
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 07 21, 23:52)
Aš pati nebandžiau, mano sesuo buvo salone, tai sakė, kad skirtumo realiai nėra... Tai ir patart nieko negaliu.

aiskuma,telieka isigyti gera epiliatoriu visoms kuno vietoms ir toliau gyventi biggrin.gif su epiliatoriumi rankose kas kelios dienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 07 22, 09:37)
aiskuma,telieka isigyti gera epiliatoriu visoms kuno vietoms ir toliau gyventi  biggrin.gif  su epiliatoriumi rankose kas kelios dienos biggrin.gif

Epiliatorius butu puiki iseitis, bet... Bet plaukeliai iaugineja, spuogeliai labai negreit praieina, o ir po epiliatoriaus oda buna ne pati graziausia. Mano kojos po epiliatoriaus kartais atrodo kaip po karo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 07 23, 19:30)
Epiliatorius butu puiki iseitis, bet... Bet plaukeliai iaugineja, spuogeliai labai negreit praieina, o ir po epiliatoriaus oda buna ne pati graziausia. Mano kojos po epiliatoriaus kartais atrodo kaip po karo  doh.gif

mano lygiai taip pat,bet praeina pora dienu ir nieko,tada pora dienikiu dziaugiuosi,o paskui vel viskas nuo pradziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 07 10, 23:13)
Su skydliauke viskas gerai, su lytiniais hormonais ne viskas puiku ( ir tikrai ne genetika, nes giminėj nėra nė vieno tokio plaukuoto, tėtis ir mama išvis labai mažai tų plaukų turi), BET: net ir specialiai plaukuotumui mažinti skirti KT negarantuoja, kad sumažės tų plaukų! Ginekologė ir perspėjo, kad gali nepadėti, tik pasiūlė, aš ir sutikau, bet norint nors kiek normaliau jaustis išbandai viską, ar ne? Iš jos praktikos sakė, kad KT sumažino plaukuotumą kelioms merginoms, bet tikrai ne visoms, kurios kreipėsi dėl šios problemos ir kurių padėtis dėl būtent lytinių hormonų, lemiančių plaukuotumą, ne visiškai gera. Kad KT sutvarko dar ne tokius sutrikimus, absoliutus mitas, nuo organizmo priklauso, mano sesei mėnesinės vis tiek skausmingos ir policistinių kiaušidžių vis tiek neaptvarkė, operuotis reikėjo.
KT "Femina 35", bet jokiu būdu nesiskirkit pati.. Abejojau, ar rašyt, bet tikiuosi, kad čia renkasi sąmoningos merginos..

O jei priežastys genetinės, tai tikrai nieko nepakeis, kad ir kaip bebūtų liūdna..  verysad.gif
Tai ką siūlai, vaikščiot kaip beždžionėm? Įdomu, kaip reaguotum gatvėje pamačius.. Mano viena pažįstama, pamačius, negalėjo susilaikyt nuo komentarų, nors tikrai nenorėjo manęs įskaudinti, tai įsivaizduoju, kokių komentarų gatvėje susilaukčiau..

Turiu omeny, kad hormoniniai preparatai panaikina laisvą vyrišką hormoną, o jei tai kokie kiti hormonai, kaip skydliaukė, tai visai skirtingi dalykai. Mėnesinės gali būti skausmingos nebūtinai dėl laisvo vyriško hormono. Kai yra padidėjęs plaukuotumas ne dėl genetikos, žmogus geria hormonus ir vyriški hormonai balansuojasi. Jie yra cheminiai, čia kaip matematika, kaip svarstyklės, čia nėra jokio klausimo, kad galėtų nepadėti. Jei nepadeda, vadinasi, kad arba žmogus negeria, nepakankamai geria, geria per silpnus hormonus, arba dėl kažkokių priežasčių geria kitokius, arba priežastys genetinės. Pacientei gydytoja niekada nepapasakos šitų smulkmenų. Dėl laisvo vyriško hormono būna dar ne tokių sutrikimų, kuriuos hormonai išgydo. Suprantat ką noriu pasakyt? Ne skydliaukė, ne kiti hormonai. Dar prisiminiau, kad tie lytiniai hormonai pasikeičia po gimdymo kai kam, taigi dar yra viena viltis.

Beje, čia tas klausimas, ar vaikščioti, kaip beždžionėm, buvo man skirtas? Man atrodo, savaime aišku, kad tokių pasiūlymų galit ir neklausyt.
Atsakyti
Aš irgi prisijunksiu prie plaukuotųjų būrio 4u.gif
Man plaukuotos kojos - ok, bikinio sritis - ok, rankos - ok, BET ką daryti, kai kas kelias dienas pešioju plaukus aplink spenelius (girdėjau, negalima, tačiau kitos išeities nėra, nes kitaip mano krūtys atrodytų lyg nelabai plaukuoto vyriškio doh.gif ), o vis dažniau išraunu kokį juodą plauką iš barzdos ar NOSIES (ne ne, ne iš šnervių, bet ant nosies galiuko pasirodo juodi plaukeliai!!! frusty.gif ).

Prieš porą metų buvau pas endokrinologą (tuo metu ne dėl plaukuotumo) - viskas buvo ok. Manau, jog problemos lytiniuose hormonuose - policistines kiaušides turiu. Geriu Duphaston, kuris, pasak, manęs nieko bendro su plaukuotumu neturi, tad nebežinau. Patarkis kokius tyrimus reikia pasidaryti, nes jau teko bergždžiai pavarstyti gydytojų duris, nepešus nieko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauriut_: 31 liepos 2009 - 12:52
Turiu tokią problemą, kuri galbūt ne visoms bus suprantama.
Turiu tamsius, storus ir sveikus plaukus, bet bėda tame, kad jų per daug ten, kur nereikia.Suprantu, kad visas kūnas turi būti padengtas plaukeliais, bet jų tamsumas ir tankumas mane labai erzina. blush2.gif Į rankas dėmesio nebekreipiu, jau seniai pripratau ir susitaikiau.Kojas depiliuoju, kartais skutu.Bet ką daryt su labai tamsiais ir per daug į akis krentančiais plaukais ant pilvo ir nugaros?Apie skutimą kalbos net nėra, baisu ir pagalvot, kaip vėliau atrodys. doh.gif Gal kas bandę ar bent girdėję apie kokius veiksmingus kremukus, kurie pašviesintų tuos "pašaliečius"?
Atsakyti