QUOTE(jolie23 @ 2009 07 12, 22:52)
Bet ir neguodžia, kad kas savaitę.. Kiekvieną savaitę neprivaškuosi, be to, odos tada visai neturėčiau, gyva mėsa vaikščiočiau..
Ir vieną kartą tau per savaitę nusiskutus ar nusipešus želmeniją užtenka, kad galėtum vaikščioti šortukais?.. Išduok tada, kokias priemones naudoji...

Atleisk, gal tu ir tikrai turi problemų su plaukuotumu, bet čia kalbama apie hirsutizmą... Tikrai atsiprašau, jei ir tavo problema didelė, bet man čia labiau panašu į vieną mano draugę, kuri nuolatos kartojo, kad ir ji turi labai didelių problemų su plaukuotumu, bet niekaip nesuprato, kodėl man tai tokia didelė problema (ji man irg patarinėjo daugiau prisižiūrėt), kol neiškentusi jai pasirodžiau... Nebesakė nieko, tik trumpai tarstelėjo, kad mano vietoj ji išvis su čadra vaikščiotų...
Čia panašiai, kai kokia panelytė skundžiasi, kad jai reikia numest kokį puskilogramį ir lygina savo problemą su tos, kuriai nereikalingų kg gerokai virš 20...
Tikrai iš anksto atsiprašau, jei tu ne iš tokių.. Tiesiog kalbu apie sergančias moteris, kurioms plaukuotumas jau tokia problema, kurios taip lengvai nepaslėpsi, ir kuri reikalauja daug daugiau nei tik šiek tiek daugiau prisižiūrėjimo...
na is sitos tavo zinutes sprendziu,kad mano plaukuotumas tikrai mazesnis.. neatsiprasinek,istikruju turbut neisivaizduoju tos labai dideles "zelmenijos",bet suprantu puikiai ka reiskia plaukai,nes galiu pasakyti,kad jie yra ant viso kuno.. pvz vasara maudymosi kostiumeliui reikia net pilva paskusti,nes nera plika

rankas taip pat skutu, o apie kojas nera nei kalbos-cia butinybe..

na bet visa savaite su sortukais neisvaikstau,reikia pasvarinti kai kurias vietas..

sioj vietoj as tikrai ne is tu,kurios meta puskilogrami..
Papildyta:
QUOTE(smile4theworld @ 2009 07 12, 23:29)
tiesiog kai tuos plaukelius pasalina lieka visokie paberimai arba kitokie pozymiai, kurie rodo, kad toje vietoje yra salinti plaukeliai. Tai del tos priezasties vistiek negaliu deveti nei normalaus maudymuko, nei sortuku.
patikek mieloji,pas mane irgi neidealu,kai nuskutu ar nudepiliuoju..

tai spuogelis,tai iauges plaukelis,o ypac bikini zonoje..

jau reikes kazka rimciau daryti,nes maudymuko ir as nelabai deciausi..