Įkraunama...
Įkraunama...

Didelis kūno plaukuotumas

QUOTE(iRisiuke @ 2009 10 26, 14:36)
na meskutes kaip tu sakei smile.gif  negi nieks nesviesina pvz ranku plaukuciu ?  4u.gif

Ką ten šviesinsi, vis tiek baisiai atrodys, dėl rankų nesuku galvos, dar ne tokia strateginė vieta, man daug svarbiau kojos, pažastys ir bikinis (kurio nei pabaigos, nei pradžios negaliu nustatyt..)
Atsakyti
QUOTE(iRisiuke @ 2009 10 26, 14:36)
na meskutes kaip tu sakei smile.gif  negi nieks nesviesina pvz ranku plaukuciu ?  4u.gif

Sviesinu usus. Tik neuzmetykit manes akmenim, toks budas tikrai nevisoms bus priimtinas - karta per menesi mama dazo plaukus Londa Color Platinum blond N19 dazais, na ir ka, as syki pirstu paemiau dazu likucius ir uztepiau ant veido pasiziuret, galvoju, jei ziauriai degins oda, tai nuplausiu iskart, o pasirodo nieko nedegina, nedirgina, isvis nieko nesijaucia thumbup.gif Palaikau 10 min ir nuplaunu. Nu pasaka, nes gal del to kad dazai isgrauze tuos plaukelius, man dabar isvis tik sviesus nematomi pukeliai liko. Bet syki per menesi vistiek isdygsta koks vienas kitas tamsesnis plaukas, todel kaskart kai mama dazosi, prasau, kad man indeli nuo dazu paliktu ax.gif Bet mamytes, cia MAN tinka, negaliu garantuoti, kad jums taip pat tiks, ne duok Dieve kad veido sau nesubjaurotumet, bet ant ranku manau pabandyt galima g.gif
Atsakyti
labai labai aciu 4u.gif
na as ne ant veido bandysiu, ant pilvo kur ta juostele yra, nes vis su pincetu israviu, bet pastebiu kad kuo toliau tuo dideja tas plotas. Begsiu dazu pirkt lotuliukas.gif aciuka da kart smile.gif
Atsakyti
Na o as irgi sviesinti nesviesinu, nes ilgokas plaukas, bijau kad nekaip ant veido atrodys. Arba su pincetu praeinu, arba zirklutem nutrumpinu.
Bandysiu skambint ginekologai ir pasiklausti kiek kainuos pasidaryti tyrimus. Nes dar grist i LT nezadu kokius metelius. Gal kazkokiu harmonu duos kur netirstina krauja, jai tokiu apskritai yra.
O kolkas zaidziu su elektrolize.Pilvas nejautrus, bet kai pradejo slauni prie bikini, tai blink.gif . Na zinoma naudojo didesne srove ir turi kelis prietaisus. tai su vienu labai skaudejo, o su kitu netaip. Dabar eisiu treciadieni. Paziuresiu kaip bus. Noreciau bent siek tiek apmazint sito dziaugsmo kol grisiu i LT. Nes kiek pastebejau, ner labai daug elektrolizes salonu gimtoj salelej. Nes apie lazeriuka skaiciau daug nuomoniu.
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 10 26, 15:17)
Ką ten šviesinsi, vis tiek baisiai atrodys, dėl rankų nesuku galvos, dar ne tokia strateginė vieta, man daug svarbiau kojos, pažastys ir bikinis (kurio nei pabaigos, nei pradžios negaliu nustatyt..)

pas mane lygiai tas pats su bikini.... verysad.gif kiekviena diena atsikeliu galvodama apie sia beda ir su ja uzmiegu... doh.gif kai prisimenu, tai pries pora meteliu vasara dar galejau maudymosi kostiumeli su sortukais devet, o dabar jau ir ta maunantis pries tai vistiek reikia depiliuotis, nes plaukeliai jau gerokai ant slaunu aplink bikibio sriti prasibrove.... verysad.gif dedu viltis i ateiti - jei kada turesiu siek tiek daugiau pinigeliu, tikrai bandysiu lazeri ar kazka panasaus. O kol kas tenka gyvent su sia beda.Bandysiu kalbet apie ja su ginekologe, kai eisiu,bet kontraceptikais tikrai nezadu gydytis, nes esu grieztai pries juos protest.gif
Atsakyti
QUOTE(iRisiuke @ 2009 10 26, 16:34)
labai labai aciu  4u.gif
na as ne ant veido bandysiu, ant pilvo kur ta juostele yra, nes vis su pincetu israviu, bet pastebiu kad kuo toliau tuo dideja tas plotas. Begsiu dazu pirkt  lotuliukas.gif  aciuka da kart  smile.gif

Baik tu, tikrai ner uz ka dar dekot, tu pabandyk pradzioj, nes kazin, gal tau tai visai netiks mirksiukas.gif

O as tai vis svajoju apie ta nauja namini lazeri, kur didesnius plotus apima g.gif Uzsirasiau sia savaite bandomai procedurai, sake kad reiks ateiti 2 kartus, tai varysiu si ir kita penktadieni. g.gif Ziuresiu, jei viskas bus tvarkoj, lauksiu kalediniu nuolaidu biggrin.gif
Atsakyti
P.S. Dar skaiciau, kad Droge buna kazkokiu specialiu balinanciu kremu, gal zinot kaip tiksliai vadinasi, kiek mzdg kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2009 10 27, 13:39)
pas mane lygiai tas pats su bikini....  verysad.gif kiekviena diena atsikeliu galvodama apie sia beda ir su ja uzmiegu...  doh.gif kai prisimenu, tai pries pora meteliu vasara dar galejau maudymosi kostiumeli su sortukais devet, o dabar jau ir ta maunantis pries tai vistiek reikia depiliuotis, nes plaukeliai jau gerokai ant slaunu aplink bikibio sriti prasibrove....  verysad.gif dedu viltis i ateiti - jei kada turesiu siek tiek daugiau pinigeliu, tikrai bandysiu lazeri ar kazka panasaus. O kol kas tenka gyvent su sia beda.Bandysiu kalbet apie ja su ginekologe, kai eisiu,bet kontraceptikais tikrai nezadu gydytis, nes esu grieztai pries juos  protest.gif

as su tokia problema ejau pas savo ginekologe... israse man tokiu kontraceptiniu smile.gif tipo mazinanaciu plaukuotuma.. ir ka galiu pasakyti, jau 3 men jas geriu, plaukuotumo sumazejimo tikrai nejauciu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 10 29, 11:59)
as su tokia problema ejau pas savo ginekologe... israse man tokiu kontraceptiniu  smile.gif  tipo mazinanaciu plaukuotuma.. ir ka galiu pasakyti, jau 3 men jas geriu, plaukuotumo sumazejimo tikrai nejauciu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Man nuo kontraceptiniu tikrai apmazejo plauku, vartojau Femina35, apmazejo jau iskart po pirmo menesio. Bet padejo tik tam laikui, kol jas vartojau, kai nustojau vartot viskas atgal sugrizo verysad.gif
Atsakyti
as irgi baisiai plaukuota, kaip meska blush2.gif doh.gif
gal pliusas vienintelis tas kad jie visi labai sviesus, tai ne taip matosi, bet gaurai tai bilekoki..
daugybe metu vasku depiliavau bet jau nebegaliu, nes taip ziauriai iaugineja plaukiukai, nieks nepadeda, isbandziau absoliuciai viska..
tai dermatologe patare skusti, nes kojos jau randuotos..
tai dabar isvis. kaip kokia bezdzionka.
liudna man.
liudniausia kad lazeris neima sviesiu plauku... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2009 10 29, 12:43)
Man nuo kontraceptiniu tikrai apmazejo plauku, vartojau Femina35, apmazejo jau iskart po pirmo menesio. Bet padejo tik tam laikui, kol jas vartojau, kai nustojau vartot viskas atgal sugrizo  verysad.gif

Aš irgi jas gėriau, bet man rezultatas tik po pusantrų metų kažkur pasijautė, bet jau toks nežymus, kad tikrai neverta nuodytis..

QUOTE(Bluebell @ 2009 10 30, 23:44)
as irgi baisiai plaukuota, kaip meska  blush2.gif  doh.gif
gal pliusas vienintelis tas kad jie visi labai sviesus, tai ne taip matosi, bet gaurai tai bilekoki..
daugybe metu vasku depiliavau bet jau nebegaliu, nes taip ziauriai iaugineja plaukiukai, nieks nepadeda, isbandziau absoliuciai viska..
tai dermatologe patare skusti, nes kojos jau randuotos..
tai dabar isvis. kaip kokia bezdzionka.
liudna man.
liudniausia kad lazeris neima sviesiu plauku... verysad.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

O koks skirtumas, kad mano tie plaukai tamsūs, vis tiek tiek pinigų neturiu, kad išnaikinčiau..
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2009 10 29, 11:43)
Man nuo kontraceptiniu tikrai apmazejo plauku, vartojau Femina35, apmazejo jau iskart po pirmo menesio. Bet padejo tik tam laikui, kol jas vartojau, kai nustojau vartot viskas atgal sugrizo  verysad.gif

smile.gif man ne tai kad sumazejo plaukuotumas, bet apstojo truputi...taciau nustojus gerti tabletes, isvis pasiutio - trigubai pradejo augti
Atsakyti