Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

sveikutes 4u.gif
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 06 08, 14:45)
Kažkaip aprimot mergaitės, ar čia gėlyčių nebeatveža ar medžioklės sezonas baigėsi blink.gif  Na bet aš prisipažinsiu - Mini Mark iš orchidėjų.lt nusipirkau aš. Draugas padovanojo baigimo proga ax.gif Kadangi prieš kelias valandėles atkeliavo jau gėlytė tai giriuosi.  biggrin.gif  Žiedukai net šiek tiek kvepia, o jau šaknų...net per vazonėlio apačią išlindę ir pačiame vazonėlyje tiek daug ir tookių didelių, net maniškės didžiosios tokių didelių šaknų neturi. Tikiuosiu Mini Mark patiks naujuose namučiuose. lotuliukas.gif  http://s694.photobuc...udr/orchidejos/

nu jau grozis koks wub.gif as nebespejau uzsisakyti irgi masciau kad reikia doh.gif
o mano karviukas nauja saka leidzia dar thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
as kazkodel visada galvojau kad minimark yra miniukas blush2.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujute: 08 birželio 2009 - 13:58
Labai grazus katinelis wub.gif vakar hyper maximoje maciau ispudingai dideliais ziedais baltu orchyciu thumbup.gif o viena buvo net su trimis ziedstiebiais ir taip gausiai zydejo,kad vos atsispyriau biggrin.gif beje, mano du siurpriziukai leidzia ziedstiebius thumbup.gif naujute, sveikinu su nauja saks bigsmile.gif
Atsakyti
Ir aš Naujute sveikinu su nauja šaka:) 4u.gif Aš irgi manaiu, kad Mini Markas miniukas, jis toks midiukas labiau, bet nuostabus. Aš tai, kai parašėt, kad orchidėjos.lt naujų gėlyčių yra nubėgau drebančiom rankom, nes taaaip norėjau ir vis laukiau kol atsiras kas nors gražiau. bet tada man patiko ir Mini Markas ir Phalaenopsis amboinensis, bet kažkaip nugalėjo Mini Mark trauka, nesigailiu lotuliukas.gif
Atsakyti
O Phalaenopsis amboinensis nugalejo mane mirksiukas.gif
Atsakyti
Orchidejauser posted image

Cia mano anytos grazuole wub.gif .Ji jau 4metus sekmingai auga sanpauliju substrakte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vabalai: 08 birželio 2009 - 16:00
Tina, tai kai pražys labai lauksim foto:) Kada nors ir aš tokį ar kažką panašaus įsigysiu blush2.gif
Atsakyti
O per kiek dienų siuntinukas jum atėjo? Nes man tai neramu dėl gėlyčių. Sakė kad šeštadienį išsiųs. Aš pakaunėj gyvenu, todėl rašiau, kad per kurjerį. Nu kad greičiau būtų. Maniau kad šiandien turėjau jau gaut, bet negavau g.gif . Bijau kad nenumirtų man gėlytės verysad.gif .Paaiškinkit, kaip ten su to kurjeriu turi būt .
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 06 07, 23:30)
g.gif pasirodo šilingė-lauk bėdos....

tongue.gif

QUOTE(Mademoisellee @ 2009 06 08, 09:23)
Šilingė inesa profesionalumo i musu temele  thumbup.gif  Galetu dazniau cia uzsukti  rolleyes.gif

Merginos, skaitau sąžiningai, o jei jaučiu reikalą pasisakyti, tai ir pasisakau... Kiekvieno posto pakomentuoti trūksta laiko ir jėgų, be to niekad nekalbėsiu, nebūdama įsitikinusi blush2.gif Džiaugiuosi, jei kuo padedu 4u.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 06 08, 16:36)
O Phalaenopsis amboinensis nugalejo mane  mirksiukas.gif

Super. Kažkaip mane vis dažniau apima nuojauta, kad teks susikoncentruoti į rūšinius falenopsius ir man, kad ir kaip norėtųsi rūšių įvairovės unsure.gif Vis tos mano namų sąlygos doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
O kuom blogos tavo namu salygos? Pvz. mano stuartiana pas tevus bute gyvena kolkas ir visai graziai auga smile.gif pfu pfu pfu tongue.gif
Atsakyti
sokejuke, super geliukas thumbup.gif ir as nustebau del jo dydzio bigsmile.gif
Tina, o tu nepasirodysi su savo naujoke? ax.gif
jeigu kieno nepagiriu geliu, tai negalvokit, kad ignoruoju ar ka blush2.gif tiesiog nelabai suspeju su savo pipirais visko isgirti ir perskaityti blush2.gif
siandien ryte mano vanda sugalvojo pasivaikscioti doh.gif kazkokiu budu issoko is savo stiklines vazos, tai gerai, kad toli nenuejo ir galvos nenusisuko doh.gif bet as vos infarkto negavau, net MB vakare klause, ar dar gyva ta vanda biggrin.gif judri papuole fitness3.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif norejau su jumis visom pasikonsultuoti ar kuri nors is jusu deda kiminus ant orchideju saknu?pas mane lb sausas oras ir as nespeju ju purksti ax.gif tai ar padetu man tie kiminai?juos pirkti ar miske galima prisirinkti? g.gif buciau lb dekinga uz ats ir jei kuri juos dedat lb noreciau nuotraukyte pamatyt 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 08, 18:41)
O kuom blogos tavo namu salygos? Pvz. mano stuartiana pas tevus bute gyvena kolkas ir visai graziai auga  smile.gif pfu pfu pfu  tongue.gif

Falenopsiams kuo puikiausios lotuliukas.gif O daugeliui kitų - arba per tamsu, arba žiemą per šilta rolleyes.gif

QUOTE(sandrutis @ 2009 06 08, 18:45)
sveikutes smile.gif norejau su jumis visom pasikonsultuoti ar kuri nors is jusu deda kiminus ant orchideju saknu?pas mane lb sausas oras ir as nespeju ju purksti ax.gif tai ar padetu man tie kiminai?juos pirkti ar miske galima prisirinkti? g.gif buciau lb dekinga uz ats ir jei kuri juos dedat lb noreciau nuotraukyte pamatyt 4u.gif  mirksiukas.gif

Iš asmeninės patirties - niekaip tų šaknų specialiai nepurškiu anei nedrėkinu, o gėliukai auga kaip augę rolleyes.gif
Atsakyti