Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(Venus @ 2009 06 08, 18:00)
O per kiek dienų siuntinukas jum atėjo? Nes man tai neramu dėl gėlyčių. Sakė kad šeštadienį išsiųs. Aš pakaunėj gyvenu, todėl rašiau, kad per kurjerį. Nu kad greičiau būtų. Maniau kad šiandien turėjau jau gaut, bet negavau  g.gif . Bijau kad nenumirtų man gėlytės verysad.gif .Paaiškinkit, kaip ten su to kurjeriu turi būt .

Na aš Vilniuj g.gif Tai apmokėjau 3ienį, tai šiandien atvežė, kaip į kitus miestus tai nežinau. Gal tiesiog parašykit laiškutį ar skambtelkit ir pasiteiraukit jei neramu. Nes parašyta, kad po apmokėjimo išsiunčia per 2-4 dienas ir atsiunčia elektroninį laiškutį, bet man šiandien tiesiog iškart skambtelėjo.
Papildyta:
Ačiū visiems už mano gėliuko pagyras:) Pati niekaip akių atplėšt negaliu, norisi ir sėdėt apsikabinus lotuliukas.gif
Uogiene, Jums gal tą vandutę pavadėliu pririšus teks augint, jei jau tokia lakstanti lotuliukas.gif
Atsakyti
kazin kur senbuves dingusios??? kur mikuotuke? Lorute? axara senai maciaujau g.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 06 08, 18:38)
kazin kur senbuves dingusios??? kur mikuotuke? Lorute? axara senai maciaujau g.gif

As cia bigsmile.gif as taip pat pagalvoju,kur visos mergaites issilakste doh.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 06 08, 19:52)
As cia  bigsmile.gif  as taip pat pagalvoju,kur visos mergaites issilakste  doh.gif

vasara, grynas oras, gal del to musu cia maziau g.gif

beje ar buvo tas zadetas susitikimas orchidligoniukiu??? gal as kazka praleidau? nes pamenu organizavo kazkas kazka, bet taip tylu dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 06 08, 14:45)
Kažkaip aprimot mergaitės, ar čia gėlyčių nebeatveža ar medžioklės sezonas baigėsi blink.gif  Na bet aš prisipažinsiu - Mini Mark iš orchidėjų.lt nusipirkau aš. Draugas padovanojo baigimo proga ax.gif Kadangi prieš kelias valandėles atkeliavo jau gėlytė tai giriuosi.  biggrin.gif  Žiedukai net šiek tiek kvepia, o jau šaknų...net per vazonėlio apačią išlindę ir pačiame vazonėlyje tiek daug ir tookių didelių, net maniškės didžiosios tokių didelių šaknų neturi. Tikiuosiu Mini Mark patiks naujuose namučiuose. lotuliukas.gif  http://s694.photobuc...udr/orchidejos/

GĖLYTĖ GRAŽI wub.gif , O JAU KATINIUKAS KOKS GRAŽUS wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutės, seniai čia bebuvau, užsukau pasigirti prieš pora savaičių gautu phaliuku, kas keisčiausia, kad čia tas, iš akcijinių Ermitažinių po 16,99lt, ir per tas pora savaičių man visais trim stiebais visus 30 žiedų išskleidė - kai padovanojo, buvo tik pusė žydinčių.. thumbup.gif

http://images49.fotk....jpg?1244480070
Atsakyti
na ir as pasigirsiu,tik fotke nelabai kokia..patiko tokie neiprasti pfalikui ziedai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 06 08, 20:44)
sveikutės, seniai čia bebuvau, užsukau pasigirti prieš pora savaičių gautu phaliuku, kas keisčiausia, kad čia tas, iš akcijinių Ermitažinių po 16,99lt, ir per tas pora savaičių man visais trim stiebais visus 30 žiedų išskleidė - kai padovanojo, buvo tik pusė žydinčių.. thumbup.gif

Kaip gražu... wub.gif
Ir kokia mintis - prikabinti vazoną šitaip prie sienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 06 08, 19:38)

As irgi cia thumbup.gif Pasiskaitau, pasigroziu, bet neturiu laiko atsakyti blush2.gif
Visu gelytes fantastiskos thumbup.gif Ypac Mini Markas su Smilte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 06 08, 20:44)

Tikrai nuostabiai įkurdinta gėlytė, o aju žiedų žiedęlių... thumbup.gif
Jalka, irgi labai gražučiai žiedeliai biggrin.gif
O aš dar kartą labai dėkoju savo ir Smiltės vardu už pagyras:)Smiltei ir Mini Markui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 08 birželio 2009 - 20:28
QUOTE(Uogienė @ 2009 06 08, 18:42)
Tina, o tu nepasirodysi su savo naujoke?  ax.gif

Dar neatkeliavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 08, 21:34)
Dar neatkeliavo  mirksiukas.gif

o jau grazuoles tavo gelytes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti