Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

Katiliau, tai tu mums foto reportaza is tos parduotuveles parenki - visos paalpesime photo.gif biggrin.gif
Atsakyti
skelbimas siaulietems smile.gif
http://www.supermama...;#entry27698372
Atsakyti
Aš tai ką tik patikrinau maksimą ir ermitažą. Kad nebe kas ten likę. Maksimoj iš vis nieko gero, na viena tamsesnė nieko buvo, o ermitaže pora tų karvyčių be vardo buvo, bet vos su kelias žiedeliais ir mažai pumpurėlių tai pasinešiojau ir padėjau, man gal Kaune žadėjo pažiūrėti ką tai pasitaupau pinigėlius biggrin.gif
Atsakyti
Klausimas kaunietems, kurios apsilankote "megoje" - ar platus pasirinkimas "senukuose" orch? g.gif Nes labai retai ten bunu, gyvenu centre, tad tik "akropoli" tikrinu daznai biggrin.gif Sia savaite ieskosiu stoties turgaus zymiojo "kioskelio" - gal kas zino, kelintadieniais ten atveza nauju grazuoliu? ax.gif

Oi, dar pamirsau pagirti sokejukes86 naustabiaja naujoke bigsmile.gif Ideki jos nuotrauku kuo dazniau cia - akis pamalonins, gal ne taip sirdi skaudes man verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 09 birželio 2009 - 13:28
Būtinai įdėsiu Hottea 4u.gif neliūdėk, manau dar atsiras kada vėl orchidėjose.lt biggrin.gif O Mini Markas mane džiugina, skleidžia dar vieną pumpurėlį ir šiaip matosi, kad ar keliose vietose krauna pumpuriukus lotuliukas.gif Kad tik jam patiktų pas mane:)
Papildyta:
http://s694.photobuc...udr/orchidejos/ Besiskleidžiantis Mini Marko žiedeliukas:) Gaila fotikas ne kažin koks
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 06 09, 14:25)
Klausimas kaunietems, kurios apsilankote "megoje" - ar platus pasirinkimas "senukuose" orch? g.gif Nes labai retai ten bunu, gyvenu centre, tad tik "akropoli" tikrinu daznai biggrin.gif Sia savaite ieskosiu stoties turgaus zymiojo "kioskelio" - gal kas zino, kelintadieniais ten atveza nauju grazuoliu? ax.gif

Praejusios savaites vidury buvau tai nieko ispudingo, keli alyviniai phal., oncidium geltonu keletas dar kelios cambrios, bet gelytes visos "standartines" o ir kainos doh.gif
O tas turgaus kioskelis kaip man aiskino pardaveja neturi konkreciu gelyciu vezimo dienu. Kai pasiula prareteja tada uzsiveza nauju.
Atsakyti
Reikia vis dazniau paminet zodi Phal. Philadelphia , tai gal maxima atves tongue.gif
Papildyta:
Since a couple of days we have a brand new website www.elegant-orchids.eu. At this website we show the newest phalaenopsis-hybriden species from Taiwan.

Negi Maxima jas net is Taiwan'io veza? g.gif nes Beuty as turiu smile.gif
Atsakyti
Beauty ir as turiu, bet ne is maximos. Maximose daug prekiu "Made in Taiwan" tai gal ir gelytes is ten veza smile.gif O Philadelphia ir as noreciau wub.gif
Atsakyti
Kazkuri man atrodo panasia nusipirkot: http://www.orchids-k...m...g=gb&id=972 Elegant select
Atsakyti
Tai tada neverta taip toli iki "megos" vaziuoti - aciu uz atsakyma 4u.gif

Kadangi nieko naujo dar neturiu, pasigirsiu tuo, kad mano naujausios klesti : beveik visi pumpurai jau issikleide ax.gif Stai rolleyes.gif

Atsakyti
Hottea, oho dar ir kaip klesti:) thumbup.gif Man ta pirmoji labai įdomi, mačiau maksimoj, bet tebuvo keli žiedeliai ir puppurėliai, tad nečiupau, kol kas turiu kuo džiaugtis tai neskubu:)
Atsakyti
Oi, as tavo vietoje irgi neskubeciau victory.gif Dar pasigirsiu, kad mano gelbeta su "actara" baltuole uz 5 Lt man atrodo leidzia ziedkoti - bet dar reikia palaukti topsecret.gif
Atsakyti