Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(naujute @ 2009 06 08, 19:38)
kazin kur senbuves dingusios??? kur mikuotuke? Lorute? axara senai maciaujau g.gif

QUOTE(axara @ 2009 06 08, 19:52)
As cia  bigsmile.gif  as taip pat pagalvoju,kur visos mergaites issilakste  doh.gif

oj, aš skaičiau net vakar jūsų pokalbius pagaliau, tik visas savaitgalis tooooks nerealiai sunkus buvo, kad dabar dar neatsigaunu - ant kojų kelias dienas nuo ryto iki išnaktų schmoll.gif
dabar jau dažniau pasirodysiu mirksiukas.gif
QUOTE(naujute @ 2009 06 08, 19:54)
beje ar buvo tas zadetas susitikimas orchidligoniukiu??? gal as kazka praleidau? nes pamenu organizavo kazkas kazka, bet taip tylu dabar g.gif

nea, nebuvo mirksiukas.gif
jolla42, pabirže, gal picos sukam šeštadienį kur nors? drinks_cheers.gif naujute, lorute, kitos mergaitės, prisijungtumėt wub.gif valandžiukei ax.gif

Papildyta:
tiesa, su lykaste problemų turiu - pusė išilgos lapo pusės tarsi nupuvę, parudę unsure.gif režimas laistymo ir temperatūra normalūs. O gumbai gražūs, šalia kalasi nauja bulvytė g.gif

o mano baltas didžiažiedis falenopsis, kuris yra diiiidelis keras, augina 6 šaknis, žiedstiebį naują, o iš 2-ų paliktų žiedstiebių augina šakas rolleyes.gif labai gražiai mano dičkis auga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 06 09, 14:54)
Aš tai ką tik patikrinau maksimą ir ermitažą. Kad nebe kas ten likę. Maksimoj iš vis nieko gero, na viena tamsesnė nieko buvo, o ermitaže pora tų karvyčių be vardo buvo, bet vos su kelias žiedeliais ir mažai pumpurėlių tai pasinešiojau ir padėjau, man gal Kaune žadėjo pažiūrėti ką tai pasitaupau pinigėlius biggrin.gif

Aš irgi patikrinau Akropolio maksimą ir Ermitažą. Ermitaže labai daug tų didelių didelių baltų gigantiškais žiedais, bet jau vargstančių, sulaužytais kotais, kiminuose sukištų, su puviniais kai kurios. Nu aptrintos tai kaip reikiant.
Bet matosi, kad kažkada kainavę apie 60 Lt. Tokio didumo jos. Po to 25 lt. Ir dabar nukainuotos iki 10 lt.

Neatsilaikiau ir prigriebiau vieną tokią gigantę.
Žiedo skersmuo 13 cm. Aukštis 85 cm.
Tokios kaskadinės ten dauguma. Maniškės buvo jau viršūnė nulaužta. Bet man tai ne esmė. Rinkausi, kad nebūtų lapuose puvinio ir šaknys gražiau atrodytų.

Va kokia nuotaka wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 09 birželio 2009 - 19:25
QUOTE(Lietuva @ 2009 06 09, 21:25)
Va kokia nuotaka wub.gif

kokia grazi wub.gif

gal kartais ryskiai geltonu buvo? 4u.gif ar verta rytoj vaziuoti pasizvalgyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 06 09, 12:59)
I.G.M. nerealios gelytes biggrin.gif Ir vel pavydziu biggrin.gif

aciu aciu blush2.gif ax.gif tikiuosi kad gerai zydes smile.gif
Atsakyti
Lietuva, aš tokią gigantę geros būklės prieš pora savaičių panašiai, už 17 lt ermitaže pirkau, kaskadinė, jau su 7iais žiedais dideliais labai ir dar pumpuriukai skleidžiasi biggrin.gif na bet ir Jūsiškė ir dabar gana graži be to suklestės vėliau, atsigaus pas Jus;)
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2009 06 09, 21:37)
kokia grazi  wub.gif

gal kartais ryskiai geltonu buvo?  4u.gif ar verta rytoj vaziuoti pasizvalgyti?  g.gif

Ne geltonų nebuvo. (geltona ir mano svajonė yra)
Buvo dar tradicinių spalvų po 17 lt.
Atsakyti
Lietuva, na tikrai kad tikra nuotaka bigsmile.gif tavo gelytes kaip visada labai grazios wub.gif
mikuotuke, sveikinu su nauju ziedstiebiu thumbup.gif as taip pat laukiu dvieju siurpriziuku, kurie jau rodo ziedstiebio uzuomazgas thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes biggrin.gif kaip jusu augaleliai auga? mirksiukas.gif as tai noriu papildyti savo palange bigsmile.gif tad gal kuri lanketes megos senukuose ar draugystej esanciuose gal kas nors ten gero? g.gif o gal taip kur kaune matet kokiu grozybiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 06 09, 20:25)
Aš irgi patikrinau Akropolio maksimą ir Ermitažą. Ermitaže labai daug tų didelių didelių baltų gigantiškais žiedais, bet jau vargstančių, sulaužytais kotais, kiminuose sukištų, su puviniais kai kurios. Nu aptrintos tai kaip reikiant.
Bet matosi, kad kažkada kainavę apie 60 Lt. Tokio didumo jos. Po to 25 lt. Ir dabar nukainuotos iki 10 lt.

Neatsilaikiau ir prigriebiau vieną tokią gigantę.
Žiedo skersmuo 13 cm. Aukštis 85 cm.
Tokios kaskadinės ten dauguma. Maniškės buvo jau viršūnė nulaužta. Bet man tai ne esmė. Rinkausi, kad nebūtų lapuose puvinio ir šaknys gražiau atrodytų.

Va kokia nuotaka wub.gif

user posted image

nuostabi wub.gif
isikisiu biski blush2.gif matau kad miegamajam laikai,vakar mociute pasake man kad skaiciusi kazkur jog negalima isvis orchiu laikyt ten kur miegam kazkoki poveiki negera turi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 09, 20:45)
jolla42, pabirže, gal picos sukam šeštadienį kur nors?  drinks_cheers.gif naujute, lorute, kitos mergaitės, prisijungtumėt  wub.gif  valandžiukei  ax.gif

[

Aš su malonumu drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(santa252 @ 2009 06 09, 22:38)
nuostabi wub.gif
isikisiu biski blush2.gif matau kad miegamajam laikai,vakar mociute pasake man kad skaiciusi kazkur jog negalima isvis orchiu laikyt ten kur miegam kazkoki poveiki negera turi unsure.gif

o koks tas negeras poveikis? mirksiukas.gif pirma karta girdziu smile.gif
Atsakyti
Labas naktį..... blush2.gif ,pasirodo orchytės daug gerbėjų turi blink.gif ,reikėjo šio to iš ermitažo,o ir į maksimą nuėjau-ir ką jūs manot??? VISOS gražiosios išneštos blink.gif
Katiliau g.gif kur foto ar video???? erzinies??? blush2.gif Gal kokią katlėją padoria kaina lauktuvių??? ax.gif blush2.gif Aš čia deboras saugau ax.gif Radus prigriebčiau mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti