Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(simre @ 2009 06 12, 21:46)
Manau laiką įtakoja tai, ar bus medžiojama? Jei taip, tai 11 ir ne vėliau, nes kol apšniukštinėsim taškus... O susitikt galim bet kur, nes bent jau man asmeniškai tai su mašina visur tinka. Jei kam aktualu, tai gyvenu rajone: Molas, Sabonio mokykla, Girstutis. Galiu pasiimt ką nors pakeliui, tik parašykit AŽ.

Laba. Su jolla 42 atvaziuosiu ir as ax.gif marsruta isivaizduojam taip: simre sumedzioja mikuotuke ir abi atvaziuoja iki karmelitos... mes ten jau lauksim... musu auto darbine tamsiai melyna opel vectra... musu bus 4,du is ju vyriskos kilmes neligoniai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.G.M.: 12 birželio 2009 - 21:44
Kaune, geležinkelio stoties turgelio kioske šiandien nusipirkau blush2.gif, nes neišlaikiau, ieškotą tamsesniąją geltonąją PH. Nes labai pavydu buvo, kad jūs tokią dauguma turit 4u.gif
Dar pasigirsiu, nes anksčiau pamiršus buvau, kad ant Rasų žurnalo Nr. 11 viršelio mano juodas egzotas... tongue.gif http://www.up.lt/per...s/?release=979O Šiame žurnale kaip tik profesionalė Jurgita D. rašo apie orchidėjų auginimą, jo plonybes.Čia jūs žavitės miniukais, bet ji rašo, kad labai sudėtingas jų auginimas... schmoll.gif
Trečias pasigyrimas, kad nuo vakar žydi ir antrasis mano miltoniukės žiedelis... (žemėse nuo mažytėlio augalėlio tongue.gif )
Ir dar, Vytauto pr. prieš autobusų stotį gėlių parduotuvėlėje yra graži vyšninė karvytė ir gerai žalsvai gelsvi PH.
Sandritai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu groziai kokie!!! biggrin.gif
Atsakyti
ermitaze deboros puse kainos
Atsakyti
Kaip gaila, kaip tik lekiam į kaimą neprigriebsiu deborytės verysad.gif
Fonda, orchytės nuostabios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2009 06 13, 08:49)
ermitaze deboros puse kainos

o debora- kuo išsiskiria, internete kažkaip nerandu... blush2.gif ? ir kiek ta pusė kainos? blush2.gif

mano pirmoji visiškai savarankiškai pražydinta vakar pirmąjį žiedelį išskleidė va:

user posted image

tik taip gaila, beuždarinėjant užuolaidas nulaužėm vieną žiedstiebį, tai žiedų bus mažiau, nei tikėjomės doh.gif

Atsakyti
Laba diena. Jolla42 ir as jau prie karmelitos bazes... jei reiktu susisiekti tai mano nr 867072949.. ax.gif
Atsakyti
Merginos, dar apsvieskit, ar pas mus jus randat kur pirkti paphioped., ir po kiek ziedu jie standartiskai turi? Kokios mazdaug kainos? As cia aptikau, bet be jusu patarimo, nedristu apsispresti. ax.gif
Atsakyti
sveikutes uzbegau pasirodyt savo naujaja orchyte siandien prigriebiau rimi uz puse kainos,kolekcija papildyt blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
čia prigriebta rimi už puse kainos su dviem žiedastiebiais

user posted image

čia dendrobi senukuose nusipirkau

user posted image

Atsakyti
Siandien Palangos maxomoj jau kokio nuostabumo phalaenopsi maciau, kad vos nenusipirkau. Ziedeliai zali smulkus, 3 ziedstiebiai ir dar jie issisakoje, tai ziedeliu labai labai daug bus. Jau grozis neispasakytas. Kaina 24 Lt, nezinau ar taikoma nuolaida kaip visose. Tai kas vietines, siulyciai skubiai griebti wink.gif
Atsakyti
Stai mano augintines smile.gif

user posted image

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti