Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(sokejuke86 @ 2009 06 11, 17:28)
Aš tai prie progos skm noriu padėkti už nuostabų Mini Mark wub.gif  thumbup.gif

nėr už ką, kad tik augtų, bujotų ir žydėtų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaurė @ 2009 06 11, 17:17)

jam yra būtinas sausas periodas žiemos metu norint sulaukti žiedų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skm: 12 birželio 2009 - 13:31
QUOTE(Tina* @ 2009 06 12, 11:52)
Sandrita, ir as sveikinu su gimtadieniu  4u.gif

QUOTE(muminukas @ 2009 06 12, 12:26)
Sandritai  happybday.gif

Ech.... rolleyes.gif Aciu mergaites 4u.gif Grazios gelytes,daug visom graziu,siandien virtualiu orchideju lietus pas mane biggrin.gif tikiuosi ir tikru sulaukti ax.gif Siandien kaip tik mano orchideja tokia kaip Tina* padavanojo skleidzia man pumpurus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 06 12, 10:10)

jolla42, nenoriu nervinti eilini karta su savo pasiulymais  lotuliukas.gif , bet kiek pamenu, norejote masdevalijos idomesnes, tai pastebejau, kad orchidejos.lt turi labai idomios spalvos, ryskiai avietines gal sakyciau su pumpurais  bigsmile.gif

nu pagaliau mano vanda, matyt po naktinio pasivaiksciojimo is vazos, kai radau ant grindu, sugalvojo stora sakni augintis is stiebo  thumbup.gif valiooo!

irnesakyk.gif na ką jūs,ko čia nervintis... blink.gif kadangi anos žydinčios neužsisakiau-suorganizavau ekskursiją į kauną ax.gif tipo ten grožiai laukia...
Išvada mega_shok.gif
einu vandą pasivaikščiot išvesiu....
Papildyta:
g.gif Ieškoma Mikuotukė lens.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
doh.gif Ir Simrė 4u.gif
Atsakyti
kazkaip mane pradejo miniaturos traukti g.gif kazin toks miniukas ir lieka tokiu ar paskui zuauga i normalu g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 06 12, 18:06)
Ieškoma Mikuotukė  lens.gif  mirksiukas.gif

QUOTE(jolla42 @ 2009 06 12, 18:23)
doh.gif Ir Simrė  4u.gif

Esu esu, kas nutiko?
Jei dėl susitikimo rytoj, tai man tinka bet kada - laisva kaip papūga. Darbų žinoma laukia, marios, bet jie ne vilkai, į mišką nepabėgs...
Atsakyti
Sekmės susitinkant ir medžuojant orchytes Kaune:) thumbup.gif O šiaip kaip minėjo Jolla42 aš tikrai kokią katlėją, jei kas atvežtų tikrai tikrai paimčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 06 12, 20:30)
Esu esu, kas nutiko?
Jei dėl susitikimo rytoj, tai man tinka bet kada - laisva kaip papūga. Darbų žinoma laukia, marios, bet jie ne vilkai, į mišką nepabėgs...

ir aš esu thumbup.gif tuoj turėsiu bėgti nuo kompo. Tai, nors labai ne į temą, bet sutariam vietą ir laiką greit dabar, ok? mirksiukas.gif aš nuo 11 val. laisva iki pavakario mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 12, 20:41)
ir aš esu  thumbup.gif  tuoj turėsiu bėgti nuo kompo. Tai, nors labai ne į temą, bet sutariam vietą ir laiką greit dabar, ok?  mirksiukas.gif  aš nuo 11 val. laisva iki pavakario  mirksiukas.gif

Manau laiką įtakoja tai, ar bus medžiojama? Jei taip, tai 11 ir ne vėliau, nes kol apšniukštinėsim taškus... O susitikt galim bet kur, nes bent jau man asmeniškai tai su mašina visur tinka. Jei kam aktualu, tai gyvenu rajone: Molas, Sabonio mokykla, Girstutis. Galiu pasiimt ką nors pakeliui, tik parašykit AŽ.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 06 12, 20:46)
Manau laiką įtakoja tai, ar bus medžiojama? Jei taip, tai 11 ir ne vėliau, nes kol apšniukštinėsim taškus... O susitikt galim bet kur, nes bent jau man asmeniškai tai su mašina visur tinka. Jei kam aktualu, tai gyvenu rajone: Molas, Sabonio mokykla, Girstutis. Galiu pasiimt ką nors pakeliui, tik parašykit AŽ.

Darbą baigiu 10:30 val. Tai 11 tikrai garantuotai laisva. Jolla42 tikrai norės pamedžioti biggrin.gif kadangi aš be ratų, gal galima mane būtų paimti? blush2.gif nuo garliavos atvažiuočiau ir 11 val. laukčiau tada aleksote, stotelėje, užkilus į kalną prie express market prekybcentriuko ax.gif
neimsiu daug pinigų, nes bijau, kad nesivaldysiu schmoll.gif
(bet šimtinę tai įsimesiu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 12, 19:51)
neimsiu daug pinigų, nes bijau, kad nesivaldysiu  schmoll.gif 
(bet šimtinę tai įsimesiu  biggrin.gif  )

Merginos, geros jums ryt medžioklės ir nepamirškit pasigirti savo trofėjais mirksiukas.gif
Gal kur užmatysit įdomių miniukų, atkreipkit dėmesį, prašau smile.gif
P.s. Su tais pinigais tai prajuokinot, geras lotuliukas.gif Ach tos orchės, ką jos su mumis daro rolleyes.gif
Atsakyti
tongue.gif Na, sveikos medziotojos
Sandrita, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O as informuoju apie savo pasislaistyma, apziurint vokiskas orchytes.
Nemaciau nei vienos katlejos, daug visokiu cambriu po 9 eurus, pora baltai violetiniu miltoniu po 8 eurus (berods), ir vandu ivairiu, stai viena slapcia nutraukiau, su mobilaus kamera biggrin.gif Idedu jusu teismui, man tiesiog grazi sita spalva, o kaina, cia daug,-39 eurai, manau, kad panasiai, kaip ir pas mus?
Ir maciau balta geltonais viduriukais, ziedais apsipylusi mini mark tongue.gif
Vokiska vanda:
user posted image

Atsakyti