Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

labas rytas smile.gif
oi, prisijuokiau... vakar net buvo pagunda važiuoti iki karmelitos į medžiotojas pažiūrėti lotuliukas.gif thumbup.gif bet mb svarbių reikalų turėjo, tai negalėjau. bet iš tikro tai , merginos, šaunuolės friends.gif
Atsakyti
Grožis 1:
http://www.flickr.co...N04/3623777039/

Grožis 2:
http://www.flickr.co...in/photostream/

o Grožis 3 šiuo metu nežydi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 06 14, 11:20)

Tikrai grazuoles thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(I.G.M. @ 2009 06 14, 11:24)
Tikrai grazuoles  thumbup.gif  4u.gif

greitu metu laukia kraustymasis,tad kad ir kaip norėčiau,daugiau gražuolių šiuo metu turėt negalima smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tikrai labai labai grazios.
Papildyta:
QUOTE(I.G.M. @ 2009 06 14, 10:00)
Na as tai nieko negaliu pasakyti,nes dar Kaune nesusigaudau blush2.gif ,bet zinau kad isvaziavus is karmelitos ir pavaziavus i prieki suko i kaire  blush2.gif  ax.gif

Na mazdaug isivaizduoju tada g.gif
Atsakyti
Lorute, iki Tavo grožių man dar labai toli smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evutext: 14 birželio 2009 - 09:46
labas rytas mergaites, gal dar mane pamenat, as tai jusu nepamirsau ir nepamirsau savo orchiu smile.gif tiesiog dabar toks itemptas laikas darbe, kad mazai lieka laiko buti prie kompo vakare smile.gif
tai va pasirodau ka 5dieni po darbo grizusi namo radau http://public.fotki....s/mbdovana.html MB padare man staigmena smile.gif net netikejau kad ir jis pritaria man o sitai ligai smile.gif o dendrobiumai laistomi kaip ir pfalenopsiai???? g.gif
o veliau ikelsiu dar kitas kurios jau sukrovusios ziedus laukia stipresniu saules spinduliu, kad parodytu savo ziedu grozi smile.gif
vakar buvau vilniui ukmerges senukuose tai buvo nukainuotu didziaziedziu phalenopsiu nuo 84 iki 24 lt smile.gif bet atsilaikiau nes nera kur namuose pastatyti smile.gif

eisiu dabar paskaityuti kaip daryti reanimatosu nes mano vienas armelitoj pirktas miniukas nori numirti, tai bandysiu gelbeti smile.gif
Atsakyti
Evutext, gera pradzia puse darbo wink.gif

Krissti, aisku nepamirsom taves. O jau vyras, kad saunuolis, reta tokiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 06 14, 09:56)
Nejaugi as dar ne visas skyles zinau g.gif  doh.gif Nagi prisipazistat koki dar slapta taska turit g.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(Lorute @ 2009 06 14, 10:33)
Na mazdaug isivaizduoju tada g.gif

Toj pačioj gatvės pusėj kaip ir Karmelita yra dar kažkokia skylė, berods "Gėlės visiems" užvadinta - irgi matosi iškaba. Ten giliau į kiemus pavažiuot reikia, tik kelias geras, tai nereiks važiuot dantis sukandus, kad liežuvis sveikas liktų...

Ir dar viena yra Kalvarijos gatvėj, netoli sankryžėlės su Alsėdžių (berods g.gif ) gatve. Dešinėj pusėj, prie pat kelio. Tik ten didelėm raidėm parašyta, kad parduodama tik urmu, lauko augalams lyg 50% antkainis pavieniams pirkėjams... Bet matyt krizė veikia, tai mikuotuke nusipirko musgaudį ir dar nuolaidą gavo.

Atsakyti
Na to tasko Kalvarijos gatvej tikrai nezinojau biggrin.gif Dekui uz info. Reiks kada apsilankyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 06 14, 00:54)
Lorute-čia gal Simrė geriau ''taškus'' nurodys...,aš kaune kaip mėnulį  blush2.gif ......
topsecret.gif dar pora liko (22lt.)

Fonda-mes  essen.gif ,būtent apie tai diskutavom-būtų šaunu didesniu būriu susitikti  drinks_cheers.gif junkitės ir darom  vacation4.gif
doh.gif p.s. katinėliui už sveikinimus  aciuks.gif

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Katilius-čia laimikiai iš kelių bazių-turėjom puikias gides,todėl ir šopingas pavyko  thumbup.gif , topsecret.gif kelias dar ir pigiau nustvėriau... blush2.gif ,o ermitaže dar nebuvau-bet ten jos jau buvo ''pavargusios'' (atidėsiu kitam kartui...)
ALE ta kambrija tai susigundžiau  doh.gif  blush2.gif ,gal jei sau imsit ir dėl manęs prigriebkit plyyyyyz  4u.gif

Kokios dar cambrios, po vakarykscio siautejimo, aaaa? bigsmile.gif Tamsta dabar turetumei kaip koks dendrobus ziema, ramybes periodan ilgam ipulti!
Beje, kur dar tilpo vakarykstis burys supirktuju? As tai turiu cia, Vokietijoje kur statyt pilna vietos, tik vat nelabai randu, ka. Visgi mano skonis matyt, primityvokas, nes man vienos graziausiu tiesiog paprasti phal., tik kad spalvu cia vien ruzavos, ciklamenines ir baltosl, o as noriu siltu atspalviu- sodriai geltonu, rusvu, persikiniu.
Ryt pazadejo mane nuvezti i kazkoki siltnami pasiziureti assa.gif
O cambrios tai ten buvo dvieju spalvu, vienos konkreciai raudonos, nutamseja, (ne ciklameninis varijantas, kas yra populiaru), nematytos man ir visai neblogos, o kitos tai tai tamsus bordo su baltu margintos, a lia leopard., matytas margumas ir musuose. Ir tos, ir tos, po viena ziedstiebi, ir po kokias 3 bulves. Yra jau zydinciu, yra vien pumpuru. Ir tos, ir tos, po 9.9 eur.
Atsakyti
Kiek groziu pas jumis! thumbup.gif
As leksiu irgi pamedziot i ermitaza blush2.gif rolleyes.gif po to pasirodysiu,jei ka nugriebsiu tongue.gif oras blogas-reik nuotaika pasikelt lotuliukas.gif
Atsakyti