nieko naujo tik pasirodom kaip auga isgelbetos
papildziau albuma http://public.fotki....djos/page4.html
QUOTE(Gaurė @ 2009 06 14, 13:20)
Šaunuolės merginos
Šitiek grožių prisipirkot
Jau senokai nieko nepirkau, reikėtų kur nors prasinešti.
Turiu vieną amžinai žydinčią - šitas paphiopedilumas žydi nuo pernai metų balandžio mėn. Žydėjo vienas žiedynas, dabar išleido antrą, o artimiausiu metu dar du turėtų sukrauti ir dar naujų auginukų keletas yra

Turiu vieną amžinai žydinčią - šitas paphiopedilumas žydi nuo pernai metų balandžio mėn. Žydėjo vienas žiedynas, dabar išleido antrą, o artimiausiu metu dar du turėtų sukrauti ir dar naujų auginukų keletas yra

labai matyta orchideja
Pardavimų temoj siūlo epidendrumą-gal ieškot kuri tokios orchės??? 
Papildyta:
neįsivaizduoju ar tėvynėj mini marką galima rasti...?? Čia tik orchidėjose.lt užsisakyti reikia,va pora laimingųjų neseniai gavo-džiaugiasi
o dėl lėktuvų nieko nežinau-gal kuri daugiau žinos,tik girdėjau,kad keletą augalų be dokumentų galima gabenti,bet kokiu transportu-nepamenu

Papildyta:
įdomu-o čia iš tų mažesniųjų-Pinoccio daugiažiedė?? ir ar margalapė??
Papildyta:
Už rūpestį bus atlyginta žiedais
man pačiai smagioji šitos ''ligos''dalis-kai sveiksta,auga ir pražysta tos kur buvo pasmerktos (jų daaaug turiu),jaučiuos kaip prizą gavus
viena jau skleidžiasi-dar 6 viena paskui kitą turėtų artimiausiu metu pražysti....
visos iš lavonėlių
Papildyta:
QUOTE(Katilius @ 2009 06 14, 15:10)
Minimarkai po kiek tevyneje, ir kur ju randat? As cia viena maciau tikrai grazu neaukstas, bet toks, kuplus, tik nepamenu kainos, ryt nubegsiu paziuret ryte.
Gal kas isivaizduoja, kaip lektuvu parskrendant man pora bent cambriu parsitransportuot?
Gal kas isivaizduoja, kaip lektuvu parskrendant man pora bent cambriu parsitransportuot?
neįsivaizduoju ar tėvynėj mini marką galima rasti...?? Čia tik orchidėjose.lt užsisakyti reikia,va pora laimingųjų neseniai gavo-džiaugiasi
o dėl lėktuvų nieko nežinau-gal kuri daugiau žinos,tik girdėjau,kad keletą augalų be dokumentų galima gabenti,bet kokiu transportu-nepamenu
Papildyta:
QUOTE(Gaurė @ 2009 06 14, 15:20)
Turiu vieną amžinai žydinčią -
Papildyta:
QUOTE(Krissti_ @ 2009 06 14, 16:02)
papildziau albuma http://public.fotki....djos/page4.html
Krissti, saunuole tu
Na va gražuolės visos Jūsų parodytos
Jau ir vardinti tingiu
Jollos42 ir gyvai pamačiau tikrai super gėlynėlis atrodo
Gryžau iš kaimo pusgyvė, bet labai labai laiminga
Ir už tai esu labai labai dėkinga Jollai42, nes Kaune ir man sumedžiojo nuostabių orchyčių, ryt atsigausiu ir nufotografavusi įkelsiu foto
Mna sumedžiojo nuostabų phaleonopsiuką, svajonių miltoniją (ar ten miltiniopsis, na žodžiu), ir pasakišką katlėją
I.G.M jau kambrija tai tiesiog fantastiška
>Matyt Jūs ir nugriebėt, tą vienintelę Kaune matytą, sveikinu, aš pamažiukais Vilniuje ieškosiu, nes dabar ir taip laaabai didelį džiaugsmelį turiu
Be to, draugas jau ir taip biškuliuką burba, kad jau daug turiu
Na bet neužilgo į kelionę išlėksim, tai bent pora savaičių ramu bus, nebus kada žiūrinėt
I.G.M jau kambrija tai tiesiog fantastiška
o man niekas katlejos nesumedziojot?
QUOTE(rytine rasa @ 2009 06 14, 16:03)
Tikrai taip.
QUOTE(jolla42 @ 2009 06 14, 16:53)
Aga, labai panaši į Pinoccio, labai daugiažiedė
QUOTE(Uogienė @ 2009 06 14, 18:41)
QUOTE(jolla42 @ 2009 06 14, 16:53)
oj kaip aciu, kad ir mane prisiminet medziokleje, as suprantu, kad cia eile
ka tik buvau maximoj tai net 3 stelazai faliku po 18.99 bet nieko nenusipirkau, nes niekas nekrito i aki
QUOTE(čikibari @ 2009 06 14, 18:07)
akropolio maximoj buna sukrautos prie visu geliu, ermitaze atskira lentyna nukainuotoms yra