Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(pabirze @ 2009 06 15, 14:31)
Aš irgi šiandien katlėją nusipirkau , tik jau peržydėjusią - nukainuotą, už 5 litus ( net nežinau kokia bus), jei kam reikia - išduosiu kur - dar 2 palikau (tikrai ne mirštančios) 4u.gif

kur bigsmile.gif
uz 5 lt doh.gif reikejo pastverti, busiau uz 15 nupirkus is taves tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 15 birželio 2009 - 14:52
Ech gaila, kad Vilniuj neblogo stovio gėlių iki tiek nenukainoja ir gaila, kad aš ne Kaune, manau ir antrą katlėją už tokią sumą prigriebčiau biggrin.gif

Dabar bandau parodyti ką man atvežė iš Kauno mirksiukas.gif Dar kartelį labai ačiū 4u.gif Gaila su fotiku trupučiuką kitokia žiedukų spalva išeina verysad.gif Aš ir vienur ir kitur fotografuoti bandžiau bet atrodo tikrosios spalvos išgauti nepavyko.
Taigi pristatau Jums naujokes iš Kauno: Phaleonopsis, švelniai alyvinė kvapnioji Katlėja ir Miltonija(Miltoniopsis). lotuliukas.gif Pirmosios foto. http://s694.photobuc...udr/orchidejos/
Toliau dar kelias naujas žalsvutės foto su naujai išsiskleidusiais žiedukais įkėliau.
Atsakyti
ei, pabirze, tai kur dingai? kodel neisduodi tasko tongue.gif
sokejuke, labai grazios naujokes thumbup.gif baltas pavydas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 15 birželio 2009 - 15:05
Sveikutės,
Gal galit pasakyti koks šios gėlytės lotyniškas pavadinimas? Foto labai jau nekokia, bet gal pažinsit? ax.gif Dabar žiedstiebis patį augalą peraugo, dovanota man pernai 06-18, tikėtina, kad ir šiemet pradžiugins ta pačia proga 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Driu, galetum ir is toliau nufotkinti biggrin.gif Matau tik, kad kazkas is bulviniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 06 15, 15:37)
Driu, galetum ir is toliau nufotkinti biggrin.gif Matau tik, kad kazkas is bulviniu biggrin.gif

fotikas iškeliavęs, todėl ir foto senesnė ir nekokia blush2.gif žinau, kad liaudyje ją vadina "šokančia" g.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2009 06 15, 16:41)
fotikas iškeliavęs, todėl ir foto senesnė ir nekokia  blush2.gif žinau, kad liaudyje ją vadina "šokančia"  g.gif

Aaaa, dancing ladies = oncidium lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 15, 15:45)
Aaaa, dancing ladies = oncidium  lotuliukas.gif

4u.gif 4u.gif laukiu šokio, tada ieškosiu fotiko ir girtis atlėksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 06 15, 16:04)
ei, pabirze, tai kur dingai? kodel neisduodi tasko  tongue.gif
sokejuke, labai grazios naujokes  thumbup.gif baltas pavydas  bigsmile.gif

jau grįžau lotuliukas.gif Lukšio gatvės iki parduotuvės šone gėlių parduotuvytėj- neėmiau daugiau, nes neaiški spalva ir atrodė gerokai pavargę- bet persodinau- stovis geras ir augina auginuką. Taip norėtųsi ryškios...
Kiba į Kauną lėksi? (perduočiau Jollai gėliuką )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 15 birželio 2009 - 16:46
Aš šiandien mini phalaenopsį nusipirkau, jau toks gražutis wub.gif man pasirodė ir spalva tokia neįprasta, tai ir noriu pasirodyt blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aderaa, isduok paslapti kur tokios grazuoles pardavinejamos smile.gif niekad tokios spalvos nemaciau ....
Atsakyti
Labai grazi gelyte, bet ne mini o midi panasiau sakyciau wink.gif Bet spalvyte fantastiska biggrin.gif
Atsakyti