[quote=mikuotuke,2009 06 15, 11:01]
Pagaliau! Sveikos, plepsės

po savaitgalio darbų tik dabar greitosiomis prisėdau
Simre, jolla42, I.G.M., ačiū labai už susitikimą!

va čia tai aškūs žmonės - suplanavo ir viskas, neatidėlioja! Šaunuolės
būtent, nusprendėm, kad jei mūsų būtų daugiau, būtų buvę dar smagiau, o laikas, praleistas kartu, gali būti dar prasmingesnis ir turiningesnis (Ne vien medžioklė, bet ir smagios žinios ir t.t.)
prašom, prašom, į sveikatą, džiaugiuos, kad susitikom
simre labai gerai apibūdino

anei vienos orchidėjos nepirkau, niekas, išskyrus encikliją, akies nepatraukė, bet prie enciklijos dar reikia priprasti, o tik tada pirkti
(tai prisipirkau brokolių daigų, serenčiukų, rožytę, musėkautą). Ai, meluoju gi - du miniukus nugriebiau! Tokiais labai labai mini žiedeliais nužydėjusius

gal kas vieno sveikučio nori? 5 lt
Kadangi jau vasara, mokslai daug kam baigėsi, o darbai nepabėgs, siūlau tiesiog
nustatyti normalią datą ir jos neatšaukinėti
Ir tą dieną
raudonu parkeriu apsibrėžti savo kalendoriuje
Tiek tereikia, kad susitikimas įvyktų!
Ir jei mūsų forumietės tikrai pasižadėtų būti patikimos ir atvykti į planuotą susitikimą, tai tikrai galima ir asių pasikviesti, sužinoti kažko naujo, pasidalinti patirtimi (būtų puiku dėl to pakalbėti su
skm, misterija), aš mielai ir laptopą atsineščiau, jei prireiktų kokiai medžiagai ar vaizdams demonstruoti
Vienintelių dalykų reikia -
konkretumo, organizuotumo, pasiryžimo.
O datą jau dabar siūlykit pačios

parodykit iniciatyvą!
Papildyta:
P.S.: Man tiek buvo susikrovę darbų per šeštadienio susitikimą, kad iki išnaktų sėdėjau ir visą sekmadienį dar nuo ryto iki išnaktų teko darbuotis, BET! Argi dėl to verta praleisti susitikimą?

nesąmonė

darbai niekada nesibaigs, o žmones bendraminčius reikia vertinti
juk smagu
Laba diena

Cia Jums ACIU uz gerai praleista laika

Mielai dar karta i Kauna atvykciau
Papildyta:
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 06 15, 09:50)
Mime niu jau orchyčių žiedų gausumas tai fantastiškas
O aš šįryt atsikėlusi kol suvokaiu, kad visas kambarys nuo katlėjos kvepia... Bet mmm kaip skaniai man patinka, nesitikėjau tokio stipraus kvapo, kad visas kambarys kvepės... Po piet parodysiu foto
As taip pat ryte atsikelus pirmiausiai uzuodziau katleja

kvapas fantastiskas

net ir mb patiko tas kvapas,o tai reiskia gera zenkla geliu pirkimo fronte