Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(sokejuke86 @ 2009 06 14, 18:38)
Na va gražuolės visos Jūsų parodytos thumbup.gif Jau ir vardinti tingiu 4u.gif  Jollos42 ir gyvai pamačiau tikrai super gėlynėlis atrodo thumbup.gif  Gryžau iš kaimo pusgyvė, bet labai labai laiminga lotuliukas.gif  Ir už tai esu labai labai dėkinga Jollai42, nes Kaune ir man sumedžiojo nuostabių orchyčių, ryt atsigausiu ir nufotografavusi įkelsiu foto biggrin.gif Mna sumedžiojo nuostabų phaleonopsiuką, svajonių miltoniją (ar ten miltiniopsis, na žodžiu), ir pasakišką katlėją thumbup.gif  lotuliukas.gif
  I.G.M jau kambrija tai tiesiog fantastiška thumbup.gif >Matyt Jūs ir nugriebėt, tą vienintelę Kaune matytą, sveikinu, aš pamažiukais Vilniuje ieškosiu, nes dabar ir taip laaabai didelį džiaugsmelį turiu 4u.gif Be to, draugas jau ir taip biškuliuką burba, kad jau daug turiu tongue.gif  Na bet neužilgo į kelionę išlėksim, tai bent pora savaičių ramu bus, nebus kada žiūrinėt ax.gif

Aciu aciu blush2.gif taip,as ja netycia po lentynom zemai pamaciau ax.gif paemiau paziuret ir nusprendziau nepadet i vieta biggrin.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 06 15, 00:59)
ai beje...mano gautoji "dovanele" laaaaabai skaniai kvepia  wub.gif

mirksiukas.gif aga kvepia-mano tokia jau pas mane pražydus...visi keturi žiedsiebiai blush2.gif thumbup.gif

Atsakyti
g.gif Fonda aš nenušausiu mirksiukas.gif tiesiog gėriuosi visom orchidėjom-rūšinės ar hibridai,žiūriu į spalvas,formas ir t.t.,o pavadinimus tik permetu akim (abi mus nulinčiuos),aš irgi tik mylėtoja ,iki rūšinių kaip iki debesų-tik pažiūrėt.... blush2.gif tai irgi pagooglinu,pažiopsau ir gerai (nesakau,kad nenoriu.. doh.gif )
va ką šiąnakt veikiu :

pineridgeorchids.com

miorchids.com

angliškai nelabai-tai tik pažiūriu ir kur kokį žodelį vieną kitą matytą dirstelnu doh.gif blush2.gif , o gal kam pravers??? yra ką ir paskaitinėt... g.gif

dieną įkelsiu foto dukra peloriką parnešė.... ax.gif,o juodają kažkas nušvilpė jai iš panosės (kol paskambino man),viršūnė buvo nulaužta,tai paklausė ar imti...
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 06 14, 20:01)
Rokinuke, kažkur dingai ir nepasigyrei ar oranžinį midiuką dar radai?

sveikutes mergaites smile.gif tada i ZC taip ir nenuvaziavau, vyras veliau nei planavo gryzo, o sestadieni lauke vestuve, kuri visai nebuvo linksma sad.gif vyras susirgo bronchitu, o man atsisake kojos, sekmad variau pas gydytojus, itaria rimta liga verysad.gif verysad.gif varau siandien tirtis.... o jus, mergaites, tooookiu groziu prirodet wub.gif jei turesiu laisva minutele, butinai nuleksiu i akropoli is poliklinikos, jau taip knieti pasiziureti rolleyes.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(mime @ 2009 06 14, 21:18)
Noriu su jumis pasidžiaugti savo sesės gėlytėmis 4u.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image

didesnio grozi neesu macius wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 06 14, 15:53)
neįsivaizduoju ar tėvynėj mini marką galima rasti...?? Čia tik orchidėjose.lt užsisakyti reikia,va pora laimingųjų neseniai gavo-džiaugiasi  wub.gif
o dėl lėktuvų nieko nežinau-gal kuri daugiau žinos,tik girdėjau,kad keletą augalų be dokumentų galima gabenti,bet kokiu transportu-nepamenu  doh.gif  blush2.gif

Labas, bent jau važiuojant automobiliu galima keletą litrų vazoną vežtis. Svarbu, kad nebūtų žemių. Gali būti durpės ar substratas. Orchidėjoms tai išvis neaktualu. Savaitės vidury matysiu žmogų kuris tiksliai žino visus šitus dalykus, tai galėsiu ištardyti. mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Katilius @ 2009 06 12, 20:55)
Vokiska vanda:
user posted image

Nuostabiai graži Vandutė. wub.gif Man jų kainos akyse stovi 220 LT.
Aš pirkau tą nukainuotą už 50 Lt. (Man 220 už orchidėją žiauriai daug. schmoll.gif ). Labai bijojau, kad ji taip be žemės visai gal neaugs. O ji šaknis leidžia taip kaip per filmukus rodo. Akyse. lotuliukas.gif

Merginos orchytė sfantastiškos thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo omoroka 38: 15 birželio 2009 - 07:36
Mime niu jau orchyčių žiedų gausumas tai fantastiškas thumbup.gif
O aš šįryt atsikėlusi kol suvokaiu, kad visas kambarys nuo katlėjos kvepia... Bet mmm kaip skaniai man patinka, nesitikėjau tokio stipraus kvapo, kad visas kambarys kvepės... Po piet parodysiu foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2009 06 15, 06:02)
sveikutes mergaites smile.gif  tada i ZC taip ir nenuvaziavau, vyras veliau nei planavo gryzo, o sestadieni lauke vestuve, kuri visai nebuvo linksma sad.gif vyras susirgo bronchitu, o man atsisake kojos, sekmad variau pas gydytojus, itaria rimta liga  verysad.gif  verysad.gif  varau siandien tirtis.... o jus, mergaites, tooookiu groziu prirodet wub.gif  jei turesiu laisva minutele, butinai nuleksiu i akropoli is poliklinikos, jau taip knieti pasiziureti rolleyes.gif  tongue.gif
Papildyta:
didesnio grozi neesu macius wub.gif  4u.gif

uzjauciu labai verysad.gif o kas kojoms nutiko unsure.gif linkiu, kad itarimai nepasitvirtintu 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir vyrui sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau! Sveikos, plepsės drinks_cheers.gif po savaitgalio darbų tik dabar greitosiomis prisėdau doh.gif
Simre, jolla42, I.G.M., ačiū labai už susitikimą! friends.gif va čia tai aškūs žmonės - suplanavo ir viskas, neatidėlioja! Šaunuolės cool.gif
QUOTE(jolla42 @ 2009 06 13, 22:48)

Ir dar-labai didelis AČIŪ Simrei-už transporto,gidės paslaugas,už kantrybę ir gerai praleistą laiką  gathering.gif  aciuks.gif
Mikuotukei -už susitikimo suorganizavimą,gerai praleistą laiką  gathering.gif    aciuks.gif
P.S.-merginos ,sekantį kartą prisijunkit  kartu ir ''medžioklė'' smagesnė,ir pabendrauti šaunu.

būtent, nusprendėm, kad jei mūsų būtų daugiau, būtų buvę dar smagiau, o laikas, praleistas kartu, gali būti dar prasmingesnis ir turiningesnis (Ne vien medžioklė, bet ir smagios žinios ir t.t.)
prašom, prašom, į sveikatą, džiaugiuos, kad susitikom mirksiukas.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 06 13, 22:59)

o mikuotuke su savo simtine namo ir grizo? 

simre labai gerai apibūdino lotuliukas.gif anei vienos orchidėjos nepirkau, niekas, išskyrus encikliją, akies nepatraukė, bet prie enciklijos dar reikia priprasti, o tik tada pirkti mirksiukas.gif (tai prisipirkau brokolių daigų, serenčiukų, rožytę, musėkautą). Ai, meluoju gi - du miniukus nugriebiau! Tokiais labai labai mini žiedeliais nužydėjusius ax.gif gal kas vieno sveikučio nori? 5 lt
QUOTE(Lorute @ 2009 06 14, 13:22)
O kada kitas kartas? bigsmile.gif

Kadangi jau vasara, mokslai daug kam baigėsi, o darbai nepabėgs, siūlau tiesiog nustatyti normalią datą ir jos neatšaukinėti nono.gif
Ir tą dieną raudonu parkeriu apsibrėžti savo kalendoriuje tongue.gif

Tiek tereikia, kad susitikimas įvyktų! tongue.gif

Ir jei mūsų forumietės tikrai pasižadėtų būti patikimos ir atvykti į planuotą susitikimą, tai tikrai galima ir asių pasikviesti, sužinoti kažko naujo, pasidalinti patirtimi (būtų puiku dėl to pakalbėti su skm, misterija), aš mielai ir laptopą atsineščiau, jei prireiktų kokiai medžiagai ar vaizdams demonstruoti thumbup.gif

Vienintelių dalykų reikia - konkretumo, organizuotumo, pasiryžimo.

O datą jau dabar siūlykit pačios tongue.gif parodykit iniciatyvą!
Papildyta:
P.S.: Man tiek buvo susikrovę darbų per šeštadienio susitikimą, kad iki išnaktų sėdėjau ir visą sekmadienį dar nuo ryto iki išnaktų teko darbuotis, BET! Argi dėl to verta praleisti susitikimą? hihihi.gif nesąmonė irnesakyk.gif darbai niekada nesibaigs, o žmones bendraminčius reikia vertinti mastau.gif
juk smagu ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 06 15, 09:18)
uzjauciu labai  verysad.gif o kas kojoms nutiko  unsure.gif linkiu, kad itarimai nepasitvirtintu  4u.gif  4u.gif  4u.gif ir vyrui sveikatos  4u.gif

dekui 4u.gif del saves dar nezinau, laukia kruva tyrimu, bet nosies nenukabinu smile.gif
Atsakyti
[quote=mikuotuke,2009 06 15, 11:01]
Pagaliau! Sveikos, plepsės drinks_cheers.gif po savaitgalio darbų tik dabar greitosiomis prisėdau doh.gif
Simre, jolla42, I.G.M., ačiū labai už susitikimą! friends.gif va čia tai aškūs žmonės - suplanavo ir viskas, neatidėlioja! Šaunuolės cool.gif

būtent, nusprendėm, kad jei mūsų būtų daugiau, būtų buvę dar smagiau, o laikas, praleistas kartu, gali būti dar prasmingesnis ir turiningesnis (Ne vien medžioklė, bet ir smagios žinios ir t.t.)
prašom, prašom, į sveikatą, džiaugiuos, kad susitikom mirksiukas.gif
simre labai gerai apibūdino lotuliukas.gif anei vienos orchidėjos nepirkau, niekas, išskyrus encikliją, akies nepatraukė, bet prie enciklijos dar reikia priprasti, o tik tada pirkti mirksiukas.gif (tai prisipirkau brokolių daigų, serenčiukų, rožytę, musėkautą). Ai, meluoju gi - du miniukus nugriebiau! Tokiais labai labai mini žiedeliais nužydėjusius ax.gif gal kas vieno sveikučio nori? 5 lt

Kadangi jau vasara, mokslai daug kam baigėsi, o darbai nepabėgs, siūlau tiesiog nustatyti normalią datą ir jos neatšaukinėti nono.gif
Ir tą dieną raudonu parkeriu apsibrėžti savo kalendoriuje tongue.gif

Tiek tereikia, kad susitikimas įvyktų! tongue.gif

Ir jei mūsų forumietės tikrai pasižadėtų būti patikimos ir atvykti į planuotą susitikimą, tai tikrai galima ir asių pasikviesti, sužinoti kažko naujo, pasidalinti patirtimi (būtų puiku dėl to pakalbėti su skm, misterija), aš mielai ir laptopą atsineščiau, jei prireiktų kokiai medžiagai ar vaizdams demonstruoti thumbup.gif

Vienintelių dalykų reikia - konkretumo, organizuotumo, pasiryžimo.
O datą jau dabar siūlykit pačios tongue.gif parodykit iniciatyvą!
Papildyta:
P.S.: Man tiek buvo susikrovę darbų per šeštadienio susitikimą, kad iki išnaktų sėdėjau ir visą sekmadienį dar nuo ryto iki išnaktų teko darbuotis, BET! Argi dėl to verta praleisti susitikimą? hihihi.gif nesąmonė irnesakyk.gif darbai niekada nesibaigs, o žmones bendraminčius reikia vertinti mastau.gif
juk smagu ploja.gif

Laba diena mirksiukas.gif Cia Jums ACIU uz gerai praleista laika 4u.gif Mielai dar karta i Kauna atvykciau blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 06 15, 09:50)
Mime niu jau orchyčių žiedų gausumas tai fantastiškas thumbup.gif 
O aš šįryt atsikėlusi kol suvokaiu, kad visas kambarys nuo katlėjos kvepia... Bet mmm kaip skaniai man patinka, nesitikėjau tokio stipraus kvapo, kad visas kambarys kvepės... Po piet parodysiu foto mirksiukas.gif

As taip pat ryte atsikelus pirmiausiai uzuodziau katleja ax.gif kvapas fantastiskas wub.gif net ir mb patiko tas kvapas,o tai reiskia gera zenkla geliu pirkimo fronte thumbup.gif
Atsakyti
Na aš šiek tiek parnešu naujienų iš Vilniaus medžioklės plotų. Mat vazonėlių važiavau pirkti, tai aišku ir gėliukes apžiūrėjau. Taigi: Maksimoj įdomesnių nebe kas likę, tik viena tamsi į deborytę panaši, bet ne super graži tai atsispyriau nesunkiai. Ermitaže vis dar daug deboryčių ir karvyčių nukainotų, bet kaip man dabar neturinčiai pinigėlių, nes labai išleidau, gėlytės, išleistuvės gimtadieniai, o dar joninės laukia, tai 44.99 už tokią papiepusią deborytę gaila buvo, nusprendžiau palaukt pinigingesnių laikų, taigi atsispyriau gana nesunkiai. Kadangi ermitaže vazonėlių neradau tai nulėkiau į senukus, ten nemažai gana gražių kambrijų mačiau, o jos kap tik ir noriu... verysad.gif Tai ten kilojau kilojau labai norėjau bet vargais negalais atsispyriau, nes 39.99, o pinigėlių nebelabai beturiu verysad.gif Be to dabar ketinu tik po kelionės kai šiek tiek turėsiu pinigėlių pirkt, nes dabar ir taip turiu kuo džiaugtis, vat eisiu persodint ir fotkint bei jum rodyt mirksiukas.gif
Bet atsiverčiau orchidėjas.lt ir doh.gif kokiųųų phaleonopsių pardavinėjo blyn...gerai kad nebelikę doh.gif Nes nežinau kaip būčiau atsilaikius, o dabar reik bent iki kelionės atsilaikyt. O jau maniau orchidėjose.lt taip greit grožių neatsiras, bet kurgi tau, bijosiu dabar ir žiūrėt, o jei koks svajonių gėliukas išlys? rolleyes.gif Būkit geri nevežkit gražių orchyčių palaukit kol pinigėlių turėsiu bigsmile.gif
Rokinuke sveik mirksiukas.gif
Bet šiaip jaučiuosi didvyre važiavau vazonėlių tai jų ir nusipirkau, o ne orchyčių biggrin.gif Na be to, gal 5ienį netyčia mama man gėliuką padovanos baigimo proga, kaip ir žadėjusi buvo, na žiūrėsim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 15 birželio 2009 - 11:39
Aš irgi šiandien katlėją nusipirkau , tik jau peržydėjusią - nukainuotą, už 5 litus ( net nežinau kokia bus), jei kam reikia - išduosiu kur - dar 2 palikau (tikrai ne mirštančios) 4u.gif
Atsakyti