Įkraunama...
Įkraunama...

ROAN Marita

QUOTE(Pjaf @ 2009 07 24, 12:23)
as turbut jau pardavinesiu marita ax.gif

Kodel? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Špokė @ 2009 07 24, 13:59)

nepatinka, kad sportine dalis siauroka, ypac kai tenka siltai aprengti vaika [storesnes striukyte]
kai sedi dar nieko, bet kai miega, tai rankos labai suspaustos g.gif

be to, vaikas auga, norisi lengvesnio vezimo
su marita sunkoka laviruoti parduotuveje

vaikas paaugo, mama tampa mobilesne biggrin.gif
noriu sportinuko, kurio vis tiek ilgokai reikes [paskaitau mamyciu plepesius, ziuriu, kad ir perkope 2 metukus reik vezimuko, vaikas greit pavargsta]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pjaf: 24 liepos 2009 - 13:06
QUOTE(Pjaf @ 2009 07 24, 14:05)

Aisku.... g.gif As irgi labai esu uzsidegusi situo vezimu, man jis atrodo superinis! aisku lopsine dalis, nes sportines foto nelabai ka ten iziuret galima, o iki parduotuves dar nedavaziavom, nes dar siek tiek laiko yra (mums dar tik 7 men wub.gif )
man kaip ir tampytis nereiketu, yra gana didelis erdvus liftas... bet ziurint is siutos puses, kad vaikutis pas mus lopsyje tik ziemos iki kokiu 8 men, po to vistiek reikes sportines dalies tikrai iki 3.5-4 metuku (cia is giminaiciu patirties ilgesnese kelionese) tai kazkaip gaila tada vien tik del lopsio moketi pinigelius, o veliau vistiek keisti vezima... cia jau ne vienos Jusu pastebejimas yra del sportines dalies...
bet ir keisti tie lenkai, lopsi padaro komfortiska, erdvu, o sportinuka jau siauroka... doh.gif

ir cia ne i tema uz kokia kainyte planuojate parduoti savo Marita? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Špokė @ 2009 07 24, 14:21)
Aisku....  g.gif  As irgi labai esu uzsidegusi situo vezimu, man jis atrodo superinis! aisku lopsine dalis, nes sportines foto nelabai ka ten iziuret galima, o iki parduotuves dar nedavaziavom, nes dar siek tiek laiko yra (mums dar tik 7 men  wub.gif )
man kaip ir tampytis nereiketu, yra gana didelis erdvus liftas... bet ziurint is siutos puses, kad vaikutis pas mus lopsyje tik ziemos iki kokiu 8 men, po to vistiek reikes sportines dalies tikrai iki 3.5-4 metuku (cia is giminaiciu patirties ilgesnese kelionese) tai kazkaip gaila tada vien tik del lopsio moketi pinigelius, o veliau vistiek keisti vezima... cia jau ne vienos Jusu pastebejimas yra del sportines dalies...
bet ir keisti tie lenkai, lopsi padaro komfortiska, erdvu, o sportinuka jau siauroka...  doh.gif

ir cia ne i tema uz kokia kainyte planuojate parduoti savo Marita?  ax.gif

is tikruju marita super vezimaitis
ir sportine dalis gera ax.gif
mano leliukui beveik 9 menesiai
i sportine dali isedom kokiu 6 menesiu, nes vaikui atsibodo lopsy, juk nebemiega visa laika smile.gif
lopsys dabar guli kambary, jame migdau vaika [kambary, balkone]

tiesiog anksciau ar veliau vis tiek noresis paprastesnio vezimo smile.gif

dar noriu pastebeti del vezimo krepsio, man nepatiko, kad negalima ideti atskiru produktu, daiktu [pvz. buteliukas, merliukai] galima tik idejus i tase, kitaip issibarstys

o noreciau kokiu 300 lt, pas mane pilkas su gelem
http://www.vaikams.e...87203e96a07.jpg

tik va rozines spalvos nera, geles pilkos ir baltos
Atsakyti
Planuoju pirktis si vezimeli, gal kas turi toki ir galetu pamatuot kokio dydzio realiai tas lopsiukas (turiu omeny vidinius matmenis)? O tai parduotuveje subalamutino mane visiskai, pagal konsultantus tai tokiu vezimeliu kaip tutis trio lopsiukas gal tik pora cm mazesnis nei roan marita, nors atrodo zymiai mazesnis, arba kazka man netaip susake. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinaa @ 2009 07 24, 20:21)
Planuoju pirktis si vezimeli, gal kas turi toki ir galetu pamatuot kokio dydzio realiai tas lopsiukas (turiu omeny vidinius matmenis)? O tai parduotuveje subalamutino mane visiskai, pagal konsultantus tai tokiu vezimeliu kaip tutis trio lopsiukas gal tik pora cm mazesnis nei roan marita, nors atrodo zymiai mazesnis, arba kazka man netaip susake. g.gif

http://www.roan.pl/index1.php?p=mar

Internal length of the gondola 820 mm

mano pupa [sekmadieni bus 9 men.] laisvai telpa
nebent jus su vyru lb auksti, tada ir vaikas gali stipriai augti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pjaf , pardavinesit lopsi ir sportine dali?
Atsakyti
Oi, paskutinės naujienos, gal jau kas girdėjote.....

"Vaikutis" bajerį iškrėtė su Roan'ais: prisižadėjo žmonėms, pinigus paėmė (avansus), žadėjo gauti iš Lenkijos vežimėlių, tačiau išsidūrė..... negauna niekaip.
O ir negaus, nes tas lenkas, iš kurio vaikutis perperka tuos vežimukus, irgi negauna...

Stumtų vaikutis tuos savo šlamštukus (nakus, aga designus ir t.t.) ir apgaudinėtų toliau tuos, kurie juo visdar tiki.....
Atsakyti
QUOTE(delas @ 2009 07 29, 06:22)
Oi, paskutinės naujienos, gal jau kas girdėjote.....

"Vaikutis" bajerį iškrėtė su Roan'ais: prisižadėjo žmonėms, pinigus paėmė (avansus), žadėjo gauti iš Lenkijos vežimėlių, tačiau išsidūrė..... negauna niekaip.
O ir negaus, nes tas lenkas, iš kurio vaikutis perperka tuos vežimukus, irgi negauna...

Stumtų vaikutis tuos savo šlamštukus (nakus, aga designus ir t.t.) ir apgaudinėtų toliau tuos, kurie juo visdar tiki.....

Va todel mes ir neuzsakinejom is vaikucio vis delto, nes nuvaziavom i centriuka (o jie oficialus atstovai Roan) ir ten pasake, kad lenkai visa vasara atostogauja ir niekaip vezimu nepagamins, todel neaisku is kur vaikutis zadejo paimt tu vezimu..Gerai, kad neissidurem, o rezervavom is centriuko vezimuka ir bent jau esam tikri, kad ji turesim.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2009 07 29, 12:07)
Va todel mes ir neuzsakinejom is vaikucio vis delto, nes nuvaziavom i centriuka (o jie oficialus atstovai Roan) ir ten pasake, kad lenkai visa vasara atostogauja ir niekaip vezimu nepagamins, todel neaisku is kur vaikutis zadejo paimt tu vezimu..Gerai, kad neissidurem, o rezervavom is centriuko vezimuka ir bent jau esam tikri, kad ji turesim.. rolleyes.gif

O per kiek laiko centriuke zadejo atvezti vezimeli?
Atsakyti
QUOTE(Rinaa @ 2009 07 29, 14:21)
O per kiek laiko centriuke zadejo atvezti vezimeli?

Centriukas zadejo gauti vezimelius tik tuomet, kai baigsis gamintoju Lenkijoje atostogos, t.y. mazdaug rugseji..dar priklausytu nuo modelio..Bet jie bent jau saziningai pasake, kad anksciau niekaip neimanoma ir nebando apgaudinet zmoniu kaip kad daro vaikutis.. blink.gif
Asmeniskai mes nelabai norejom laukti paskutines minutes, nes rugseji jau galim supuot maziuka, tai issirinkom viena is ju turimu vezimeliu parduotuvej, rezervavom ir netrukus vaziuosim pasiimt.. rolleyes.gif
Beje, supermamoms ten taikoma akcija, nepamirskit pasidomet mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums Marita pasiteisino 100 proc. thumbup.gif . Tikrai geras vežimas, tvirtas, stabilus, lopšys erdvus. Mūsų mažiukui jau 3 mėn., sveria 7.5 kg ( tikrai nemažas berniukas), o tam lopšy guli kaip karalius.Į kokį kitą mažesnį vargu ar dabar tilptų g.gif. Tikiuosi tilps dar iki kokių 6-7 mėn. O dar labai patinka, kad yra supamas mechanizmas thumbup.gif , nes kitaip neužmiega. Tik va sunkus g.gif
Atsakyti