Įkraunama...
Įkraunama...

ROAN Marita

tikrai puikus vezimelis thumbup.gif mano dar toks tera kleckas bet kai pasiziuriu kad jis vezime guli ir visai neskesta, nors galvojau tikrai kad skesim doh.gif dabar dziaugiuosi, nes zinau kad ilgokai galesim pasivazinet su lopsiuku rolleyes.gif tik va, klausimelis - ar dedat koki ciuzinuka i lopsi nes man lyg saltokas vidus atrodo, ten dugne vezimo skylutes, o ciuzinukas plonas, kazi ar nesalta maziukams - dabar tai vasara bet rudenejant manau saltoka be kokio ciuzinuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2009 08 04, 21:59)
tik va, klausimelis - ar dedat koki ciuzinuka i lopsi nes man lyg saltokas vidus atrodo, ten  dugne vezimo skylutes, o ciuzinukas plonas, kazi ar nesalta maziukams  - dabar tai vasara bet rudenejant manau saltoka be kokio ciuzinuko  g.gif

Aš dar ant čiužinuko patiesiau vilnonį adijaliuką ir tada palutę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2009 08 04, 21:59)
tik va, klausimelis - ar dedat koki ciuzinuka i lopsi nes man lyg saltokas vidus atrodo, ten  dugne vezimo skylutes, o ciuzinukas plonas, kazi ar nesalta maziukams  - dabar tai vasara bet rudenejant manau saltoka be kokio ciuzinuko  g.gif

aš flanelės keturgubai suvyniotos patiesiau, o žiemą tai kokį vilnonį adijakiuką tiesiu
Atsakyti
na as ir dabar vilnoni adijaliuka patiesiau, bet va rudeniui prireiks jo, o ziema kisiu vaika vis vien i kailini miegmaisi, tai ir to ciuzinuko nereiks smile.gif o siaip galvoju gal visai nieko dvigubu vilnoniu siuliuku nusimezgus ta ciuzinuka, apsiuvus medziagyte ir silta maziukui butu ir grazu bet patogu - nereiktu lankstyt tu adijaliuku g.gif
Atsakyti
as ziema patiesdavau vilnoni pleduka
pavasarejant flanelini vystykla
Atsakyti
Sveikutes,
siandien jau beveik apsisprendem del emmaljungo, bet paskaiciau sita temute ir pasimeciau. Nu nejaugi maritos kokybe atitinka emmaljungo, o kaina sitaip skiriasi, nes paskaicius tai susidaro nuomone, kad marita super vezimas.
Mums yra labai svarbu gera amortizacija, minkstumas ir patvarumas. Kas jau turi si vezima ilgesni laika ir vazineja sunkesniais keliais, pvz. po miska, ar esate patenkinti?
Atsakyti
QUOTE(aurella @ 2009 08 05, 22:09)
Sveikutes,
siandien jau beveik apsisprendem del emmaljungo, bet paskaiciau sita temute ir pasimeciau. Nu nejaugi maritos kokybe atitinka emmaljungo, o kaina sitaip skiriasi, nes paskaicius tai susidaro nuomone, kad marita super vezimas.
Mums yra labai svarbu gera amortizacija, minkstumas ir patvarumas. Kas jau turi si vezima ilgesni laika ir vazineja sunkesniais keliais, pvz. po miska, ar esate patenkinti?

mes ir buvom apsiziureje emaljunga city cerox, taciau lopsys jo nebuvo didelis, na standartas kaip ir kitu. o norejosi didesnio lopsio kad tilptu maziukas kuo ilgiau ypac ziema nesinori pusmetinuko kist i sportini, todel pasvarstem kad kam moket 1500 litu daugiau uz ema su tuo didesniu lopsiu jei visai panasus ir tikrai isvaizda nesiblogeja maritos. dabar mazius jame vazinejasi ir dziaugiuosi pati siuo vezimuku, nes is musu namu isvaziuot tai kosmaras doh.gif yra ir kelias kur tik dideli akmenys supilti ir saligatviu kur ir medzio saknys issikelusios kartu su rusu laiku plytelem, o vezimas minkstai vaziuoja ir maziukui miegot netrukdo smile.gif tai kad misko takeliais tikrai normaliai turetumet vaziuot rolleyes.gif o va apie ema sportinuka tai vis tiek galvoju biggrin.gif manau jis neprilygsta nei vienam, vien savo platumu ir patogumu mazyliui ax.gif
Atsakyti
Mes jau važinėjamės ir galiu pasakyti,kad gaila jog iki šio mažylio tokio vežimo neturėjau. Sunkokas mamai, bet konfortiškas vaikui thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojam roan marita vezima 7 men,tagi galiu pasakyti, kad gero is sio vezimo yra tik lopsiukas ir automobiline kedute, o sportine dalis tai nieko gero.Dar nepatinka, kad automobilines kedutes saugos dirzai sunkiai uzsisega, reikia gerai pavargti, nagus apsilauzyti tongue.gif Bee to isbluko vezimuko spalva, o pardavejas garantavo, kad tikrai neisbluks...dabar nebe juodas, o tamsiai melynas stogas.Bet del lopsiuko tai esu labai patenkinta, kadangi vaikas gime ziema taigi atvazinejom visus salcius, kai atsilo oras ir pradejo sedeti pasikeitem i sportine dali tai dabar nieko gero, kakzkoks isklerusio vezimo vaizdas.
Atsakyti
aciu mamytes, kad pasidalinot patirtim 4u.gif , visdelto supratau, kad ne be reikalo tas emmaljungas brangesnis, ten viskas iki galo isgalvota, o va maritoj visdelto trukumu nemazai...., o [irmam vaikuciui norisi ko geriausio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurella @ 2009 08 06, 21:44)
aciu mamytes, kad pasidalinot patirtim  4u.gif , visdelto supratau, kad ne be reikalo tas emmaljungas brangesnis, ten viskas iki galo isgalvota, o va maritoj visdelto trukumu nemazai...., o [irmam vaikuciui norisi ko geriausio  smile.gif

Gal galetumet pasidalinti, kokie ten trukumai, nes mes planuojam pirkti butent Martita 4u.gif . Pasiskaicius temele, atrodo, vienintelis trukumas yra svoris g.gif Mums svoris apskritai neaktualu, del to ir susigundem siuo vezimu.
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2009 08 07, 12:18)
Gal galetumet pasidalinti, kokie ten trukumai, nes mes planuojam pirkti butent Martita  4u.gif . Pasiskaicius temele, atrodo, vienintelis trukumas yra svoris  g.gif Mums svoris apskritai neaktualu, del to ir susigundem siuo vezimu.

"sportine dalis tai nieko gero.Dar nepatinka, kad automobilines kedutes saugos dirzai sunkiai uzsisega, reikia gerai pavargti, nagus apsilauzyti tongue.gif Bee to isbluko vezimuko spalva, o pardavejas garantavo, kad tikrai neisbluks...dabar nebe juodas, o tamsiai melynas stogas.Bet del lopsiuko tai esu labai patenkinta, kadangi vaikas gime ziema taigi atvazinejom visus salcius, kai atsilo oras ir pradejo sedeti pasikeitem i sportine dali tai dabar nieko gero, kakzkoks isklerusio vezimo vaizdas" - man uzteko situ komentaru. Suprantu, kad sitas vezimas nera pats blogiausias, kai uz tokia kaina, tai viskas normalu, bet nenoriu nusipirkus gailetis.
Atsakyti