Įkraunama...
Įkraunama...

ROAN Marita

QUOTE(Katrix @ 2009 08 07, 11:18)
Gal galetumet pasidalinti, kokie ten trukumai, nes mes planuojam pirkti butent Martita  4u.gif . Pasiskaicius temele, atrodo, vienintelis trukumas yra svoris  g.gif Mums svoris apskritai neaktualu, del to ir susigundem siuo vezimu.

nu kolkas apart svorio aš šiame vežime jokių trūkumų nematau g.gif aišku kol kas naudojam tik lopšį, į sportinę dalį planuojam pereiti pavasarį, tai bus matyt kaip ten ta sportinė dalis dėvėsis, o dėl auto kėdutės, tai pas mumi diržai labai lengvai rguliuojasi ir segasi. Be to mes ėmėm šviesią spalvą, tai mums nieks ir neblunka biggrin.gif va tokia spalva vežimaičio
Atsakyti
QUOTE(aurella @ 2009 08 05, 23:09)
Sveikutes,
siandien jau beveik apsisprendem del emmaljungo, bet paskaiciau sita temute ir pasimeciau. Nu nejaugi maritos kokybe atitinka emmaljungo, o kaina sitaip skiriasi, nes paskaicius tai susidaro nuomone, kad marita super vezimas.
Mums yra labai svarbu gera amortizacija, minkstumas ir patvarumas. Kas jau turi si vezima ilgesni laika ir vazineja sunkesniais keliais, pvz. po miska, ar esate patenkinti?

Nemanau kad verta lyginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2009 08 07, 15:41)
nu kolkas apart svorio aš šiame vežime jokių trūkumų nematau g.gif aišku kol kas naudojam tik lopšį, į sportinę dalį planuojam pereiti pavasarį, tai bus matyt kaip ten ta sportinė dalis dėvėsis, o dėl auto kėdutės, tai pas mumi diržai labai lengvai rguliuojasi ir segasi. Be to mes ėmėm šviesią spalvą, tai mums nieks ir neblunka biggrin.gif va tokia spalva vežimaičio

thumbup.gif va musu ir tokia pat spalvyte wub.gif ir ka galiu pasakyt kad maritos vezimu grozis labai priklauso nuo spalvytes - na kiek esu maciusi, ypac rudu tai tikrai pablunka spalva ir pats vezimas ne toks grazus, bet va kur maciau su oda nors ir dirbtine tai tikrai puikus vezimai wub.gif ir dzinsiniai labai graziai ziurisi - na pvz kaip sis, dar yra ir kitokiu spalvu dzinsinuku smile.gif
o emaljunga su marita tikrai nesulyginsi - ir taip aisku kad emos geresnes, bet va kai reikia atiduot nemazus pinigelius uz vezima tai kazkaip gaila unsure.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Siaip man idomus pasakymas, atseit ir taip aisku, kad emos geresnes g.gif Dabar visi alpsta nuo siu vezimu, kiek mes ziurejom, tikrai nesuzavejo. O ir emu temoj netruksta neigiamu komentaru, tik paprastai mamos, isigyjusios toki turta, nenori pripazinti, kad ir "stebuklas" turi minusu. O pirkti tiesiog todel, kad visi perka, nematau reikalo, nors pajamos leidzia 4u.gif
Atsakyti
Ale klausykite, kaip sunervino tas Vaikutis.....

Žinau, kad keletas mamyčių visgi susigundė užsakyti iš vaikučio Maritas, avansus sumokėjo, bet paskui paskambino ir pasakė, kad nebebus..... O kiek laukta, kiek tikėtasi.... Vat tas ir Vaikučio patikimumas ir pigumas......
Kai nedirba su tuo ženklu, tai nėra ko ir įsipareigoti......

Bet vežimukas tai liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delas @ 2009 08 21, 09:42)
Ale klausykite, kaip sunervino tas Vaikutis.....

Žinau, kad keletas mamyčių visgi susigundė užsakyti iš vaikučio Maritas, avansus sumokėjo, bet paskui paskambino ir pasakė, kad nebebus..... O kiek laukta, kiek tikėtasi.... Vat tas ir Vaikučio patikimumas ir pigumas......
Kai nedirba su tuo ženklu, tai nėra ko ir įsipareigoti......

Bet vežimukas tai liuks smile.gif

Tai jau tikrai! mes irgi buvom nukeliave i vaikuti, tai tik tiek, kad is musu nebeeme avanso, sako tipo su gamykla kazkas blogai... nu galvojam is kur mums dabar ta norima vezima ispiesti doh.gif iskarto pargryzus namo paskambinau i Vilniaus vaikams.eu, sako nejuokaukit, su gamykla viskas gerai! ir uzsake mums vezimaiti norimos spalvos ir be jokio avanso biggrin.gif bus rugsejo vidury. o geriausia, tai sake, kad vaikutis siunciasi juos per kazkokia kita firma ir su ta firma yra negerai, o ne su gamykla....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kazkada esu rasiusi apie si vezimaiti, kai tik pradejau naudotis... Dabar naudojames jau 5 men, tai galiu ir daugiau ka pasakyti ax.gif Siaip nieko blogo negaliu pasakyti, labai fainas erdvus, mano mazius tai miega ir miega vezime thumbup.gif Labai gerai, kad supasi, nezinau kaip issiverstume be supimo ax.gif Buvom prie juros, tai ir per smeli vaziuoja, aisku reikia biski pavargt, bet bent jau nereikia nest kaip kiti maciau daro ax.gif Nu zodziu, man jis idealus, o vaikui dar idealesnis drinks_cheers.gif
Laukiu, kada persesim i sportine dali ax.gif Veliau dar parasysiu kaip sekasi mirksiukas.gif

QUOTE(tofifi @ 2009 06 16, 18:44)
As norejau paklaust tu kurios jau turi Roan Marita? Ar jums nebuvo problemu su stabdziais? Nes man panaudojus pora menesiu, jie uzstrigo ir dabar vezimas be stabdziu sad.gif Bet gal cia man brokuotas vezimas pasitaike? sad.gif

Jo, pas mus irgi biski uzsikirtineja doh.gif Bet cia del to, kad per smeli vazinejam ar su smeliuotais batais bandau uzspausti... blush2.gif Manau biski praplovus ir sutepus, viskas butu ciki thumbup.gif

QUOTE(*Retro* @ 2009 07 04, 14:47)
Pagaliau turime savo Marita wub.gif
user posted image
thumbup.gif

drinks_cheers.gif Musu toks pat wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusele33: 24 rugpjūčio 2009 - 10:42
Mes stojam į jūsų gretas 4u.gif
http://www.vaikams.e...b0aabf5c3f5.jpg
Atsakyti
QUOTE(arfa @ 2009 08 24, 15:35)

ir musu toks vezimas biggrin.gif dar tik pradedam ji naudoti, bet niekaip negalim juo atsidziaugti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes taip pat isigijom Marita thumbup.gif
http://www.vaikams.e...10f747f5042.jpg
Atsakyti
O mes laukiam stai sito biggrin.gif

http://www.vaikams.e...8ea8b1c1008.jpg
Atsakyti
QUOTE(Špokė @ 2009 08 26, 01:56)

Mes neseniai butent toki gavom, grazutis wub.gif Man pats graiziausias derinys thumbup.gif
Atsakyti