Nu is kur cia dabar istraukei, kad ikyrejai, viskas labai fainiai buvo. Jo grynas ruduo, mokykla prasides ir vel bus ta pati ziemos rutina.
Vakar atejo vafline, norejau vaflius kepti dar vakare, bet kad sviesto vos vos buvo, tai reiks siandien pabandyti.
QUOTE(veba @ 2010 08 26, 10:10)
Nu is kur cia dabar istraukei, kad ikyrejai, viskas labai fainiai buvo. Jo grynas ruduo, mokykla prasides ir vel bus ta pati ziemos rutina.
Vakar atejo vafline, norejau vaflius kepti dar vakare, bet kad sviesto vos vos buvo, tai reiks siandien pabandyti.
traukt tai istraukiau

O kokia vafline? tos sirdutes? as kaip noriu tokios tarybines, na kur susukt reikedvo ir trapus tokie gaudavos, bet nerandu cia pirkti

QUOTE(_Aurute_ @ 2010 08 26, 16:00)
O kokia vafline? tos sirdutes? as kaip noriu tokios tarybines, na kur susukt reikedvo ir trapus tokie gaudavos, bet nerandu cia pirkti

Na tai tada m,an reikes prie progos iskepti,nes as ja seniai turiu

QUOTE(EgluteN @ 2010 08 27, 10:06)
Na tai tada m,an reikes prie progos iskepti,nes as ja seniai turiu
o fb galima plepete chart'e
as taip daividija megstupatrukdyt karts nuo karto
oras tai... vakar beja buvau pirmame interview po tiek laiko
gal iseisiu i darba jau,atrodo jiems patikau.Alga ne fontanai,bet darbas irgi ne is siunkesniu,o nuo kazko pradeti reikia.Maziui greit ir darzelis prasides,tai as tada liksiu viena namuose sedet.Taip ir sulaukineti galima 

tai tu turi ta ta tarybine ? (oho kaip graziai sakinys gavos viskas is t raides

O koki darba susiradai ? saunu, kad turesi kur galva pravedinti

Fc ir as daividija kartais pakalbinu, bet dazniausiai su klausimais trukdau, turbut igrysau iki gyvo kaulo, tad nebelendu,kad nepasiustu kur toli i viena puse

Pas mano mama tokia vafline buvo, atsimenu kepdavau ir kepdavau, reiks paklausti jei dar turi, gal atsivesti reikes.
Eglute, tai kur dirbsi? man taip ziauriai reikia darbo pradeti ziureti, bet neisivaidzduoju kokioj sriti bandyti.
Eglute, tai kur dirbsi? man taip ziauriai reikia darbo pradeti ziureti, bet neisivaidzduoju kokioj sriti bandyti.
As vel viesbutyje,nes ir galva nenesa kur dar galeciau,o ten jau praktikos turiu nemazai.Neturiu kazikokio labai rimto issilavinimo,kad pretenduot taip staiga i kazka £30 p/a.Pozicija ten butler,malonus darbas,kuris reikalauja daug demesio.Sutinki,palydi svecius,patikrini vip kabarius jau po supervaizeriu ir toliau sliauzai kol tavo svecias kuris paskambina,kad jam netas neveikia,ar geliu nori dama nustebinti ar nagu lako nuemejo
Patarkit,kokiai minimum algai jau galima sutikti,kad eiti dirbti
?

QUOTE(EgluteN @ 2010 08 27, 12:49)
As vel viesbutyje,nes ir galva nenesa kur dar galeciau,o ten jau praktikos turiu nemazai.Neturiu kazikokio labai rimto issilavinimo,kad pretenduot taip staiga i kazka £30 p/a.Pozicija ten butler,malonus darbas,kuris reikalauja daug demesio.Sutinki,palydi svecius,patikrini vip kabarius jau po supervaizeriu ir toliau sliauzai kol tavo svecias kuris paskambina,kad jam netas neveikia,ar geliu nori dama nustebinti ar nagu lako nuemejo
Patarkit,kokiai minimum algai jau galima sutikti,kad eiti dirbti
?

tai ne toks jau nuobodus darbas

Ziurejau filma "Australija" tai visa filma prazliumbiau, eisiu dabar i darba uztinus 
Eglute, tai visai neblogas darbas

QUOTE(veba @ 2010 08 27, 16:46)
Ziurejau filma "Australija" tai visa filma prazliumbiau, eisiu dabar i darba uztinus 

Maciau ir as ta filma,tikrai geras.Taip,darbas neblogas.alga-pirmi pusmeti 16,toliau 18.Man labiau patiktu kokie 21
QUOTE(_Aurute_ @ 2010 08 26, 16:00)
Tai, kad daugiau nieko neklausiau, nes galvojau, kad ne apie tuos pacius zmones kalbam.
vaje kas daros, tema ketvirtam puslapyje
: ka bedirbat moteros? kur issislapsciusios? As su uodais kovoju, namie gal pora ju, bet sukandziojo mane, ties kelenu sulnkimu yra kazkur vienoj kojoj apie 20 ikandimu,o kur visa likusi koja, antra ne ka geriau atrodo. Atrodau baisiai, nusipirkau tepala, tai dabar ir kvepiu kaip ligonine
o nakti miegot be sansu, visur niezti.... zodziu isitikinti reikia ar uz lango ruduo,nes sukandziota atsakomai esu

Labas rytas
Grazus ruduo uz lango,labai myliu toki ora ir si metu laika
aurute,izjauciu,sveik greiciau ir issimusinek uodus
o as tai ruosisuosi moraliskai darbui,mazylio davimui draugei,paskui darzeliui.stangiuos pabut su seima,nes jau greit gerokai maziau laiko turesiu.
Verdu sriuba :)ir toliau mucinu nauja telefona,o tai tiek visko daug ,kad net nieko gaut neina ko nori
isitaisiau galvos skausmas

Grazus ruduo uz lango,labai myliu toki ora ir si metu laika

aurute,izjauciu,sveik greiciau ir issimusinek uodus

o as tai ruosisuosi moraliskai darbui,mazylio davimui draugei,paskui darzeliui.stangiuos pabut su seima,nes jau greit gerokai maziau laiko turesiu.
Verdu sriuba :)ir toliau mucinu nauja telefona,o tai tiek visko daug ,kad net nieko gaut neina ko nori