Įkraunama...
Įkraunama...

Essex'o mamytės ir ne tik

Nu is kur cia dabar istraukei, kad ikyrejai, viskas labai fainiai buvo. Jo grynas ruduo, mokykla prasides ir vel bus ta pati ziemos rutina.
Vakar atejo vafline, norejau vaflius kepti dar vakare, bet kad sviesto vos vos buvo, tai reiks siandien pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(veba @ 2010 08 26, 10:10)
Nu is kur cia dabar istraukei, kad ikyrejai, viskas labai fainiai buvo. Jo grynas ruduo, mokykla prasides ir vel bus ta pati ziemos rutina.
Vakar atejo vafline, norejau vaflius kepti dar vakare, bet kad sviesto vos vos buvo, tai reiks siandien pabandyti.

traukt tai istraukiau lotuliukas.gif kai nori ,netrunki lotuliukas.gif nu gal su savo plepejimu,kita karta burna uzciaupkit man lotuliukas.gif lotuliukas.gif ai norejau paklaust,o be "kruto" mano katino nieko nesake daugiau blush2.gif

O kokia vafline? tos sirdutes? as kaip noriu tokios tarybines, na kur susukt reikedvo ir trapus tokie gaudavos, bet nerandu cia pirkti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aurute_ @ 2010 08 26, 16:00)

O kokia vafline? tos sirdutes? as kaip noriu tokios tarybines, na kur susukt reikedvo ir trapus tokie gaudavos, bet nerandu cia pirkti sad.gif

Na tai tada m,an reikes prie progos iskepti,nes as ja seniai turiu mirksiukas.gif o fb galima plepete chart'e smile.gif as taip daividija megstupatrukdyt karts nuo karto blush2.gif oras tai... vakar beja buvau pirmame interview po tiek laiko lotuliukas.gif gal iseisiu i darba jau,atrodo jiems patikau.Alga ne fontanai,bet darbas irgi ne is siunkesniu,o nuo kazko pradeti reikia.Maziui greit ir darzelis prasides,tai as tada liksiu viena namuose sedet.Taip ir sulaukineti galima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2010 08 27, 10:06)
Na tai tada m,an reikes prie progos iskepti,nes as ja seniai turiu mirksiukas.gif o fb galima plepete chart'e  smile.gif as taip daividija megstupatrukdyt karts nuo karto  blush2.gif oras tai... vakar beja buvau pirmame interview po tiek laiko lotuliukas.gif gal iseisiu i darba jau,atrodo jiems patikau.Alga ne fontanai,bet darbas irgi ne is siunkesniu,o nuo kazko pradeti reikia.Maziui greit ir darzelis prasides,tai as tada liksiu viena namuose sedet.Taip ir sulaukineti galima doh.gif

tai tu turi ta ta tarybine ? (oho kaip graziai sakinys gavos viskas is t raides lotuliukas.gif ) is kur gavai? jetus kaip dabar suvalgyciau tu vafliu bigsmile.gif bigsmile.gif
O koki darba susiradai ? saunu, kad turesi kur galva pravedinti bigsmile.gif o ir pinigeliu daugiau bus bigsmile.gif
Fc ir as daividija kartais pakalbinu, bet dazniausiai su klausimais trukdau, turbut igrysau iki gyvo kaulo, tad nebelendu,kad nepasiustu kur toli i viena puse lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Pas mano mama tokia vafline buvo, atsimenu kepdavau ir kepdavau, reiks paklausti jei dar turi, gal atsivesti reikes.
Eglute, tai kur dirbsi? man taip ziauriai reikia darbo pradeti ziureti, bet neisivaidzduoju kokioj sriti bandyti.
Atsakyti
As vel viesbutyje,nes ir galva nenesa kur dar galeciau,o ten jau praktikos turiu nemazai.Neturiu kazikokio labai rimto issilavinimo,kad pretenduot taip staiga i kazka £30 p/a.Pozicija ten butler,malonus darbas,kuris reikalauja daug demesio.Sutinki,palydi svecius,patikrini vip kabarius jau po supervaizeriu ir toliau sliauzai kol tavo svecias kuris paskambina,kad jam netas neveikia,ar geliu nori dama nustebinti ar nagu lako nuemejo lotuliukas.gif Patarkit,kokiai minimum algai jau galima sutikti,kad eiti dirbti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2010 08 27, 12:49)
As vel viesbutyje,nes ir galva nenesa kur dar galeciau,o ten jau praktikos turiu nemazai.Neturiu kazikokio labai rimto issilavinimo,kad pretenduot taip staiga i kazka £30 p/a.Pozicija ten butler,malonus darbas,kuris reikalauja daug demesio.Sutinki,palydi svecius,patikrini vip kabarius jau po supervaizeriu ir toliau sliauzai kol tavo svecias kuris paskambina,kad jam netas neveikia,ar geliu nori dama nustebinti ar nagu lako nuemejo lotuliukas.gif Patarkit,kokiai minimum algai jau galima sutikti,kad eiti dirbti g.gif ?

tai ne toks jau nuobodus darbas biggrin.gif o kiek tas minimum butu, net neisivaizduoju, turbut pati jau kazkoki skaiciu galvoj turejai eidama i interviu.
Atsakyti
Ziurejau filma "Australija" tai visa filma prazliumbiau, eisiu dabar i darba uztinus smile.gif
Eglute, tai visai neblogas darbas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veba @ 2010 08 27, 16:46)
Ziurejau filma "Australija" tai visa filma prazliumbiau, eisiu dabar i darba uztinus smile.gif
Eglute, tai visai neblogas darbas  4u.gif

Maciau ir as ta filma,tikrai geras.Taip,darbas neblogas.alga-pirmi pusmeti 16,toliau 18.Man labiau patiktu kokie 21
Atsakyti
QUOTE(_Aurute_ @ 2010 08 26, 16:00)
ai norejau paklaust,o be "kruto" mano katino nieko nesake daugiau blush2.gif

Tai, kad daugiau nieko neklausiau, nes galvojau, kad ne apie tuos pacius zmones kalbam.
Atsakyti
vaje kas daros, tema ketvirtam puslapyje doh.gif: ka bedirbat moteros? kur issislapsciusios? As su uodais kovoju, namie gal pora ju, bet sukandziojo mane, ties kelenu sulnkimu yra kazkur vienoj kojoj apie 20 ikandimu,o kur visa likusi koja, antra ne ka geriau atrodo. Atrodau baisiai, nusipirkau tepala, tai dabar ir kvepiu kaip ligonine biggrin.gif lotuliukas.gif o nakti miegot be sansu, visur niezti.... zodziu isitikinti reikia ar uz lango ruduo,nes sukandziota atsakomai esu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Aurute_: 06 rugsėjo 2010 - 16:56
Labas rytas 4u.gif
Grazus ruduo uz lango,labai myliu toki ora ir si metu laika ax.gif
aurute,izjauciu,sveik greiciau ir issimusinek uodus 4u.gif
o as tai ruosisuosi moraliskai darbui,mazylio davimui draugei,paskui darzeliui.stangiuos pabut su seima,nes jau greit gerokai maziau laiko turesiu.
Verdu sriuba :)ir toliau mucinu nauja telefona,o tai tiek visko daug ,kad net nieko gaut neina ko nori doh.gif isitaisiau galvos skausmas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgluteN: 07 rugsėjo 2010 - 10:07