Įkraunama...
Įkraunama...

Essex'o mamytės ir ne tik

QUOTE(daividija @ 2011 03 04, 13:45)
sveikos,niekas nebeuzsuka,klausykit gal kas zinot kaip cia susirast sokiu pvz burelius,labai noreciau vaikus kur nors iskist,jau baigia isvest is kantrybes,gal pasokineje kur nebetures jegu namu griaut,,,

Jei butent sokinejimo nori tai zinau, kad yra ant batuto sokinejimo burelis sydney russell leisure centre , pazystama veda ir daugiau ten su sportu susijusiu bureliu yra. O siap tai tam vietiniam laikrastuke, kuri imeta i pasto dezute, ten visi bureliai surasyti buna.
Oi tik dabar pamaciau, kad apie sokiu burelius klausi, tai tam laikrasti sociai ju yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veba: 06 kovo 2011 - 15:35
QUOTE(veba @ 2011 03 06, 13:33)
Jei butent sokinejimo nori tai zinau, kad yra ant batuto sokinejimo burelis sydney russell leisure centre , pazystama veda ir daugiau ten su sportu susijusiu bureliu yra. O siap tai tam vietiniam laikrastuke, kuri imeta i pasto dezute, ten visi bureliai surasyti buna.
Oi tik dabar pamaciau, kad apie sokiu burelius klausi, tai tam laikrasti sociai ju yra.

Dekui,bet sestadieni jau nuveziau Monika i baleta,Simas kita sestadieni i futbola gales eit,tik nezinau ar ilgam,butu smagu,akd jiems patiktu,ir uzsiemimas sioks toks ir maziau namie lakstytu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes ieskau jusu chelmsforde butu labai fainai susipazint as cia jau pavargau lietuvaiciu bendraminciu ieskoti,nerandu nors tu ka g.gif o kur jus pleputes essex isikurusios jei nepaslaptis,gal nepertoliausiai nuo manes,susibektume kavutes sventem nors 4u.gif liudna man cia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zaukus @ 2011 03 08, 13:28)
sveikos mamytes ieskau jusu chelmsforde  butu labai fainai susipazint as cia jau pavargau lietuvaiciu bendraminciu ieskoti,nerandu nors tu ka  g.gif o kur jus pleputes essex isikurusios jei nepaslaptis,gal nepertoliausiai nuo manes,susibektume kavutes sventem nors  4u.gif liudna man cia  blush2.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif As Harlow gyvenu smile.gif o siaip dauguma rytu Londone cia.
Atsakyti
QUOTE(zaukus @ 2011 03 08, 15:28)
sveikos mamytes ieskau jusu chelmsforde  butu labai fainai susipazint as cia jau pavargau lietuvaiciu bendraminciu ieskoti,nerandu nors tu ka  g.gif o kur jus pleputes essex isikurusios jei nepaslaptis,gal nepertoliausiai nuo manes,susibektume kavutes sventem nors  4u.gif liudna man cia  blush2.gif

Sveikute, tolokai jus ten, as is dagenhamo, isivaizduoju, kad mazam miestuke, sunku lietuviu rasti.
Kokie vejai jus ten nubloske ? smile.gif
Atsakyti
As rytu Londone, bet vis nosi ikisus i essex biggrin.gif
Daividija, sekmes ryt jums vel stripineti ir fule suzaisti,o po to ramybe namuose dziaugtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaukus @ 2011 03 08, 14:28)

As is Southendo, nelabai toli smile.gif
Noreciau irgi susirasti kazka cia, nes liuuudna smile.gif
Atsakyti
sveikute, nelabai cia mamytes beuzsuka sad.gif
Atsakyti
aha kazko visos aptilo, ar tiek uzsiemusios ax.gif
Atsakyti
Aha,tikrai "KAZKO" biggrin.gif o gal del facebook'o biggrin.gif
Sveikutes 4u.gif Man daividija siandien apie musu pliurpalu vietele sena primine blush2.gif kaip gyvuojat?vasara belekokia.... doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Mes gyvenam Purfleet'e. Mano dukriukui 7 menesiukai. Gal yra mamyciu gyvenanciu salia? 4u.gif
Atsakyti
sveikos, gal galetumet rekomenduot vezeja, kuris nuveztu siuntini is Lietuvos iki jusu regiono (konkreciai reiktu i Colchester), nuo duru iki duru bigsmile.gif
Atsakyti