Įkraunama...
Įkraunama...

Essex'o mamytės ir ne tik

Na ka, as irgi pagaliau atiariau savo,dabar vel laiko turesiu , labai laukiu kaledu, ypac ryto, kai visi lekiam dovanu ziureti smile.gif Aurute, tu ziuriu mokiniesi mokiniesi, o kada zinias praktiskai sugalvosi panaudoti smile.gif ?
Atsakyti
Sveikos visos mielos mamytes smile.gif
Na,as jau visai apsileidau su SM blush2.gif taisausi dabar,minkydama kuciuku tesla ir rinkdamasi medyuoliu recepta,kol mano mazas nukamuotas aukles vaikas miega.
dovaneles supakuotos,ryt tik vyrui begsiu saldainiu megstamiausiu pirkt i harrods,o atostogu turesiu voe kelias dienas,per pacias sventes,nes musu bernuzelis intencyviaii egzaminams ruosiasi ir niekur neskrenda ilgesniam laikui cool.gif
Kaip vaikuciai auga,kaip sventines nuotaikos?
Atsakyti
Labutis,
man tai ir plotkeliu ir slizyku mama atsiunte, bet as juos ir taip pastoviai is lietuviu parduotuves perku ir valgau jau nuo pat gruodzio1 d. smile.gif mamos kuciukus laikau rytojui smile.gif dovanas supakavau jau praeita savaite, kol vaikai dar mokykloj buvo, dabar neberasciui kur pasislepti nuo ju, kad neuzmatytu smile.gif
Eglute, skaiciau apie tavo aukle, nu siaubas,bet jei tiek metu ir vaiku neturejus, tai tikriausia ji paparsciauisia nezino, kaip su jais elgtis, gal ir neispiktos valios, bet is visisko nezinojimo, o kas atsitiko, tai kur pries tai buvo, ana tai dziaugeisi, kad gera.
o tai jei tavo ponaitis niekur neisvaziuoja, kas jiems maista per sventes gamins, jei tu nedirbsi?
Atsakyti
Sveikutes,
Na ka,ir po svenciu biggrin.gif
veba,ta ragana dar pasityciojo,kad gerai,kad zaizdos,kad nebesokines ir pan.Tai jau kazin kaip is nezinojimo galim a VAIKUI mazam blogo linketi,jo kanciom dziaugtis mad.gif
O ponaiciui prigaminau penktadieni,tad ryt vel i darba,neturejau atostogu,tikiuosi sausio vidury tureti.
Beja,del to fotografo,tai ir man kainele parasyk ax.gif
Na ir dar karteli su sventemis jus visas mielosios!!!!!!! 4u.gif
Papildyta:
ta,kur pries tai buvo,tai buvo gera maziukui,bet labai neatsakinga.Tai jai metro veluoja,tai ji pakrovejo neturi ir namu telefono nekelia,tai jai brolis ligoninej ir vis painiojasi tarp savo pasakojimu,kol galu gale uzsisake bilietusn pas drauge skrist mums net nepasakius,pati iskvociau,tai...
Atsakyti
sveikutes! smile.gif

su sventemis! newyear.gif

kaip jus laikotes/ nutariau uzsukti pasilabinti. ziuriu paskutini karta buvau tik rugseji prisijungusi, o jus, mergaites, per ta laika tesugebejot tik 3psl prirasyti doh.gif nu kosmaras!
nejaugi jokiu naujienu, jokiu pletku? g.gif mes tai po truputi tvarkomes. smagu cia LT ir visai net nesinori grizti i anglija. dabar kai daug sniego tai is viso tikra ziema. oi kaip buvau pasiilgusi to jausmo skriejant su rogutem nuo kalno! fainumelis! deja dabar mano ziogeliai truputi sirguliuoja, bet kai tik pasveiks vel leksim i kiema. Augustelis eina i darzeli. labai megsta ir patinka. ir auklytes geros tokios. pagyvene jau motereles, bet zodzio kisenej neiesko.
zodziu patinka man cia thumbup.gif
papasakokit ka apie save rolleyes.gif
Atsakyti
Labas prapuolele lotuliukas.gif
su sventem ir tave 4u.gif
Sakai gera Lt.?Na,as kai zinias per viasat oaziuriu ir visas "informacines"laidas,tai mums kitaip atrodo g.gif Is viso galva neisnesa kap ten zmones gyvena doh.gif
O kad noretusi savam kraste gyventi tai taip,bent i senatve.
Nieko naujo,sniego ir pas msu daug siemet,darbai,namai,vaikai,va ir visi reikalai biggrin.gif
Sveikit greiciau ir nebesirkit 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Ner gyvu... As pati simta metu cia nebuvau blush2.gif
Atsakyti
Redma, seniai begirdeta smile.gif kaip begyvenat?

O kur visos dingusios ax.gif kas cia yra,kad tvarkos nera, nei vienos gyvos dvasios smile.gif
Atsakyti
Nu ku kur..taigi facebooke visos sedi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aurute_ @ 2011 02 13, 19:44)

O kur visos dingusios ax.gif kas cia yra,kad tvarkos nera, nei vienos gyvos dvasios smile.gif

kur kur ? ten pat kur ir tu smile.gif Aurute, kaip mokslai sunkieji sekasi?

As tai ir i facebooka uzsuku tik nuotrauku paziureti, nebunu ten istisai.

Redma, kaip gyvuoji? gal aukletojos reikia? as meciau savo darba, reiks pradetis ieskotis naujo.

Atsakyti
Laba 4u.gif
Pasnekinau ir dingau pati doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(_Aurute_ @ 2011 02 13, 17:44)

bigsmile.gif Begyvenam... Patraukem labiau i Essexa ax.gif Gyvenam ne pacius geriausius laikus, bet kam siais laikais lengva? mirksiukas.gif
Mazoji auga, vis daugiau sneka, kita karta kai pasako, tai net pati issizioju, kad zino tokius zodzius lotuliukas.gif Dziaugsmas mano wub.gif wub.gif wub.gif
O as vairuoju, mokaus taip sakant is savo klaidu lotuliukas.gif Jau spejau apsizioplinti: ratlanki viena apibraiziau, i siena truputi ivaziavau atbula lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juokas pro asaras doh.gif

QUOTE(veba @ 2011 02 16, 11:50)
Redma, kaip gyvuoji? gal aukletojos reikia? as meciau savo darba, reiks pradetis ieskotis naujo.

Sorry, turiu viena jau laukiancia vietos lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,niekas nebeuzsuka,klausykit gal kas zinot kaip cia susirast sokiu pvz burelius,labai noreciau vaikus kur nors iskist,jau baigia isvest is kantrybes,gal pasokineje kur nebetures jegu namu griaut,,,
Atsakyti